Ja tam tego nie rozumiem, ale mój komentarz do drugiego filmiku brzmi:
Ja napisa³/a:
No wiêc... Jestem dzieckiem Szatana, a przynajmniej wed³ug tego ksiêdza. Tak, ja, uczennica gimnazjum szykuj±ca siê do bierzmowania... Ale dlaczego dzieckiem Szatana? Otó¿:
- Czyta³am takie ksi±¿ki (na religiê, mieli¶my temat o innych religiach)
- S³ucham ostrej muzyki... Choæ nie w tych gatunkach, ale ogólnie lekko ostrej...
- THE WORLD ENDS WITH YOU! W koñcu Josh jest w czym¶ w stylu Boga w tje grze, bo decyduje o ¿yciu Neku, Shiki, Beata, Rhyme itepe. No i RPG, ale w to nawet nauczycielka jedna gra³a z nami na lekcji No i Pokemony
- Taaa :3 Czyta³am "Ba¶nie tysi±ca i jednej nocy", a to w koñcu Arabowie stworzyli... No i manga chyba te¿ jest literatur±? No i sama tworzê co¶ takiego :3
Ogólnie ksiê¿ulo ten jest sam jakim¶ Szatanem... Siostra zakonna, która u nas uczy religii przeczyta³a ca³ego Wied¼mina (a tam jest mnóstwo takich lekko magicznych rzeczy) i nadal ¿yje nie po satanistycznemu Twardy i miêkki? Kole¶ myli z narkotykami
Gwiezdne Wojny! Chwila... Moja kole¿anka, zagorza³a katoliczka, jest w tym wszystkim? OMG...
Pozytywne my¶lenie... ¯ycie po ¿yciu... A Ko¶ció³ nie wierzy ju¿ w to drugie? OMG...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NSOqrlS_D6w[/youtube]
Pad³am...
Amen i niech duch Bo¿y (wed³ug Natanka Satanistyczny) bêdzie z wami
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
¯eby by³a schizma, to ludzie musz± siê za nim stawiæ. A poza band± ¶wirów izoluj±cych siê w jakim¶ forcie nikt chyba nie przejmuje siê nim, a wrêcz go wy¶miewamy.
Je¶li granie w RPG to satanizm, to ju¿ dawno powinienem ¿ryæ lawê w piekle, nawet przed ¶mierci±.
Je¶li s³uchanie prawdziwej muzyki (rock) to satanizm, to ju¿ dawno powinienem lataæ po ulicy z wid³ami i czerwonymi rogami.
Je¶li czytanie ksi±¿ek to satanizm, to ju¿ dawno powinienem byæ ekskomunikowany.
Je¶li Pokemony to demoniczna gra komputerowa to mo¿ecie mi mówiæ per "idiota".
Ja nie wiem, czy nie mo¿na znale¼æ dofinansowañ unijnych na psychiatryki dla takich ludzi...?
I kto do cholery mu udziela³ ¶wiêceñ kap³añskich, ja siê pytam.
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.