POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
28 Maj 12, 16:17
Prawie jak Green
Autor Wiadomo¶æ
Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 3 Styczeñ 12, 00:00   

Dobra, jak tam chcesz, ale mówiê Ci, ¿e jest to ju¿ 2 strona!
-----

Nie ma to jak pok³adaæ nadziejê w niczym. Twoi znajomi poszli nie czekaj±c na Ciebie i tylko zawo³ali co¶ w stylu ,,pospiesz siê z tym!''. Ah! Na takim team mo¿na liczyæ! Jest niesamowity, nieustraszony, niepokonany i Ciê olewa, gdy potrzebujesz pomocy. Chcia³oby siê zakrzykn±æ ,,HEJ! Pomó¿cie!'', ale by³o ju¿ za pó¼no, a twój Chimchar sam raczej nie da rady. Dodatkowo... Krabby nie by³y tak g³upie jak my¶la³e¶. Zrobi³y zas³onê z B±belków, co spowodowa³o, ¿e twój pokemon sta³ siê wolniejszy i tym samym mniej skuteczny. Gdy ju¿ opanowa³y twojego pokemona, zaatakowa³y z bliska. Pierwszy atak zosta³ unikniêty, drugi te¿, ale niestety... trzeci Krabby z³apa³ szczypcami za nogê twojego pokemona i cisn±³ nim o ziemiê. Twój Chimchar jednak wytrzyma³ i wsta³. By³ gotowy na drug± rundê.

Jak na razie:
Krabby nr 1-4 dosta³y z Leer'a 2x
Krabby nr 5-6 dosta³y z Leer'a 1x
Krabby nr 1 dosta³ z Leer'a 1x
(Kiedy nie patrzy³e¶)

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 3 Styczeñ 12, 17:48   

-Dobra, jadymy drogi Chimcharze, pokonamy ich bez pomocy tych za mn±! Bij w te os³abione... nie mo¿emy pozwoliæ, by ciê jeszcze zrani³y za mocno, nie dzisiaj!
Pamiêtaj, wykañczaæ po kolei, nie wszystkie na raz, bo to klucz do sukcesu. Mo¿e maj± przewagê typu, ale to tylko kraby! Kiedy ciê atakuj± unikaj, a za ka¿dy taki atak
drap swoich rywali, staraj siê te¿ wyskakiwaæ z okrêgu, gdyby ciê otacza³y i walczyæ od zewn±trz, gdy¿ s± ma³o obrotne
- wyda³em swoje polecenia, mój mózg by³ w stanie wymy¶liæ tylko to.

- Do ataku - krzyk - Dasz radê! - dopingujê pokemona!

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Ostatnio zmieniony przez Maron 3 Styczeñ 12, 17:50, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 4 Styczeñ 12, 17:54   

No có¿, twój plan dawa³ radê. Po wielu unikach i uderzeniach pad³y 3 krabby, ale niestety, zosta³y jeszcze 3 co nie dawa³o Ci zbytnio szans na wygran±. Twój pokemon by³ ju¿ zmêczony, a te ,,czerwone szypiory'' atakowa³y zbiorowo, wiêc nie mêczy³y siê tak, jak twój kompan. Walka trwa, twój pok jest na serio przemêczony, trzeba tutaj co¶ nowego wymy¶liæ. Taka oto jest prawda. Krabby nie potrzebowa³y tej prawdy, z³apa³y twojego Chimchar'a i zaczê³y go rozci±gaæ, a mo¿e chcia³y doprowadziæ do podzielenia miêsa? Jednak to nie jest wa¿ne, twój pokemon jest ju¿ zmêczony, a trzy krabby s± tymi, które wytrzyma³y ataki Chimchar'a.

