Mam pytanie:Teraz jesten u wujka, a u mnie w domu nie ma neta do poniedzia³ku. Nie pamiêtan teamów a jeszcze nie wys³a³em, mogê w poniedzia³ek lub wcze¶niej jak bêdê mieæ net? Wszystko mam zrobione a szkoda mi straciæ tyle czasu :/
jak ju¿ da³em team do draciela, to teraz do ciebie te¿ muszê pisaæ?
NIE! Do Drago teamy przesy³acie ! ;d
Cytat:
Mam pytanie:Teraz jesten u wujka, a u mnie w domu nie ma neta do poniedzia³ku. Nie pamiêtan teamów a jeszcze nie wys³a³em, mogê w poniedzia³ek lub wcze¶niej jak bêdê mieæ net? Wszystko mam zrobione a szkoda mi straciæ tyle czasu :/
16) Gramy z Ability jakie s± w grze (bez Dream Worlda)
Nie zrozumia³e¶ mnie, standardowy Tier OU nie zabrania u¿ywania poków z DW ability, zabrania jedynie u¿ywania DW ability, które nie wysz³y jeszcze, tj. np. Technican u Brelooma, Magic Guard u Alakazama oraz wszystkie DW ability w V-tej genie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.