Witam, mam pytanie. Czy jest jaki¶ hack (co¶ jak Shiny Gold) Pokemonów FR/LG z tamtejszymi bohaterami (Red, Leaf-glownie zale¿y mi na niej) w wersji na DS z Sevii Island? Je¶li nie, to czy jest hack gdzie (poza bohaterami rzecz jasna) mo¿na mieszkaæ i podró¿owaæ po Sevii Island? Wiem ¿e jest hack Sevii Adventures, ale tam nie ma Leaf do wyboru ;/ Proszê o piln± pomoc.
1.nie ma, bo nie ma jak za³adowaæ sevi island do romów DS'a, poniewa¿ wiele spriteów i rzeczyy trzeba by by³o robiæ na nowo, jak niektóre sprite'y.
2.skoro jest, to po co ten temat? chyba ¿e jeste¶ kim¶ w stylu gierkowego rasisty lub nale¿ysz do stowarzyszenia feministek : O ofc, nie ma do wyboru leaf, wiêc nie zagram bo red jest niedobry i nikgoo nie szanuje : O ciesz siê ¿e w ogóle co¶ jest : O
ja nie wiem, jest co¶,czego chc±, a ludzie i tak nie zagraj±, bo jeden detal im siê nie podoba : O
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Jak jest jak sam powiedziales ¿e nie da siê wepchn±æ na DS? W FR/LG gralem i chcialbym zagraæ w jakiego¶ hacka ktory moglby wersjê LG od¶wie¿yæ. Poza tym to nie wrzeszcz na mnie (jak na ka¿dego, uwa¿asz siê za byle kogo -.-), zadalem proste pytanie i tylko po mnie je¼dzisz.
facet, nie podnios³em nawet g³osu ani nie u¿ywa³em wykrzyknika: O
swoj± drug± odpowied¼ opar³em na twoim drugim pytaniu, sam gra³em w tego hacka i gdzie¶ go upn±³em, ale dawno, :O o to mi chodzi³o. hack jest na GBA: O
hack ten zajdziesz nawet gdzie¶ na YTbie, o ile znasz pe³n± nazwê : O, upn±³em to jeszcze za czasów restaru pokecollect'a, wiêc jakie¶ pó³tora roku temu : O
o to mi chodzi³o : O
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
nie ma, trzebaya by za³adowaæ ca³y system contestów : O jak czego¶ nie ma w oryginalnej grze to nie bêdzie i w hacku. Hacki to tylko i jedynie przeróbki map, pokemonów, NPCów, liderów i tyle, nic wiêcej : O mam bnadziejê ¿e ta odpowied¼ wystarczy za kolejne kilka pytañ
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.