Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 21 Kwiecieñ 11, 19:14 Uratujmy Afila
Moi drodzy parafianie, wpad³em na t± grê , teraz w tej chwili, kiedy to rozmawiam z Afilem na skype.
Polega ona na ty, ¿e nie bijemy Afila metalowym krzes³em, ale pomagamy mu prze¿yæ daj±c mu minutê ¶miechu. To bardzo wa¿ne, gdy¿ bez tego biedak siê zabije. To nie ¿art. To szczera prawda. Wczoraj i dzisiaj wyd³u¿y³ swoje nêdzne ¿ycie o dwa lata.
Gra ta jest w 100 % za jego pozwoleniem. No to ten zaczynajmy grê o ¿ycie!
Ja ju¿ go rozwali³em samym tym tematem, wiêc teraz wasza kolej. Pomó¿cie mi uchroniæ go przed ¶mierci±. Bez tego nie bêdzie wiêcej the ditto time!
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Jaki temat...
,,Lubisz muminki?? Wielki kluchy w kapeluszach? O!! Ciekawe co mama muminka nosi w torebce...Ja Wiem! Oni tam wszyscy amfetaminê pal±!''- ¿eby nie by³o offtopu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.