Heh... ¶mieszne. Tom poszed³ ciê znale¼æ, a ty go tak po ludzku ola³e¶ i zostawi³e¶ w tyle gnaj±c na z³amanie karku. To mo¿e jest dobre, mo¿e bardzo dobre dla zespo³u, ale na pewno niezbyt fajne zachowanie z punktu widzenia Tom'a. On biedak szed³ i gada³ z tob±, a ty nagle jak F1 wyruszy³e¶ z postoju. Tu nie by³o chwili na zastanowienie, po ludzku pobieg³e¶.
- O! To ty! - Zawo³a³a Savannah, która znów za¿era³a siê waflami. SERIO! To ju¿ jest oznaka choroby! To nie jest zbyt normalne... choæ patrz±c na rozmiary guza jakiego mo¿na by³o zobaczyæ na g³owie twojego, opuszczonego kompana z zespo³u... wszystko na tle tego guza, by³o normalne - Wiesz co... martwi³am siê... - A ty wiesz jak baaaardzo siê martwi³a? Oczywi¶cie! Jej ¿o³±dek ponad wszystko!
Tak szczerze mówi±c, ola³e¶ lekko sprawê i pisa³e¶, a Savannah obruszona posz³a do innego pokoju. Ty pisa³e¶ i pisa³e¶, a jakie¶ 30 minut pó¼niej mia³e¶ swój utwór w 4 wersjach.
- Oooo... widzê, ¿e nie pró¿nowa³e¶! Savannah wkurzona, a ty sobie tutaj zapisujesz kartki. CO SIÊ KURNA DZIEJE?! - Zawo³a³ Tom i... i tylko zawo³a³, bo znikn±³ za ¶ciank± z gipsu.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 22 Lipiec 11, 15:14
Popatrzy³em po pokoju, westchn±³em, pokiwa³em z rezygnacj± g³ow± i wróci³em do komponowania/poprawiania mojego epickiego utworu.
Czego on siê jeszcze czepia! Ja tutaj mam wizjê twórcz±, a ten wyskakuje z jakimi¶ wontami. Pfff. Savannah i tak tylko wpierdziela wafle, wiêc praktycznie jej nie ma. A ten tylko le¿y na kanapie. Mam wra¿enie, ¿e tylko ja siê anga¿ujê w ten zespó³. Dobra, chyba zrobione.
- HEJ! Chod¼cie, wydaje mi siê, ¿e ten utwór jest wystarczaj±co dopracowany, ¿eby go przeæwiczyæ.
Jak tylko ta dwójka siê zjawia, biorê moj± czerwon± gitarê i zaczynam wykon tego arcydzie³a. Co¶ nie pasuje? Poprawiamy. Wszystko git, to zaczynamy æwiczyæ.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Æwiczenie trwa³o do... przyjechania policji o 1:34, bo tak d³ugo æwiczyli¶cie, a waszym s±siadom to nie odpowiada³o. Oni zadzwonili na policjê i tak w³a¶nie trafili¶cie tutaj, czyli do aresztu. Mandat odpad³, bo Savannah bardzo ,,mi³o'' powita³a policjantów. A oni to uznali... phh... poprawnie nazwali ,,obraz± policjanta na s³u¿bie''. Chcieli wiêc zabraæ Savannah, ale Tom siê wtr±ci³ i to by³o ,,utrudnianie pracy policji''. W taki sposób chcieli zabraæ 2 waszych ludzi... i co? Jak ty tam jeszcze trafi³e¶? Wstawi³e¶ siê za team'em i wywo³a³a siê bójka. Wszyscy siedzicie za ,,atak na funkcjonariuszy''.
- Super... piêknie siê wpier********y - Mówi Tom, bez ¿adnego pohamowania - Co teraz?
----|
Drobno, bo nie mam pomys³u. Poza tym... taki tekst chyba wystarczy :3
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 30 Sierpieñ 11, 14:15
- Jak to co? Ja nas w to wpakowa³em, ja nas z tego wyci±gnê.
Szczerze mówi±c, nie jestem dobry w prawnicze klocki, wiêc wszystko co tu piszê to s± bzdury.
- Hej, panie komisarzu! Chcia³bym poznaæ moje prawa i rozmawiaæ z moim adwokatem. I ile nas tutaj bêdziecie trzymaæ? Mo¿e jaka¶ kaucja?
Tak mówi± w amerykañskich filmach... A sk±d ja kusfa wytrzasnê jak±¶ kosmiczn± kaucjê? To by³o tak naprawdê g³upie, ale choæ mo¿e zyskamy trochê czasu.
- Kurdê, Sav, nie masz mo¿e jakiego¶ pilnika przy sobie, jak to zazwyczaj maj± dziewczyny? By¶my co¶ mo¿e przepi³owali te kraty, albo co¶ takiego... NO CO? Nie znam siê na ucieczkach z wiêzienia, bazujê wy³±cznie na hollywoodzkich produkcjach naszpicowanych kiczem i fa³szem.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Tom i Savannah patrzyli siê na ciebie dziwnym wzrokiem, troszkê... jakby¶ by³ kurczakiem, a oni byli g³odni. Tak, w³a¶nie tak. Takim dziwnym wzrokiem przeszywali ciê tylko wtedy, gdy twoje s³owa by³y g³upie, a mo¿e raczej bardzo g³upie. Zwykle to te spojrzenie uzmys³awia³o Ci, ¿e ¿arty z ksi±¿eczki nie s± ¶mieszne dla wszystkich.
- A mo¿e... prze¶pimy siê i poczekamy do jutra? - Zaproponowa³ Tom i to chyba ten pomys³ spodoba³ siê Savannah, bo od razu ruszy³a do pryczy i zajê³a osobn± z boku. Wam zosta³a piêtrowa prycza... a górna chyba ma dziurê... ym...
- Ja idê spaæ - Mówi Sav i po chwili s³ychaæ by³o ciche wzdychanie.
- No to... Willy... - Bo tak czêsto zwraca³ siê do ciebie Tom - Jak rozstrzygniemy, kto bêdzie gdzie spa³?
Dobre pytanie! Tom przygotowany na bójkê sta³ jak przyczajony tygrys, a ty struga³e¶ idiotê jak jaki¶ ukryty smok... stali¶cie bez ruchu jak jakie¶ s³upy z ulicy i tylko ¶lepiami patrzyli¶cie na siebie... i na otoczenie. Chcieliby¶cie siê na siebie rzuciæ, ale jeste¶cie:
1. W celi
2. Na komendzie
3. Obok ¶pi±cej Sav
A to trzecie jest najstraszniejsze! To co teraz?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.