Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Siemanko mam pokemon heart gold i mam taki team lecz ca³y czas nie mogê pokonaæ smoków tego ostatniego ziomka. Moje pokemony to:
Typhlosion 52
Gyrados 42
Ho-oh 48
Ampharos 45
Donphan 35
Sudowoodo 25
Dwa ostatnie mam po to ¿eby leczy³y inne w bitwach.
Niestety nie posiadam silniejszych poków.
W Gyradosie mam Blizzarda i Hydro Pompe ale i takk mi ciê¿ko z nimi.
Proszê pomó¿
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 27 Styczeñ 12, 16:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Podbij Gyaradosa na kilka leveli, bo nic nie zdzialasz i zalatw sobie koniecznie Toxic na Kingdre. I wrzucasz Thunderbolt na jej Gyaradosa a potem zdejmujesz Dragonairy Blizzardem. Toxicujesz Kingdre z Ampharosa i czekasz a¿ zejdzie, u¿ywaj±c "pokemonow leczacych"
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
£O KURKA NENIU! OMG!
Dobra, niewa¿ne. Rozpocz±³em quest by z³apaæ 728 Bidoofów (2 do Daycare, 6 do Party i 720 do boxów). Mam ju¿ z 150. Dasz jak±¶ ubertaktykê dla tego bezsensownego czego¶ do PT/HG/SS/B/W?
Dobrze, to ja trochê nietypowo, potrafisz zrobiæ zrobiæ secik w Mystery Dungeon Red?
Po przej¶ciu gry i questów z Latiasem i Ho-ohem
Articuno
Powder snow/Ice Beam/Agillity/Gust
Sceptitle
Mega Drain/Pound/Quick Attack/Giga drain
TMów mnóstwo, nawet po kilka sztuk
I drugi Pokemon Emerald, na Battle Frontier, na 50 lvl.
W wiêkszo¶ci ponafaszerowane witaminkami
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.