Nie akceptujê, poniewa¿ w Emeraldzie kto¶ mo¿e z³apaæ go za pomoc± kodów, a gdy Sniper13 bêdzie sprawdza³ legalno¶æ Poka, to bêdzie tylko napisane "Ot [imiê trenera]" i ju¿ nie bêdzie pewno¶ci, ¿e nie zosta³ z³apany przy pomocy kodów.
Przecie¿ to proste :/
Ale nie zbierzemy ca³ej 16.... (W najlepszym czasie forum ciê¿ko by³o 8 osób, w tym 3 siê wycofa³y w trakcie)
Teraz jak zbierzemy 10 to cud bêdzie.... a z pó³ roku bêdzie trwa³ turniej
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Sam musisz wykryæ, zobaczyæ musisz czy w danej wersji wystêpuje dany Pokemon, i czy nie ewoluuje na wy¿szym levelu ni¿ jest. Wtedy wysy³asz filmik do mnie z walk±.
Kojot, Calcium, czyli te wszystkie: Calcium, Zinc, Iron itp.
Nie lepiej tak?
Je¶li chcemy mieæ jakiego¶ Poka który nie wystêpuje z Fire Red /Leaf Green nakrêcamy filmik najpierw na romie którym go mamy a potem wymiane i przysy³amy sêdziowi.
Oczywi¶cie Filmiki nagrywamy (DivX co¶ tam dalej zaznaczcie DivX) z Kart± Poka , atakami oraz Pokazujemy kartê trenersk±.
Hmm, chyba zrobimy tak, ¿e rzeczywi¶cie bêdzie grane ka¿dy z ka¿dym poki level 30. Poczekajmy jeszcze na 10 osobê, która ma siê zapisaæ i startujemy.
uh ale od razu mówiê ¿e w tygodniu zbytnio czasu nie mam co¶ dopiero po 16 (kiedy skoñcz siê uczyæ) mam du¿o lekcji na najczê¶ciej wracam o 14.Kopsnijcie 55-50 lvl i dajcie 2 tygodnie na trening to siê jeszcze kto¶ dorwie :hyhy:
Bêdzie to przynajmniej porz±dne walki
Czy móg³bym np przes³aæ do Emerald jakiego¶ Poka i go Tam nauczyæ TM?
Ostatnio zmieniony przez Kojot 1 Marzec 09, 18:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
No pewnie ¿e oko³o 2 tygodni... Ja mam dopiero 2 poki na chyba 12-13 lv... A jeszcze muszê doj¶æ do miejsc w których wystêpuj± poki które chce mieæ w dru¿ynie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.