Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 1 Styczeñ 12, 02:01 Zapisy
No to trzeba by by³o napisaæ mój formularz zapisów ... o to i on.
Kod:
1.[b]Imiê, nazwisko, pseudonim:[/b]
2.[b]Wiek:[/b]
3.[b]P³eæ:[/b]
4.[b]Wygl±d.[/b] [i](mo¿e byæ obrazek, je¿eli nie to)[/i]
4.1 [b]Ogólny:[/b] [i](W³osy, oczy, znaki szczególne* itd)[/i][/i]
4.2 [b]Ubranie:[/b]
5.[b]Przedmioty, które chcesz mieæ**[/b]
6.[b]Cechy charakteru:[/b] [i](Wszystko zwi±zane z wasz± postaci±. Czy jest mi³y, lubiany, co lubi, czego nie znosi itd.)
7.[b]Region i miasto:[/b] [i](Od pierwszego regionu, do czwartego. Unovy siê kszta³cê)[/i]
8.[b]Profesja:***[/b]
9.[b]Starter:[/b] [i](¿adnych drugich form, legend, ani skamielin)[/i]
10.[b]Towarzysze:[/b]
11.[b]Cel w ¿yciu:[/b]
12.[b]Rodzaj gry:[/b] [i](romans/komedia/horror?)[/i]
13.[b]Historia[/b] [i](powodzenia)[/i]
14.[b]Gra na kasê[/b]
15.[b]Pro¶by do mg[/b]
* Co¶ co siê wyró¿nia w t³umie, okulary czy jaka¶ blizna
** Nie ka¿dy pewno dostaniesz :P
*** Tradycyjnie profesje, jak w ka¿dym pbfie. No chyba, ¿e co¶ mi strzeli do g³owy i wymy¶lê moj± w³asn±. (Mo¿e te¿ byæ wasza, tylko proszê o opisanie jej)
Przed z³o¿eniem zapisu prosi³bym o zapoznanie siê z tym tematem
Ostatnia zmiana
- 26 maja 2012
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 12 Pa¼dziernik 13, 13:03, w ca³o¶ci zmieniany 31 razy
1.Imiê, nazwisko, ksywka - Kei *Ki* White
2.Wiek - 16
3.P³eæ - On
4.Charakter - Skromny, zamkniêty w sobie, ma³omówny, rozmarzony, ale i czasem zabawny i troszkê rozgadany.
5.Wygl±d - M³ody, szczup³y, lekko umiê¶niony ch³opak o troszkê bladej cerze i tak samo bladych ustach. Szare w³osy podchodz±ce pod biel i niebieskie oczy pe³ne g³êbi. Do¶æ przystojny, ale jednak nie szczyci siê powodzeniem u dziewczyn. Ubrany jest czêsto w szare bojówki, do¶æ mocno przetarte na kolanach, ale tak by wytrzyma³y. Bia³a koszulka i czarny p³aszcz. Czêsto te¿ nosi czarne rêkawiczki, no i obowi±zkowo bia³e adidasy.
6.Historia - Kei jest m³odym ch³opakiem z wieloma... na serio... wieloma wizjami na swoj± przysz³o¶æ. Nigdy, nigdy nie wiedzia³ kim chce byæ i czym bêdzie. Nawet nie wiedzia³, czy ma pój¶æ do szko³y. Wszystkie jego decyzje podejmowa³y rodzice, ale wiecie co... to siê skoñczy³o. Pewnego dnia Ki wróci³ do domu i zasta³ swoje rzeczy spakowane w torby. Zapytawszy siê matki dosta³ mi³± odpowied¼ ,,Wyje¿d¿asz'' i wyjecha³. Nasz ch³opak zosta³ wys³any do ,,Szko³y pokemon'' umieszczonej na Seafoam Islands. Jest to do¶æ zaawansowana szko³a polegaj±ca na przygotowaniu m³odych ludzi do tego, czym bêd± siê zajmowaæ w przysz³o¶ci.
Min±³ miesi±c, a Kei nadal nie wie czego chce i nie posiada swojego poka. Za bardzo nie ma znajomych, a zaraz bêdzie nowy semestr i nowi uczniowie, co przyniesie mu los?
7.Starter - Spheal
8.Region i miasto - Seafoam Islands
9.Profesja - Nie wiadomo
10.Rzeczy, które chcesz mieæ przy sobie - MP3, scyzoryk, zestaw kredek, torba na jedno ramie, zestaw o³ówków, szkicownik, gumka i nienaturalna ilo¶æ chusteczek higienicznych.
11.Towarzysze - Normalna, skromna dziewczyna! Krótkie czarne w³osy, lekko rozczochrane. Ubrana w troszkê ch³opiêce ubrania, ale w sumie to fajna dziewczyna. Posiada imiê Gaia. Mo¿esz jeszcze co¶ dodaæ ;3
12.Rodzaj gry - Komedia z lekk± domieszk± romansu, ale bardzo spontaniczn±.
