Dobra, dawno nic nie pisalem, wiêc trzeba to nadrobiæ
Która z wymienionych gier najbardziej wam siê podoba i dlaczego?
Ja wacham siê miêdzy Crystal`em a Gold`em. Z jednej strony Crystal to ulepszenie G/S,
i rzeczywi¶cie wiele rzeczy jest poprawionych (animacje na pocz±tku walki, Battle Tower) ale pewien sentyment do Gold`a powoduje, ¿e mam dylemat. W Goldzie ³atwiej ³apiê siê Ho-oh`a co te¿ zaliczam do plusów tej gry.
Ostatecznie jednak zag³osujê chyba na Crystal`a, g³ownie ze wzglêdu na Battle Tower
Ostatnio zmieniony przez Kojot 23 Grudzieñ 10, 19:48, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Ja g³osuje, na Crystal poniewa¿ je¶li gram gry z tych, seri to w³a¶nie najczê¶ciej w Crystal. Lubiê ja te¿, dlatego ¿e ma fajne Spritey pokemonów lepsze, ni¿ Gold i Silver oraz za to, ¿e mo¿na w tej czê¶ci graæ potem w Kanto i zdobywaæ tam odznaki nie to, co w G/S
Ja najbardziej z tych trzech wersji lubie Pokemon Crystal . Lubie Crystal lepiej ni¿ Gold i Silver , dlatego ¿e podoba mi siê ruszanie pokemonów . Lubie jeszcze Crystal bo wystêpuj± lepsze pokemony w trawach ( np.Poliwag) .
Crystal: PRawdziwe animacje Pokemonów, Sucine dostêpny bez bieganiny, Celebii w wersji Jap. (kiedy¶ mia³em takiego roma :>), BATTLE TOWER! No w³±¶nie, nie masz kolegów z GBC i skoñczy³em silvka. I co robisz? Nic... A tutaj Battle Tower siê k³ania .
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.