Kiedy nie mia³em internetu wpad³em na pomys³: a mo¿e przejdê teraz LG tylko lataj±cymi Pokemonami? I tak siê sta³o. Teraz czas na formularz (skopiowa³em od Afila):
Witam
Przepraszam ¿e odkopuje temat, ale chcia³em zapytaæ czy zabawa nadal jest aktualna?
mam save'a gdzie gram Ground, i nie wiem czy jest sens aby to kontynuowaæ czy te¿ nie ;p
liczê na szybk± odpowiedz.
Pozdrawiam!
W takim razie nie bêdê opisywa³ co gdzie z³apa³em itd. bo zupe³nie tego nie pamiêtam
Aktualny Sk³ad:
Dugtrio- 46lvl,Scratch, Slash, Magnitude, Dig
Golem- 45lvl: Rock Blast, Rollout, Magnitude, Earthquake
Nidoking 45lvl: Megahorn, peck, Horn Attack, Double Kick
Aktualnie trenuje poki aby ich level by³ bliski: 45.
Znajduje siê w Lavender Town
Wkrótce kolejne info.
Edit: Dugreio- wiêkszy lvl i nowy atak, dodatkowo ze sk³adu wylatuje Onix, gdy¿ by³ bardzo s³aby i nie spe³nia³ oczekiwanych wymogów.
Zg³aszam Siê do Pokemon Leaf Green Monotype Fire
1.Nazwa³em postaæ Fire Rywala Red.
2.Wybra³em na startera Ognist± jaszczurkê Charmander'a a Rywal Red Wybra³ Squirtle'a.
3.Pierwsza Bitwa z Rywalem Zosta³a zakoñczona mym zwyciêstwem przez co Starter zdoby³ 6 poziom.
4.Podczas Wêdrówki do nastêpnego miasta spotka³em 2 Rattaty i jednego Pidgeya dziêki czemu Charmander zdoby³ 7 poziom.
5.Gdy dotar³em do Viridian City udalem siê do pokemart gdzie dosta³em paczke do profesora Oak.
6.Zapis Gry.
Edit.7.10.2011
1.Dostarczy³em paczkê do Profesora gdzie podczas powrotu Charmander zdoby³ 9 poziom.
2.Dotrenowa³em pokemona do 12 poziomu i ruszy³em na drogê 22 gdzie spotka³em Reda z którym zawalczy³em i oczywi¶cie zwyciê¿y³em.
3. Wróci³em do miasta uleczyæ Charmandera i ruszy³em do lasu Viridian.
4.Po drodze spotka³em Wielu trenerów i dzikich pokemonów dziêki czemu Charmander Ewoluowa³ w Charmeleona.
5.Gdy dotar³em do miasta od razu ruszy³em do Pokecenter i uleczy³em Charmeleona.
6.Zapis Gry.
Edit 8.10.2011
1.Ruszy³em do gymu po swoj± pierwsz± odznakê.
2.Zawalczy³em z pomocnikiem Brocka i po szybkim zwyciêstwie zacz±³em walkê z liderem.
3.Zwyciêstwo po walce Charmeleon zdoby³ poziom 17.
4.Gdy wychodzi³em z miasta pomocnik Oaka mnie zaczepi³ i da³ mi paczkê z butami.
5.Na drodze numer 3 spotka³em wielu trenerów zawalczy³em z wszystkimi.
6.Gdy wchodzi³em do Mt.Moon mój pokemon mia³ poziom 21 a gdy ju¿ wyszed³em mia³ 26.
7.Zapis gry.
Ps. Czy mogê siê wymieniæ Growlitem (zapomnie³em jak to siê pisze) z pokemon fire red ???
D³ugi Czas mnie nie by³o, potrzebowa³em odpoczynku od tego wszystkiego.
Wiêc grê kontynuuje w momencie odblokowania drogi rowerowej i zmierzam ku Fushia City. Aktualny sk³ad:
Rhydon- 43lvl: Rock Blast; Stomp; Strenght; Horn Drill.
Dugtrio- 52lvl: Earthquake; slash; magnitude; dig.
Golem- 52lvl: Rock Blast; Rollout; magnitude; earthquake.
Nidoking- 52lvl: Megahorn; Rock slide; Horn attack; surf
Marowak- 52lvl: Thrash, Bone Club, Headbutt, bonemerang.
Edit-12.12.11r.
Zdoby³em trzy ostatnie odznaki, wykona³em zlecenia na wyspach przy okazji trenuj±c poki. Aktualnie jestem w momencie pokonania Garego i w drodze do victory road.
Rhydon- 55lvl: Rock Blast; Stomp; Strenght; Horn Drill.
Dugtrio- 55lvl: Earthquake; slash; magnitude; dig.
Golem- 55lvl: Rock Blast; Rollout; magnitude; earthquake.
Nidoking- 56lvl: Megahorn; Rock slide; Horn attack; surf
Marowak- 53lvl: Thrash, rock smash, Headbutt, bonemerang.
Zakoñczy³em swoj± zabawê je¶li chodzi o typ ground.
Pomy¶la³em ¿e spróbujê jeszcze raz pobawiæ siê w monotype challenge.
Spróbujê typem: Psycho
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.