Na niezamieszkanej i tajemniczej wyspie rozbija siê samolot. 48 pasa¿erów cudem uchodzi ca³o z katastrofy. Jeden z rozbitków, chirurg Jack Shephard organizuje pomoc medyczn± dla rannych, staj±c siê tym samym nieformalnym liderem otaczaj±cych go ludzi. Nadzieje na ratunek z zewn±trz okazuj± siê p³onne - samolot przed upadkiem zmieni³ kurs pod±¿aj±c w nieznanym kierunku. Grupa ocala³ych musi porzuciæ swoje dotychczasowe ¿ycie zamieszkuj±c w coraz bardziej tajemniczym i nieprzyjaznym miejscu. Jednak szybko odkryj±, ¿e na wyspie jest jeszcze kto¶ inny.
Kocham ten serial i serdecznie polecam! Przy okazji te¿ Was witam, bo jestem tu nowy. Ogl±dacie Zagubionych? Co o nich s±dzicie? :cool:
Tak kiedy¶ to uwielbia³em :P Pierwsz± i trzeci± seriê ogl±dn±³em ca³±, a trzeci± do chyba 16 odcinka... :/ Chcia³bym to jeszcze poogl±daæ bo ci±gle leci, znacie mo¿e jak±¶ stronê z odcinkami online??
Serial banalny jak lato z radiem, rozbitkowie na wyspie z tajemniczym jogurtem po¿eraj±cym rozbitków.
Rany, gorszych seriali chyba nie ma.
Moim zdaniem: GNIOT!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
A zdaniem wielu milionów polaków : Debe¶ciak.
Najzabawniejsze jest to, ¿e w Polsce powsta³o A¿ 3 wersje polskie, oddzielna dla TVP, oddzielna dla N-ki i jeszcze inna dla AXN - to jest dopiero Gniot - tyle, ¿e organizacyjny.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Tu akurat nie trafi³e¶. Chyba ¿e ogl±dasz i my¶lisz zupe³nie o czym¶ innym. Pe³no tajemnic, zagadek. W odcinku 4x07 s± "niby wspomnienia": Sun rodzi w szpitalu, a jej m±¿ próbuje zd±¿yæ do szpitala. W koñcu siê tam dostaje i okazuje siê ¿e przyszed³ do córki jakiego¶ polityka, a zaraz potem mówi pielêgniarce ¿e jest ¿onaty od 3 miesiêcy. Potem Sun kiedy urodzi³a, idzie "odwiedziæ" mê¿a.. ale na cmentarzu. Niema³o kto siê domy¶li ¿e Sun mia³a flashboardy, a jej m±¿ retrospekcje. W 5 sezonie natomiast to ju¿ jest zupe³ne popl±tanie. Na wyspie akcja dzieje w jakim¶ czasie, w ¶wiecie zewnêtrznym 3 lata pó¼niej a do tego wchodzi jeszcze czasoprzestrzeñ. :P
A Sonic to co?Nikt siê tym nie interesuje ;d.Biega jaki¶ Super Man i rozwala jakie¶ roboty stworzone przez doktora Eg?(Chyba?).Który chce ca³y ¶wiat zamieniæ w roboty. Popieram, musi byæ baaaardzo ciekawe lubiê filmy przygodowe.(Niestety nie ogl±da³em TV nie mam od 4-5 lat :zalamany: )
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.