POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Styczeñ 17, 10:51
Crystal czy Lyra?

Która z nich lepsza?
Crystal
62%
 62%  [ 5 ]
Lyra
25%
 25%  [ 2 ]
Obydwie
12%
 12%  [ 1 ]
¯adna
0%
 0%  [ 0 ]
G³osowañ: 8
Wszystkich G³osów: 8

Autor Wiadomo¶æ
Ertix 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 25 Kwi 2011
Wys³any: 10 Sierpieñ 11, 07:11   Crystal czy Lyra?

Jak s±dzicie... która z nich by³aby lepsz± towarzyszk± dla naszego Popielaczka ? :)
Osobi¶cie uwa¿am ¿e Lyra, bo Crystal (kij z tym jak siê nazywa w Chronicles'ach -.- ) mnie wkuvia i to doslownie. Jest niezno¶na, chamska, ma g³upi strój jak i g³upi wyraz twarzy i jeszcze te jej w³osy które ju¿ Iris ma lepsze -.- Wszystko mnie w niej denerwuje, tak samo w mandze jest niezno¶na, ale o dziwo w Crystalach dobrze mi siê ni± gra³o o.O Nigdy nie oceniam tej dziewczyny bo zostawiam j± bez komentarza. Nie znoszê jej tak samo jak niektórzy nieznosz± Dawn (naj³adniejsza dziewczyna Sinnoh ever <33)
Jedyny jej plus jest taki ¿e da siê znie¶æ jej wygl±d w tomach HG/SS która bezczelnie nosi rzeczy Lyra'y -.-

Co do Lyra'y to ju¿ lepiej. Nie nosi ona sportowych ciuchów (jak dziewczyny mog± takie rzeczy nosiæ o.O) ma normalne w³osy w porównaniu do poprzedniczki, ma rajstopki (³ii <33) spodnie na szelki (chyba, podobno s± to ciuchy ogrodniczki, ale mnie to nie przeszkadza), czerwone buty (wreszcie :D ) ale jej czapka mnie trochê wkurza. Nic nie mam do tego ¿e jest wielka, ale ta czerwona kokardka jest trochê dziecinna, poza tym Lyra ma ciuchy w normalny sposób zrobione kolorystycznie, a nie to co Crys -.- No i w dodatku w HG/SS lepiej te¿ Gold wygl±da (O bo¿e, to jak wygl±dal w G/S/C to te¿ pozostawiê bez komentarza) tak samo Silver (wreszcie zacz±l wygl±daæ jak chlopak, a nie jak kundel..) ponadto PokeGear wygl±da te¿ jak komórka, a nie jak stoper czy minutnik -.-

/[Kojot] Ka¿dy mo¿e zmieniaæ ankietê.
To dziwne bo u mnie takiej opcji nie ma, nie widzê jej-Amger
Ostatnio zmieniony przez Kojot 10 Sierpieñ 11, 20:47, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 10 Sierpieñ 11, 08:23   

Marina chyba. Bardzo fajne imiê imo ;o
Nie zgodzê siê z tym, ¿e Iris ma lepsze w³osy... I Crys wcale nie jest do kitu. Bardzo spodoba³ mi siê jej wygl±d, taki sportowy ^o^ Trochê spodenki ma do kitu, ale reszta jest okej.
Lyrê te¿ lubiê... A co do Silvera to bardzo teraz kojarzy mi siê z Mars ;o
Ogólnie... Daj opcjê obydwie w ankiecie, to mo¿e zag³osujê, amen.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 10 Sierpieñ 11, 10:53   

Cytat:
Nie nosi ona sportowych ciuchów (jak dziewczyny mog± takie rzeczy nosiæ o.O)

Why sow serious?

a to co dziewczyny s± z kosmosu i musz± tylko nosi sukienki, spódniczki >?
Nie mog± chodziæ na sportowo >?

Ertix 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 10 Sierpieñ 11, 13:50   

Sportowe dziewczny imo s± do kitu. No a co do wlosow to kto normalny bêdzie mial takie wlosy jak Crys? Na dwie strony i to jeszcze dlu¿sze. Iris pod tym wzglêdem przynajmniej ma wlosy prostsze do ulo¿enia bo wystarczy zrobiæ dwie kitki i z tylu zrobiæ jedn±. Lyra najlepsza <33

A tu macie coseplay (coseplay- przebieranie siê za postacie z mang i anime, b. modne w Japonii) Crys i Lyra'y

Crys
Lyra

I co do Silvera, to gdy patrzê na niego to automatycznie odtwarza mi siê glos p. Marcina Przybylskiego (Sasuke) xD i bardzo do niego pasuje.

I jeszcze ; http://img.photobucket.co...onCosplay18.jpg

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 10 Sierpieñ 11, 15:20   

Pisze siê "cosplay", geniuszu =.="

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Ertix 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 10 Sierpieñ 11, 17:02   

Obie formy s± poprawne ;-)
Co do ankiety, to nie mam mo¿liwo¶ci zmiany, chyba ¿e kto¶ z moderatorów mo¿e dodaæ opcjê ''dwie'' b±d¼ ''¿adna'' / ''inna, uzasadnij jaka '' to bylbym wdziêczny :)

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 11 Sierpieñ 11, 23:03   

Lyra wygl±da jak mario! Nie mam nic wiêcej do poiedzenia XD

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Ertix 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 12 Sierpieñ 11, 19:41   

O rzesz :O
Rzeczywi¶cie! :O I ja nie spostrzeglem podobieñstwa?? Mo¿e Mario jest zagubionym bratem Lyry??
Mimo to i tak Lyra lepsza od Crys ;D Crystal mnie po prostu wnerwia ;/ i nie, dziewczyny i sportowe ciuchy = pedobear xD NEVER

Tak samo Gold, jego ubioru w G/S/C nie bêdê komentowal bo to a¿ ¿al na niego patrzeæ ._.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: