POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
PokeCraft Project - ¦wiat Pokemon w grze Minecraft.
Autor Wiadomo¶æ
Unbelievable 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 26 Lis 2011
Wys³any: 26 Listopad 11, 18:11   PokeCraft Project - ¦wiat Pokemon w grze Minecraft.

Cze¶æ Wszystkim!

Chcia³abym wam przedstawiæ mój "drobny" projekt! : D
Pozwolê sobie zacz±æ od krótkiej historii. W Minecraft na Singlu gra³am ju¿ od dawna. Wraz z zakupieniem orginalnej wersji, w pe³ni przesz³am na Multiplayer. Kilka miesiêcy gra³am na do¶æ znanym serwerze gdzie z reszta zdoby³am rangê budowniczego za zbudowanie pokegym : ). Wla¶ciwie to odk±d tam gra³am moj± inspiracj± by³y pokemony (aktualnie pomieszkuje w wielkiej g³owie Pikachu). Kolejnym celem na serwerze by³ w³asny du¿y projekt. Tutaj w g³owie zaczê³y mi siê mno¿yæ pomys³y. Ka¿dy z nich z czasem odpada³ ze wzglêdu na ogrom czasu jaki musia³abym po¶wieciæ na zebranie surowców. I my¶lê ¿e tutaj w³a¶nie pojawi³a siê pierwsza koncepcja odbudowy ¶wiata pokemon. Na pocz±tku zaczê³am szperaæ w internecie sprawdzaj±c czy kto¶ podj±³ siê ju¿ takiego zadania. To co znalaz³am to zazwyczaj projekty budowane w kilka osób, wzorowane na najstarszych wersjach = malutkie klockowate budynki. O dziwo zainteresowanie ludzi by³o ogromne. Wtedy by³am ju¿ pewna ¿e mój projekt musi siê spodobaæ, w koñcu budynki w tych wersjach zawieraj± masê szczegó³ów, s± kolorowe no i zwyczajnie...³adne.

Szybko zabra³am siê za budowanie pierwszych projektów i tak oto kilka dni temu powsta³ pierwszy film. G³ównie to masa informacji ale jest te¿ krótka prezentacja dwóch g³ównych budowli: Pokemon Center i PokeMart.

http://www.youtube.com/user/Unbelievablee13

Wiem ¿e ten pierwszy film nie jest idealny ale liczê na wasz± wyrozumia³o¶æ. Nerwy wziê³y tym razem góre razem z moim stanem po chorobowym (ostre zapalenie gard³a). My¶lê ¿e z ka¿dym filmikiem bêdzie lepiej.

Póki co, zapraszam wszystkich do ogl±dania i oceniania tutaj b±d¼ w komentarzach, nie ukrywam ¿e subskrypcje mile widziane. :>

Pozdrawiam, Unbelievable.

PokeSkate 
Bug Catcher
Hurr derp durr

Do³±czy³: 29 Sie 2010
Sk±d: Accumula Town
Kontakt:
Wys³any: 4 Grudzieñ 11, 00:14   

Kojarzê Ciê z dedli. ^^ Mocne i ca³kiem ciekawe. (przynajmniej nie musisz siê witaæ.)

Sygnatura użytkownika
Micha³ Wi¶niewski napisa³/a:
Kechup z jogurtem, truskawkami i malinami. Kechup zwykle ze wszystkim jest zawsze dobry.

ZAPRASZAM DO FABRYKI!

Unbelievable 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 26 Lis 2011
Wys³any: 4 Grudzieñ 11, 14:35   

PokeSkate napisa³/a:
Kojarzê Ciê z dedli. ^^ Mocne i ca³kiem ciekawe. (przynajmniej nie musisz siê witaæ.)

Dziêki : ) Nom. Fajnie ze nikt na mnie nie naskoczy³ od razu :D
Przy okazji godzinkê temu pojawi³ siê drugi odcinek :)

http://youtu.be/sdlGaSOmnOU

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Do³±czy³: 08 Sie 2009
Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 11 Grudzieñ 11, 12:24   

kojarze cie z... mycraft.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach