Ja kupi³em sobie ostatnio PSP bo czêsto je¿dzê poci±giem i sporo gram teraz, ale chyba nie ma ¿adnych pokemonów na PSP trza emulatora jakiego¶ kombinowaæ pewnie
5,5 roku wystarczy³o by wyzbyæ siê konsol które mia³em.
Tamte DSy zosta³y zast±pione przez 3DSy(przez chwilê mia³em dwa). Jednego 3DSa wymieni³em za PS Vitê(od dnia w której dosta³em go w ³apki nie gra³em. Ojciec ogrywa Killzona a brat Mortal Kombat. Ju¿ jakie¶ pó³torej tygodnia czekam by na spokojnie przetestowaæ konsolkê :/).
PS2 i NDSy rozda³em dzieciakom po s±siedzku. Póki dzia³aj± niech im dobrze s³u¿±. Pegaz nie dzia³a³ i poszed³ na ¶mietnik.
Raczej nie planuje stacjonarnych konsol nigdy wiêcej. Od tego mam PCta by graæ w domu(choæ i tak wymieni³em swojego na laptopa wiêc te¿ przesta³o to obowi±zywaæ). Nie mniej kieszonsolki podobaj± mi siê du¿o bardziej.
Tzn. nie staæ mnie a wymiana takiego procesora jest tañsza ni¿ konsole. Gry te¿ s± tañsze. Imo¿napiraciæaleciiiiiiii.
Mam sobie od paru miesiêcy 3ds'a. <3 Jego historia jest urocza. Kupi³am na allegro niedzia³aj±cego (go¶æ sprzeda³ za 100 i nawet nie chcia³o mu siê sprawdzaæ co jest nie tak) i da³am do naprawy znajomemu który siê lubi paraæ takimi rzeczami. A, i wszystko w niej dzia³a. Wiêc wygra³am.
A wiecie co w tym jest smutnego? Od w³a¶nie tych paru miesiêcy nie mogê wyzbieraæ na Poki bo zawsze co¶ mi wypadnie. Wiêc mam tylko skajlandersy.
Sygnatura użytkownika
-I will have my revenge. But I will not kill Sub-Zero. -Will not? Or 'can' not?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.