No wiêc tak.
Twój Chimchar posiada 50%HP
Krabby posiadaj± ³±cznie jakie¶ 200% ;P

Sygnatura użytkownika

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Kontakt:
Wys³any: 5 Styczeñ 12, 19:08   

-Wy¶mienicie Chimchar, sprê¿ siê ostatni raz, traktuj ich leerem z dystansu i kontroluj oddech, odpocznij. Kiedy ju¿ oddech ci siê wyrówna zadrap ich na ¶mieræ, a potem przywal tym które ju¿ le¿± Mach Punch lub Flame Wheel, gdyby chcia³y wstawaæ. Pamiêtaj, na razie musisz odpocz±æ, wykorzystaj powolno¶æ i to ¿e chodz± na boki zamiast do przodu, by atakowaæ z daleka. - koñczê wydawanie komend, niestety koñcz± mi siê pomys³y.

Zaciskam kciuki i mam nadziejê, ¿e tym razem zakoñczy siê ta bitwa, która b±d¼ co b±d¼ by³a pewnie. Zastanawiam siê, czy Chimchar po pokonaniu Krabbych bêdzie w stanie u¿yæ nowych ataków.

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 5 Styczeñ 12, 22:33   

Maron, ja Ci nie odpisze bo... ty nie masz tych ataków, o których mówisz...

Sygnatura użytkownika

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Kontakt:
Wys³any: 5 Styczeñ 12, 22:48   

Przecie¿ piszê na dole wyja¶nienie. Chcê po bitwie, ¿eby spróbowa³ czy siê uda :D Mog³e¶ najwy¿ej odpisaæ, a po walce niech pokemon mnie walnie za g³upotê, a nie có¶ takiego ^,^

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 6 Styczeñ 12, 18:41   

No dobra, jak chcesz.
-----
Niestety, twój pokemon zmieszany nazwami ataków, których nigdy nie s³ysza³ zamy¶li³ siê i zosta³ powalony na ziemiê, a potem ci¶niêty jakie¶ dwa i pó³ metra dalej. Chimchar czu³ siê ¼le, teraz by³ ju¿ na skraju wyczerpania. To nie by³ jego b³±d, a twój. Krabby by³y dumne i ich morale ruszy³y do góry, a twojego Chimchar'a nie za bardzo.

No wiêc tak.
Twój Chimchar posiada 15%HP
Krabby posiadaj± ³±cznie jakie¶ 190% ;P

Sygnatura użytkownika

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Kontakt:
Wys³any: 6 Styczeñ 12, 20:17   

- Proszê stary... we¼ mo¿e tak jak mówi³em skup siê, siekaj Leerem z dystansu i odpoczywaj, a kiedy wyrównasz oddech i przestaniesz tak dyszeæ ci±gnij ich po kolei Scratchem. Musisz to wygraæ to ciê zaniosê do PokeCenter! - mówiê. - B³agam we¼ to wyyygraj... Plisplisplis! Kontynuuj t± strategiê o koñca walki!- trollujê, mam ju¿ do¶æ tych irytuj±cych krabów!

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 7 Styczeñ 12, 13:32   

No có¿, Chihchar dawa³ z siebie wszystko i pokona³ jednego z trzech krabów. Po tym morale ruszy³y do góry u tej ma³ej ma³pki. No to mocno pomêczy³a drugiego, ale niestety... oberwa³ Vicegrip'em i wyl±dowa³ na skraju utraty przytomno¶ci. Zosta³y dwa Krabby, a twój pokemon jest ju¿ jak maratoñczyk po ukoñczonym biegu. To nie wygl±da dobrze, a w porównaniu do maratoñczyka... ten ,,bieg'' dalej trwa.

Twój Chimchar posiada 5%HP
Krabby posiadaj± ³±cznie jakie¶ 75%HP
Z czego:
1st Krabby 50%HP
2nd Krabby 25%HP

Sygnatura użytkownika

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Kontakt:
Wys³any: 7 Styczeñ 12, 13:56   

- Chod¼ tu Chimchar! Muszê ci daæ lekarstwo, bo widzê, ¿e jeste¶ wykoñczony... - wyjmujê potion z plecaka i podajê pokemonowi, a w trakcie wydajê zapewne ostatnie ju¿ rozkazy.
- Pamiêtaj, Leer kiedy s± daleko, Scratch kiedy s± blisko. Tym razem pora to skoñczyæ! Powodzenia!

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum