Witam serdecznie.
Od wczoraj gram w Pokemon White na emulatorze DeSmuME i mam pewien problem. Tak jak w temacie, po wygranej walce, pokemon którym gram nie dostaje punktów do¶wiadczenia. ¦ci±gn±³em jakiego¶ patcha (zajmowa³ jakie¶ 35kb), który mia³ to naprawiæ, ale po jego odpaleniu pojawi³o siê okienko z kilkoma kwadratami i buttonem ok, ale problem nie znikn±³.
Tak wiêc czy kto¶ mo¿e mi poleciæ (i oczywi¶cie podaæ link do ¶æi±gniêcia) jak±¶ ³atkê która wyeliminuje ten problem?
Je¶li umie¶ci³em swój problem w z³ym dziale, to uprzejmie proszê o przeniesienie go.
Z góry dziêkuje za pomoc.
Je¿eli masz Windowsa 7 ustaw zgodno¶æ patcha na Windows XP albo uruchom jako administrator.
Je¿eli to nie zadzia³a spróbuj na romie Black, a je¿eli to te¿ nie zadzia³a to ju¿ nie wiem.
Sygnatura użytkownika
Moje dzie³a Nie lubiê kiedy kto¶ uwa¿a siê za powa¿n± osobê a tak naprawdê jest nic nie wart.
Posiadam Windowsa XP. Ale jak mam cokolwiek ustawiæ w tym patchu, jak widzê tylko jakie¶ kwadraty? Jak siê go w ogóle u¿ywa? Dobrze by by³o, gdyby kto¶ wstawi³ tutaj ten patch do pobrania i w miarê dok³adnie wyt³umaczy³ co i jak ustawiæ i jak do u¿ywaæ.
Nie, ¿adnych kodów nie wpisywa³em. Nie znam sie zabardzo na tym wszystkim, tak wiêc je¶li mo¿na, to proszê o dok³adne wyt³umaczenie co gdzie zrobiæ w tym emulatorze itd, bo wiem jedynie jak w³±czyæ t± grê i w sumie na tym moja wiedza odno¶nie tego emulatora siê koñczy.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.