13.Gra na lvl - Nope
14.Gra na kasê - Ym... problemy finansowe? Ok!
15.Pro¶by do mg - Daj mi lekki talent w szkicowaniu ;P
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Ostatnio zmieniony przez Afil 1 Styczeñ 12, 02:37, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
1.Imiê, Nazwisko, Ksywka - John Gronn (Jo(czyt. D¿o³)
2.Wiek - 15
3.P³eæ - Male :d
4.Wygl±d - Ciemnobr±zowe, d³ugie (do pó³ pleców) proste w³osy, raczej lu¼ne ubrania, ma³a blizna na prawej d³oni. Wzrost ok. 185 cm, Puszysto¶æ ok. 65 kg. Charakterystyczna opaska na rêce.
5.Charakter - Wiecznie przygnêbiony, ale pewny siebie trener. Ma obsesjê na punkcie ciastek z czekolad± (omnomnom), Niechêtnie zawiera znajomo¶ci, ale szybko przywi±zywuje siê do swoich poków. Jego ulubionym typem poków jest ziemny i kamienny.
6.Historia - Pewnego dnia, zima za oknem, jestem z moim Sandshrew na spacerze. S³yszê huk w oddali. Biegnê z mym pokiem do miejsca, z którego dobieg³ ha³as. W moim domu nie pal± siê ¶wiat³a... dwójka ludzi ucieka z niego. Po chwili doszed³em do drzwi. Gdy wszed³em do domu nie by³o tam nikogo. Zosta³a mi tylko opaska nale¿±ca do mojego ojca. Zosta³em tylko ja i mój Sandshrew...
7.Starter - Jak w historii: Sandshrew
8.Region i Miasto - Johto, Mahogany Town
9.Profesja - Trener
10.Itemki - yyy... PokeBolki?
11.Towarzysze - wystarcz± mi poki
12.Rodzaj gry - A po trochu wszystkiego xP
13.Lvl - yy nom.
14.Kasa - mo¿e bez?
15.Pro¶by do mg. - ¯eby moja postaæ lubi³a je¶æ ciastka omnomnomnom
Sygnatura użytkownika
I'm A Burger :J
Ostatnio zmieniony przez Greenkaq 1 Styczeñ 12, 02:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
1.Imiê, nazwisko, ksywka - Aki Doi Aki :P
2.Wiek - 16
3.P³eæ - on
4.Wygl±d - Przeciêtnego wzrostu z lekko wystaj±cymi w³osami na boki o kolorze czarnym, oczy br±zowe, waga oko³o 50kg , ubranie lekkie wygodne i uniwersalne :P
5.Charakter - Przewa¿nie spokojny z poczuciem humoru, czasem wybuchowy
6.Historia - Jako ma³y ch³opiec mia³em wybuja³o wyobra¼nie i marzy³em ¿eby byæ najlepszy we wszystkim. resztê se wymy¶l ja siê dostosujê ;P ale nie chcê byæ "podrywaczem"
7.Starter - Abra
8.Region i miasto - Seafoam Islands
9.Profesja - brak
10.Rzeczy, które chcesz mieæ przy sobie- scyzoryk, plecak przez ramiê MP3 PokeBalle ;P
11.Towarzysze- ma³y piesek
12.Rodzaj gry - po trochê ze wszystkiego
13.Gra na lvl - nie
14.Gra na kasê - tak
15.Pro¶by do mg - daj lekk± ulgê bo jestem "nowy" i mogê byæ spostrzegawczy ?? :P ale nie za bardzo
Wys³any: 1 Styczeñ 12, 15:23
Arti ... nie ¿eby co¶, ale z dzisiejsz± wen± i tak± historia nic nie wymy¶le. Ja ciê proszê dodaj trochê do tej historii, no wiesz ... "I need more" cytuj±c ksiê¿niczki disneya
Sygnatura użytkownika
Byaku, proszê ciê, czy móg³by¶ pokontynuowaæ mi t± grê?
http://pokecollect.net.pl...?t=2262&start=0
No tak, to jest najd³u¿sza gra któr± kiedykolwiek prowadzi³em, i chcia³bym tak jakby "wiêcej" z niej. Jak chcesz, wype³niê na nowo formularz, ale ¿eby by³o w tym samym momencie, plis.
Wys³any: 2 Styczeñ 12, 08:46
Szymbar, czy ty chcesz bym ja (niewierny) poprowadzi³ dalej twoj± grê od Nena? Stary ja mo¿e i "umiem" pisaæ i odpisywaæ, ale to chyba za wysokie progi jak na moje biedne nogi. Co jak co, ale to by³a gra stworzona Nena, a Nen raczej by³ i bêdzie lepszy mg odemnie Zastanowiê siê.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.