POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: Drago
24 Grudzieñ 11, 18:32
The Ditto Time
Autor Wiadomo¶æ
Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 21 Kwiecieñ 11, 22:11   

Heh. Zajedwabiste. Nic dodaæ nic uj±æ. ^^

Opticum 
Gapa, gubi PokeBalle
Herr Schopenhauer

Do³±czy³: 31 Pa¼ 2010
Sk±d: Szczecin
Wys³any: 20 Maj 11, 17:13   

Cytat:
ciekawe.. chwila..

a mo¿e wielokropki to TRZY KROPKI
Poza tym w porz±dalu. Pisz dalej, do ur best.

Sygnatura użytkownika

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 22 Maj 11, 16:24   

Po wakacjach sponsorowanych przez Administracjê i po tygodniu ciê¿kiej nauki jêzyka niemieckiego, mogê z pewn± ¶wiadomo¶ci± daæ wam 1 rozdzia³ ,,The Ditto Time''. Niestety muszê was poinformowaæ, ¿e mi samemu co¶ nie pasuje w tych wypocinach, ale wy to ocenicie, najwy¿ej 2 rozdzia³ bêdzie lepszy.

------------
Dzieñ I
------------

A wiêc tak... umar³em, ale wy to wiecie.. jednak przybli¿ê wam trochê t± historiê. Obudzi³em siê rano, JAKO CH£OPAK. Wsta³em, bo musia³em i¶æ do szko³y... to chyba nic nienormalnego, prawda? Dok³adniej obudzi³ mnie mój budzik, który uwielbia³ wylatywaæ przez okno. Pewnie jakbym by³ budzikiem, uwa¿a³bym to za bardzo relaksuj±ce i... bolesne? DOOOOOOBRA! Wracajmy do mojej historii... na czym to ja skoñczy³em? Ah... tak... Obudzi³em siê jako ch³opak, ale wieczorem by³em ju¿ w kostnicy. Sta³o siê to tak, ¿e gdy wyrzuci³em swój budzik przez okno, trafi³em jakiego¶ kolesia, który potem mnie goni³, a ja wpad³em pod samochód. Pozytywem tej sytuacji jest to, ¿e ten kole¶ mnie nie dogoni³, ba³em siê tego co mo¿e mi zrobiæ... mo¿e nawet zabiæ. Ale na szczê¶cie w odpowiednim momencie potr±ci³ mnie ten samochód. Ah.. jestem szczê¶cia... niewa¿ne *Bohater strzela sobie MEGA Facepalm'a*. Wybaczcie, ale to jest wina tego ,,STANU''. I teraz jestem ju¿ chyba w 100% przekonany, ¿e NIE MAM MÓZGU! Czy mo¿e byæ co¶ gorszego, co da siê us³yszeæ od samego siebie? Wyobra¼cie sobie to, gdy mówi± do siebie dwaj znajomi.

- Hej stary. Co tam u ciebie?
- A nic, nie mam mózgu...
- Hmmmmm

ALBO:

- Yo stary! Jak tam u ciebie leci?
- Nie mam mózgu...
- Spodziewa³em siê tego
- ¯E CO?!

ALBO:

- Hej, jak tam u ciebie?
- ¬le
- A co siê sta³o?
- Dzisiaj jaki¶ psychopata mnie napad³
- O BOSZE! I co siê sta³o? Uciek³e¶?
- Nie... przebi³ mi g³owê swoim szpikulcem i okaza³o siê, ¿e nie mam mózgu
*cykanie ¶wierszcza*

Albo... lepiej sobie tego nie wyobra¿ajcie. Swoj± drog±.. czemu zatrzymali¶my siê na tym, ¿e mowa jest o braku mózgu? Komu¶ z was go brakuje... i wcale nie mówiê, ¿e tak... bo komu¶ chyba tak... ale chyba, bo sk±d mam to wiedzieæ? HEJ! Wiem! Od dzi¶ bêdê psychopat± z szpikulcem i bêdê sprawdzaæ zawarto¶æ ludzkich g³ów! Pamiêtaj... do ciebie przyjdê za piêæ dni, ale najpierw dopadnê kronikarza, który spisuje moj± historiê. Swoj± drog±, chyba powinien ju¿ uciekaæ... prawda? Heh... czemu nadal nie uciekasz, a siedzisz jak idiota i wszystko piszesz? Dobra, ³atwa ofiara.

