proszê o moveset dla adamant eelektrosa i jolly simisage ( obaj do in game i wifi ) , mój team to: archeops, haxorus, volcarona, seismitoad, eelektross, scrafty
czy op³aca siê wciskaæ do tego teamu simisage, jak tak to za kogo ???, lepiej zostawiæ adamant eelektrosa czy zmienic na modest???
Pu¶æ Modest Eelektrossa z HP Grass, bo to bêdzie ci bardziej potrzebne, bo nie widzê tutaj dobrego kandydata.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Wybacz, ¿e dopiero teraz, ale wcze¶niej mi siê nie chcia³o.
Po pierwsze, to Castform na ogó³ nic nie zdzia³a, ale jak chcesz, to mo¿esz go wrzuciæ do Weather Teamów, wtedy bez tego ruchu, bo trochê zapycha. I wtedy by³oby co¶ takiego:
Castform @ Life Orb
Timid, 252 SA/252 Spd/4 HP
Fire Blast/Solarbeam/Thunder Wave/HP Ground lub Thunderbolt
Castform @ Life Orb
Hydro Pump/Ice Beam/Thunderbolt/Energy Ball
Castform @ Life Orb
Blizzard/Shadow Ball/Thunder Wave/Thunderbolt
Ale na ogó³ nie zdzia³a za wiele.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Drugi, ale wpakuj tam Choice Scarf i Fire Puncha, bo Iron Head do niczego siê nie przyda.
Sygnatura użytkownika
Zaraz zaczne gre w platynke i mysle jakie poki wybrac, poradzisz cos? : <
Zastanawiam sie nad Empoleonem/Infernapem ale raczej Empoleon, na trawiastego wezme zapewne Leafona, do tego Gliscor (gligar wystepuje na route 206 a razor fang na 214, dobrze mowie?) a do innych nie mam pomyslu. Do tego chcialbym zebys dal mi jakies naturki + movesety, co do pokow moze byc ich 4-5 + piaty/szosty na hmy czli bibarel/lopunny, to wszystko na e4 wiec tmy tylko mozliwe do zdobycia do e4 a nie z battle frointera, z gory wielkie dzieki jesli sie tego podejmiesz.
@edit
A, wlasnie. Do tych pokow ktore podalem dorzuc jeszcze Wealiva ; <.
Weavile @ Black Belt
Adamant/Jolly
Swords Dance/Ice Punch/Night Slash/Brick Break
Dragonite @ Life Orb
Mild/Rash
Flamethrower/Thunderbolt/Outrage/Roost
Lucario @ Muscle Band
Naughty/Lonely
Aura Sphere/Dark Pulse/Psychic/Stone Edge
Bibarel...
Chyba tyle. Jak co¶ przeoczy³em, albo jest ¼le, to daj znaæ.
Sygnatura użytkownika
Empoleon, Luxray, Gliscor, Wealive, Umbreon, Bibarel - taki bede mial team. Nie zawracam glowy, sam sobie uloze moveset. Tylko mam pytanie czy oplaca sie Umbreona brac bo ma tylko 60 atk i 65 sp ataku? To gra a nie wi-fi wiec raczej stawialbym na atak a nie tanka wiec jesli moglbys to tylko dla Umbreona naturke oraz moveset jakis. Bo jak nie to tego Lucario wezme, z gory dz.
Wiesz co, stalling te¿ dzia³a w in-game, wiêc mo¿esz daæ i taki secik do tego:
Toxic, Moonlight, Payback, Double Team
Powinno daæ radê.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.