Przesuniêty przez: PokeMan 13 Pa¼dziernik 12, 17:45
Któty sk³ad jest lepszy/
Autor
Wiadomo¶æ
filipowski98
Pewnie nie zna PokeMana electivire rulez!!!
Wys³any: 21 Kwiecieñ 11, 23:02 Któty sk³ad jest lepszy/
S³uchajcie ja i mój kuzyn kupili¶my gre pokemon white i k³ócimy siê który z wybranych przez nas sk³adów jest lepszy. Ja mówi³em ¿e jego a on ¿e moj. Prosze was o ocene. Nie podam czyj jest sk³ad.
Sk³ad 1 :
-Emboar
-Stoutland
-Seismitoad
-Cofargigus
-Archeops
-Elektross
Sk³ad 2 :
-Samurott
-Darumanitan
-Reuniclus
-Elektross
-Haxuros
-Braviary
Aligate
Pewnie nie zna PokeMana
Do³±czy³: 22 Kwi 2011 Posty: 52
Wys³any: 22 Kwiecieñ 11, 08:52
Jak dla mnie 2 sk³ad jest lepszy . Ale to tylko moje zdanie. Niech lepiej wypowie siê kto¶ bardziej , zeznajomiony z V gen± .
Poxer
Nosi czapkê Asha co ja tu robiê
Wys³any: 22 Kwiecieñ 11, 10:24
Hm... Ja bym siê sk³oni³ ku pierwszemu sk³adowi. Ale i tak bez dobrych movesetów bêdzie kicz.
lukaszkond
Pewnie nie zna PokeMana
Kontakt:
Wys³any: 22 Kwiecieñ 11, 12:38
Oba s± do du*y. Podaj movesety, je¶li chcesz, ¿eby kto¶ dobrze rozstrzygn±³.
spiritomb
Powoli siê wkrêca
Wiek: 27 Do³±czy³: 31 Sie 2009 Posty: 805 Sk±d: Veilstone City
Kontakt:
Wys³any: 22 Kwiecieñ 11, 16:02
oby dwa sk³ady kiepskie, w ¿adnym nie ma Chandelure ani Ferrothorna (jest chocia¿ Elektross)
je¶li mam wybieraæ z tych dwóch, to pierwszy lepszy, ale doda³ bym jakiego¶ dragona i jeszcze którego¶ z poków, które wymieni³em wcze¶niej
Sygnatura użytkownika
Klikajcie w jajka:)
W poki te¿:D
Platinum is the best!!!
Moje sk³ady:
Pokemon Platinum:
Dusknoir lv.100
Floatzel lv.100
Infernape lv.88
Magmortar lv.90
Eelctrivire lv.90
Rhyperior lv.91
Togekiss lv.86
Lucario lv.79
Weavile lv.78
Zapdos lv.71
Articuno lv.71
Inna Platyna:
Regigigas lv.71
Giratina lv.71
Dialga lv.71
Palkia lv.71
Gallade lv.68
Gliscor lv.68
Froslass lv.67
Porygon-Z lv.64
PokeSkate
Bug Catcher Hurr derp durr
Wiek: 27 Do³±czy³: 29 Sie 2010 Posty: 499 Sk±d: Accumula Town
Kontakt:
Wys³any: 22 Kwiecieñ 11, 22:20
lukaszkond napisa³/a: Oba s± do du*y. Podaj movesety, je¶li chcesz, ¿eby kto¶ dobrze rozstrzygn±³.
Zgadzam siê ale...
spiritomb napisa³/a: oby dwa sk³ady kiepskie, w ¿adnym nie ma Chandelure ani Ferrothorna (jest chocia¿ Elektross)
je¶li mam wybieraæ z tych dwóch, to pierwszy lepszy, ale doda³ bym jakiego¶ dragona i jeszcze którego¶ z poków, które wymieni³em wcze¶niej
Tak tutaj tak¿e...
Moja w³asna wypowied¼...
GRAND EDIT W OBU!
Pierwszy team:
Emboar - dobry pok na mixed attackera, jeden z dwóch najlepszych starterów moim zdaniem.
Scoutland - niedojdziesz nim nawet do drugiego gymu a go wyrzucisz... Zreszt± na lidze nie da rady.
Seismitoad - Tak¿e niez³y mixed attacker, naturka Mild albo Lonely i lecisz z takim do jednej z fabryk: mojej,spirtomba,Lukaszkonda lub Nenlotha.
Corfagigus - Naprawde dobry i strasznie irytuj±cy wall, niez³y ale co do In-Game mia³bym w±tpliwo¶ci...
Archeops - Szwab... znaczy V genowy Aerodactyl niez³y na latacza, dosyæ praktyczny i nie¼le kosi In-Game.
Elektross - Szybki, abillity niweluje jedyny weakness... ale Mummy wszystko ci rozwali.
----------------------------------------------------------------------------------
Samurott - Drugi najlepszy starter w grze, poza tym ¿e dostaje ruchy physical mimo ¿e jest special attackerem to spoko...
Darumanitan - Ten pok definitywnie kosi In-Game na lidze i przed ni±. Zalecam na pierwsz± podró¿.
Reuniculus - Jeden z najlepszych kozaków, w tej grze. Na WiFi i na In-Game.
Elektross - wypowiada³em siê na ten temat...
Haxorus - UBER! Nie polecam, trudno sie bawiæ na In-Game jak i WiFi.
Braviary - Mo¿esz z³apaæ dopiero pod koniec... Ale naprawde dobry poczek, my¶le ¿e powiniene¶ zatrzymaæ tego poka. Even after game.
Sygnatura użytkownika
Micha³ Wi¶niewski napisa³/a: Kechup z jogurtem, truskawkami i malinami. Kechup zwykle ze wszystkim jest zawsze dobry.
ZAPRASZAM DO FABRYKI!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematówNie mo¿esz odpowiadaæ w tematachNie mo¿esz zmieniaæ swoich postówNie mo¿esz usuwaæ swoich postówNie mo¿esz g³osowaæ w ankietachNie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forumNie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku