Mam kilka pytañ dotycz±cych Reda, które mêcz± mnie w koszmarach
1.Dlaczego Red jest w Mt.Silver , a nie w domu lub w Indygo Platue(nie wiem jak siê pisze)
2.Dlaczego on nic nie gada
3.Czy on by³ wzorowany na Ashu z anime(te¿ ma pikachu)
1.bo tam sta³ w G/S/C.
2.Bo to champion, nie chce mu siê gadaæ, on chce walczyæ!
3.RED I ASH TO NIE CI SAMI TRENERZY! Red by³ najpierw, Red to bohater mangi.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Wróci³em. A raczej wracam tak powoli.
Pozwól Dominie i¿ postaram siê rozwin±æ nieco twoj± wypowiedz.
Najpierw nasz ciekawski kolega musi siê dowiedzieæ ¿e gry powstaj± na podstawie mangi pokemon special któr± szczerze polecam.
A teraz konkretnie na pytania.
Podczas trwania serii(mangi oczywi¶cie) o podtytu³ach gold, silver i crystal nasz Red rehabilituje siê po pewnych wydarzeniach z poprzednich serii. i ta rehabilitacja przebiega w³a¶nie w Mt.Silver. Dodam równie¿ jako ciekawostkê ¿e nie wszystkie pokemony których Red u¿ywa nale¿± do niego. Po resztê zapraszam do Speciala.
Czemu nic nie gada?
Budowanie klimatu i nastroju. Moim zdaniem.
I ostatnie pytanko.
Teraz nasz kolega musi si e dowiedzieæ co by³o najpierw. A wiêc je¶li chodzi o pierwsze serie (Red, Blue, Green i Yellow) to najpierw powsta³y gry. Dopiero pó¼niej na podstawie gier stworzono mangê. I na koñcu powsta³o anime.
A wiêc mo¿na stwierdziæ ¿e to Red jest pierwowzorem Asha. Nigdy na odwrót.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.