*15 minut pó¼niej

Heh... mam nowego kronikarza, tamten jednak mia³ mózg, ale nie mia³ w±troby. Ciekawe...
WRACAJ¡C DO MOJEJ PORYPANEJ HISTORII!
Po potr±ceniu by³em przytomny, znaczy, wiedzia³em co siê dzieje dooko³a. Czaicie sen na jawie? To uczucie by³o lepsze, bo wiedzia³em, ¿e to nie sen. Uczucia mn± garn±ce by³y 2x mocniejsze, a mo¿liwo¶æ podgl±dania dziewczyn... ee... ja nic nie mówi³em! Sk±d takie pomys³y?! I w³a¶nie wtedy wjecha³em na sale operacyjn±... *szybka zmiana tematu ...no i 21 godzin pó¼niej umar³em. To naprawdê nic ciekawego... krew la³a siê na wszystkich i wszêdzie. Mi osobi¶cie zwisa³o, czy ten g³upek na stole operacyjnym prze¿yje. *BIJEMY REKORDY! Drugi MEGA Facepalm'a*. I tak to by³o... a za niebawem, us³yszycie wiêcej czê¶ci mojej porypanej historii. Chwila... gdzie ja niby mam mieszkaæ?! Znaczy... NOCOWAÆ?!

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 23 Maj 11, 14:38   

Fajnie napisane, w stylu takiego show xD
Zwisa mu, czy ten g³upek umrze... Ale to przecie¿ on jest tym g³upkiem! facepalm*
Niez³y humorek :D
10/10, b³êdów nie sprawdzam, bo nie jestem do tego uprawniona.

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Neo 
Pewnie nie zna PokeMana
Robi sobie JAJA

Do³±czy³: 01 Pa¼ 2010
Sk±d: z zaka¼nego...
Wys³any: 23 Maj 11, 19:03   

This is THE BEST XD xD

Sygnatura użytkownika

Camper 
Bug Catcher
aka Salamencer

Do³±czy³: 08 Lip 2009
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 23 Maj 11, 19:14   

Nic, tylko czkaæ na kolejny genialny odcinek.

PokeSkate 
Bug Catcher
Hurr derp durr

Do³±czy³: 29 Sie 2010
Sk±d: Accumula Town
Kontakt:
Wys³any: 23 Maj 11, 19:42   

Niez³e, odrobina oryginalnego humoru i nutka dystansu do siebie :D 10/10

Sygnatura użytkownika
Micha³ Wi¶niewski napisa³/a:
Kechup z jogurtem, truskawkami i malinami. Kechup zwykle ze wszystkim jest zawsze dobry.

ZAPRASZAM DO FABRYKI!

spiritomb 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 31 Sie 2009
Sk±d: Veilstone City
Kontakt:
Wys³any: 23 Maj 11, 21:42   

fajne, ¶mieszne, najlepsze to, ¿e w sumie bohater zgin±³ przez to, ¿e rzuci³ budzik przez okno :D 9.75/10
czekam na kolejny rozdzia³

Sygnatura użytkownika

Klikajcie w jajka:)
W poki te¿:D

Platinum is the best!!!

Moje sk³ady:
Pokemon Platinum:
Dusknoir lv.100
Floatzel lv.100
Infernape lv.88
Magmortar lv.90
Eelctrivire lv.90
Rhyperior lv.91
Togekiss lv.86
Lucario lv.79
Weavile lv.78
Zapdos lv.71
Articuno lv.71
Inna Platyna:
Regigigas lv.71
Giratina lv.71
Dialga lv.71
Palkia lv.71
Gallade lv.68
Gliscor lv.68
Froslass lv.67
Porygon-Z lv.64

