Ja ci radzê zmieniæ moveset skarmory. Zrobi³e¶ z niego tanka, a on siê do tego niezbyt nadaje.
Skarmory @ laftovers
Ability: Sturdy
Evs: 252 Hp, 240 Def, 16 Spd
Careful
Roar/Whirlwind
Stealth Rock
Spikes
Drill Peck
To Careful ci radzê, ¿eby chocia¿ trochê zwiêkszyæ jego Special Attack
Tyranitara spróbuj z superpowerem, ale mo¿esz mu daæ te¿ EQ
Dodaj jeszcze Feraligatrowi 4 ev do Hp
To chyba na tyle
Bardzo dobry set. Modest polepsza Sp.Atk, a speeda i tak ci wystarczy. Jednak sprawa drugiego ruchu jest niepokoj±ca. Shock Wave jest zupe³nie niepotrzebny przy 100% Thunderbolcie. Wrzuci³bym na to miejsce cokolwiek innego, choæby Charge Beam albo Substitute/Protect. Uwa¿am ¿e takie Shock Wave jest kompletnie niepotrzbne, a Charge Beam zwiêkszy Sp.Atk., a na Substitute mo¿esz dorzuciæ jakie¶ Berry. W ka¿dym razie, Magnet bezu¿yteczny, electriki i tak STABowane, wiêc lepiej Miracle Seed/Spell Tag/Berry.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Siema mam do was pytanie jaki team by¶cie proponowali na lige pokemon w pokach HG ca³y czas mam problem z lance i jego smokami narazie gra³em takimi pokami.
Typhlosion 53lv Blast Burn, Lava Plume, FlameThrower , Double-Edge
HO-OH 48lv Secred fire, Earthquake, fire blast, extrasensory
Ampharos 43lv ThunderShot, ThunderWave,ThunderPunch, Disarge
Red Gyrados 48lv Blizzard, Dragon Pulse ,Aqua Tail Hydro Pump
Donphan 35lv Magnitude , Slam , FuryAttack,Assurence
Dewgong 35lv Blizzard , Aurora Beam, Brine, Sheer Cold
Dewgonga dalej expie donphan do leczenia jakby pokemony zgine³y czyli po¶wiêcam go lecze innego. My¶la³em o wrzuceniu kinglera postaram sie z³apac laprasa.Prosze o pomoc do skladu zeby przejsc ta lige.
Perish+Protect powinno zadzia³aæ w ostateczno¶ci. Lapras ma wystarczaj±cy bulk, ¿eby w miarê poradziæ sobie z Dragonite'ami.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Aha, kilka tych ruchów musisz przypomnieæ (bodaj¿e BBird i Ice Fang), wiêc zaopatrz siê w 2 Heart Scale, a potem fruñ do Blackthorn. W domku na lewo od PC bêdzie Move Relearner. Zagadaj do niego, a potem uzyskaj te BEAST movesety
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.