Mijumaru/Wotter (Oshawott nie znoszê...)! Cytuj±c kolegê:
1. Za ciekawe ewolki ;P
2. Za to, ¿e jest pokemonem id±cym w special Attack
3. Za to,¿e ma jeden typ xP
4. Za to, ¿e poznaje HYDRO PUMP
5. Za jego s³odziutki pisk w grze, przez który mnie g³owa boli
6. Za to, ¿e jest maluczki
7. Za to, ¿e nie jest Nr. 1 w V genie ;P
1. So Cute,
2. Woda to jeden z moich ulubionych typów,
3. Mo¿e siê nauczyæ Razor Shell, Water Pulse (+ Stan Conf), Hydro Pump,
4. Fajne evo,
5. Mo¿na mieæ ognist± ma³pkê,
6. Szybko pokonuje siê Biancê,
7. Ma nr 501,
8. Szybko siê zdobywa expa (moim zdaniem),
9. Szybko uczy siê nowych ataków (moim zdaniem),
10. Dlatego bo... jest
(+ 10 pkt. dla mnie, ten kto w tym temacie zdobêdzie najwiêcej RC ten peda³!!!)
Oshawott oczywi¶cie. Jest to bardzo dobry pokemon, a jego staty te¿ nie s± najgorsze. Brak jakiegokolwiek drugiego typu trochê utrudnia sprawê. Ale anime te¿ pokaza³o komizm jaki mo¿e posiadaæ ten pok.
Sygnatura użytkownika
Zapraszam na jeden z najlepszych PBF'ów na polskiej pokescenie. Kolejny rozdzia³ - Holiday Temptation.
Wg mnie najlepszy jest Snivy. Jego ostatnia forma wymiata a przede wszystkim jest u¿yteczna zarówno ze zwyk³ym ability jak i tym z Dream World. Poza tym zawsze mia³em s³abo¶æ do trawiastych starterów Zreszt± jego wygl±d jest super
Ok to wybiore Snivy.Oswoath na ostatniej ewolucji wyg³±da jak foka z muszl± (Bez Urazy).A tepig jak gruba ¶winia.
A i jeszcze jedno.Zostawiæ avatara zorua czy gifa Walka Na piê¶ci Pikachu .
Snivy, pasuje do mojego stylu gry, pozatym,pasuje te¿ do teamu jaki bêdê mam
a avka zostaw, fajny jest z racji i¿ nied³ugo film 13 na DXD jest ¿e tak powiem " trendy, na topie " itd
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Wybierz Oshawotta! Bêdziesz móg³ mieæ ognist± ma³pkê (bêdzie dobra na Snivy/Servine/Serperior i na lodowego lidera). Nie patrz na wygl±d, dla mnie Serperior to jaka¶ glizda (bez urazy dla fanów), Emboar to wielka ognista ¶winia, której pali siê gêba (te¿ bez urazy), a Samurott to wielka niebieska wiewióra-dziadziu¶ z muszlami (tak¿e bez urazy).
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.