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 28 Maj 11, 22:01   

£ykajcie 2 rozdzia³! :3

------------------

------------
Dzieñ II
------------

Ohai! Wiem, ¿e bardzo chcecie us³yszeæ dalsze losy mojej historii, a wiêc teraz wam j± trochê przybli¿ê. Swoj± drog±... wyspa³em siê, a wy? Ja spa³em na konarze starego pnia... i siê trochê rozp³yn±³em, by³o tak wygodnie... a mo¿e nie dlatego siê rozp³yn±³em? Ym... nie wiem, a teraz siadaæ i s³uchaæ.
A wiêc, umar³em... obudzi³em siê na polanie, by³o tam mi³o i w ogóle... DOBRA! Nie obudzi³em siê na polanie, a na wie¿owcu. Potem z niego spad³em, ale to ju¿ inna historia! Dobra! Ta sama, ale nie chce mi siê wam opowiadaæ jak spad³em i uderzy³em w jad±cy samochód, który jak na ironiê by³ tej samej marki i koloru co ta maszyna, któr± prowadzi³ ten fajny facet, który uratowa³ mi ¿ycie... ym... niewa¿ne. Polecia³em potem do¶æ daleko i siê lekko poobija³em, ale ¿yjê! Dok³adniej uderzy³em do¶æ mocno w s³up, on siê wygi±³, mnie bola³o. Jednak nie objawi³o siê to jakim¶ dziwnym czym¶. Nie jestem jaki¶ upo¶ledzony, prawda? No w³a¶nie! Jestem w bardzo dobrej kondycji! Moja masa to same miê¶nia, a sam jestem geniuszem! Kogo ja oszukujê... czujê siê jak wymiociny muk'a, którego spotka³em trochê pó¼niej w kana³ach. Wcze¶niej uciek³em takiej ³adnej dziewczynie, która chyba chcia³a mi pomóc, bo mnie wcze¶niej potr±ci³a. Nie jestem zbytnio pewien, czy ona... czy mo¿e to by³ ten sam gnojek co wcze¶niej, ze swoj± ³adn± córk±. Nie wiem... swoj± drog±, nabi³em nowy rekord ,,Face Palm'ów'', ale nie jest to powód do chwalenia siê... teraz boli mnie twarz... znaczy... ym... oczy i usta... iiiiii... galaretowata masa... taaaaa... Z czego jest Ditto? To pytanie do was...
Uciek³em od tej fajnej dziewczyny i jakim¶ dziwnym, nawet mi nieznanym trafem trafi³em do ¶cieków, a o tym ju¿ wiecie. Pozna³em tam mi³e, miêso¿erne Muk'i i inne cosie podobne do mnie. Mia³y one zamiast cia³a prze¿ut± gumê winogronow±, a wiêc mo¿na uznaæ, ¿e s± podobne, prawda? Chcia³y siê do mnie przytuliæ, a ja bojê siê kontaktów, a wiêc znów zwia³em i wpadaj±c do ¶mierdz±cej wody... do ¶cieków... straci³em przytomno¶æ. ¦ciekami tymi dop³yn±³em do wylotu. I w taki sposób doszli¶my do suuper skróconej wersji, mych poczynañ. By³em wtedy w jeziorze, którego barwa by³a tak odrzucaj±ca, jak i zapach. Obok jeziora by³ las, który swoj± barw± te¿ nie zachêca³, a mo¿e... je¶li jeste¶ Gotem, mo¿e i by Ci pasowa³. Panowa³a w nim do¶æ dziwna atmosfera, pamiêtam do dzi¶ to uczucie, gdy wydawa³o mi siê, ¿e jaki¶ kole¶ kole¶ z szpikulcem gapi siê na moje plecy i chce sprawdziæ zawarto¶æ mojej g³owy. Hmm... czy ja ju¿ kiedy¶ nie mówi³em o tym? Chyba, nie wiem... czy ja co¶ wiem?! Dobra... ZABAWA W QUIZ!

- Pytanie nr 1.
Czego stolic± s± Helsinki?

- I <3 KAMBOD¯A!

- Pytanie nr 2.
2 + 2 = ?

- A PedoBear mnie zgwa³ci³...

- Pytanie nr 3.
Co to jest fotosynteza?

- D¿em jest zdrowy i piêknie odbudowuje cebulki w³osów!

Hmm... sprawd¼my wyniki. 0 punktów na 3 punkty... zda³em? Co¶ mi siê wydaje, ¿e nie, ale jednak zadzwoniê do ministerstwa.
*15 minut pó¼niej*
Dobra, kogo ja oszukujê? Nie mam kasy na budkê, a i r±k braknie, by wybraæ numer... ¿ycie jako Ditto jest do chrzanu, ale chyba mog³em trafiæ gorzej... nie, ju¿ wcze¶niej na to wpad³em, ¿e nie. Nocleg mam, wszystko mam, a wiêc pozostaje mi tylko... znale¼æ jedzenie. Ostrzegam, ¿e ten las w którym siedzê ju¿ od... roku, jest naprawdê dziwny. Wy wiecie, ¿e pokemony nie umiej± gadaæ! Jak to ma byæ, ¿e nawet pokemon z pokemonem siê dogadaæ nie mog±? To wrêcz niedopuszczalne! A teraz... idê co¶ zje¶æ. Do nastêpnego razu!

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

PokeSkate 
Bug Catcher
Hurr derp durr

Do³±czy³: 29 Sie 2010
Sk±d: Accumula Town
Kontakt:
Wys³any: 28 Maj 11, 22:20   

Afil napisa³/a:
- D¿em jest zdrowy i piêknie odbudowuje cebulki w³osów!

PRAWDZIWY PATRIOTA! ZDA£E¦!

The Ditto Time idealnie oddaje twoje chore poczucie humoru wiêc I WANT MOOOORE! :3

Sygnatura użytkownika
Micha³ Wi¶niewski napisa³/a:
Kechup z jogurtem, truskawkami i malinami. Kechup zwykle ze wszystkim jest zawsze dobry.

ZAPRASZAM DO FABRYKI!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: