POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Prosze o Pomoc
Autor Wiadomo¶æ
NaChwile
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 26 Sie 2011
Wys³any: 28 Sierpieñ 11, 07:19   Prosze o Pomoc

Gdy próbujê zboksowaæ pokemona w pokemon black wyskasuje takie co¶
An error has occured
Please turn off the power.Spatchowana wersja gram na desumie.
Mam konsolke ale nie mam blacka tylko platinum.
Odpowiedzcie.Daje rare candy

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 28 Sierpieñ 11, 11:02   

z racjj i¿ znikn±³ mi ban na pisane ( oh, jak piêknie, i dotego pierwszy post pod co¶ takiego :) ): W temacie z downloadem, jest lista kart które s± obs³ugiwane itd. sprawd¼ i spróbuj te¿ uaktualniæ firmware swojej nagrywarki :D

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748

NaChwile
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 26 Sie 2011
Wys³any: 28 Sierpieñ 11, 11:05   

leci rc.a i jak nie chcesz dostaæ kolejnego warna to popraw racjj

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 28 Sierpieñ 11, 12:34   

ja mam siê porawiæ? ty nawet napisaæ nie umiesz: O zreszt±, w temacie by³o wszystko, ale wiêkszo¶æ ludzi widzi tylko linki : O ¿e nie doczyta³e¶ nie moja wina : O

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

1234133341
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 02 Wrz 2011
Wys³any: 2 Wrzesieñ 11, 17:27   

yy mam ten sam b³ad.Dam ci rC jak zrobisz SS z ustawieniami gram na no&Gba bo mi na desumie nie idzie.

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 2 Wrzesieñ 11, 17:32   

jest ju¿ temat w moim FAQ : O wystarczy patcha i patchowaæ : O

Sygnatura użytkownika

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 2 Wrzesieñ 11, 19:05   

1234133341, ³apaj i nie jêcz.
http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=3799

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: