Mi³o powitaæ mi Was Panowie na pok³adzie Team PokeCollect. Niniejszy dzia³ jest ukrytym miejscem widocznym tylko dla modów. To w³a¶nie tutaj za³atwiamy wszystkie sprawy zwi±zane z PC, które nie powinny wychodziæ na forum publiczne. Tutaj równie¿ za³atwiamy wszystkie nasze spory, które szkodz± wizerunkowi PokeCollect. Dostêp do tego dzia³u maj± jedynie administratorzy, obecni moderatorzy oraz cz³onkowie grupy Emeryci.
Ponadto pragnê zwróciæ uwagê na fakt, ¿e moderator ma zawsze racjê. Ale trzeba uwa¿aæ aby sodówka nie uderzy³a nam do g³owy i ¿eby¶my nie zaczêli nadu¿ywaæ w³adzy. Musimy stawiaæ siê ponad osobistymi sporami, porzuciæ wszelakie animozje i przestrzegaæ ogólnie przyjêtych zasad. Ponadto w ka¿dej sytuacji trzeba zachowywaæ szacunek do u¿ytkownika. Jako moderatorzy nie mo¿emy nadgorliwe czepiaæ siê Poxera czy PokeSkejta tylko dlatego, ¿e za nimi nie przepadamy ;P
Jako moderatorzy nie mo¿emy nadgorliwe czepiaæ siê Poxera czy PokeSkejta tylko dlatego, ¿e za nimi nie przepadamy ;P
I z czego ja teraz bêdê czerpa³ korzy¶ci z ¿ycia :/ Straci³em jedyn± formê zabawy na tym okrutnym ¶wiecie, a na serio: tak jest kapitanie. Oczywi¶cie chcia³bym te¿ podziêkowaæ za wybór mnie na te stanowisko i obiecuje nie czepiaæ siê Poxera i Skejta, przynajmniej siê postaram.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.