Nie mia³em weny, ani pomys³ów, obejrza³em jeden odcinek ,,Dragon Crisis!'' i ju¿ tworzê twoj± grê... czy to nie wspania³e?! :3
Poza tym... opening jest faaaaaaaaajowy *.*
========================
Siedzenie w domu i zapychaniem siê przepyszn± zup± z Oran Berry... mmm.... taka s³odka i gorzka zarazem. Nie mog³e¶ sobie wymarzyæ lepszego popo³udnia jak siedzenie i za¿eranie siê tak± zup±, patrz±c jednocze¶nie za okno w którego ramach widaæ by³o piêknie nieskazitelne niebo i niesamowicie jasne s³oñce, którego ¿ar piek³ ciê w nos.. bo czo³o mia³e¶ pod czapk±. Niestety dla ciebie.. twoje beztroskie dni nie trwa³y d³ugo, bo ju¿ twoja matka krzycza³a na ciebie z kuchni, ¿eby¶ w koñcu co¶ zrobi³ z swoim ¿yciem i na taki przyk³ad.. posprz±ta³ w pokoju? Ty wiedzia³e¶, ¿e to za chiny nie przejdzie, ale twoja matka najwidoczniej w ciebie wierzy³a... ah, te matki.
- TO JAK?! POSPRZ¡TASZ?! BO WIESZ, JAKO¦ NIE CHCÊ W DOMU NASTÊPNEGO ROBOLA JAKIM BY£ TWÓJ OJCIEC! - Czy¿ nie? Twój ojciec wraca³ z pracy, siada³ na kanapie i popija³ sch³odzon±... herbatê... w koñcu to forum dla m³odzie¿y... to co my¶la³e¶? ¯e bêd± jak przys³owiowi ,,malarze, czy pisarze''. Ah.. jak¿e oni lubi± zalaæ raczka.. prawda? NIE! To tylko stereotyp... Ale twoja mama by³a po ludzku zbyt nadwra¿liwa... a twój ojciec kiedy¶ nie wyrobi³ ze swoj± pikaw±... smutne, ale to by³o dawno temu.
- A TWÓJ BRAT.... - Zaczê³o siê... chyba czas wyskoczyæ przez okno?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 14 Kwiecieñ 11, 15:09
Piêæ dni na sprawdzenie mnie minê³o A tak poza tym wbijasz ty na skype?
Oczywi¶cie, ¿e wbijam...
Poza tym... odpis gitez, ale przy³ó¿ siê minimalnie, ale wiêcej x3
===========
- CHWILA! - Ponownie zaczê³a twoja ukochana mamusia.... z piek³a rodem - CO TY NIBY MASZ W SWOICH PLANACH?! PEWNIE IDZIESZ GRAÆ W TE SWOJE BEZWARTO¦CIOWE GRY! PRÊDZEJ BY¦ SOBIE NOGÊ OBCI¡£, NI¯ POSPRZ¡TA£ POKÓJ, A JA TO WIEM... BO KTO CIÊ URODZI£? SWOJ¡ DROG¡ POWINIENE¦ BRAÆ PRZYK£AD Z SWOJEGO BRATA! TERAZ UCZY DZIECI W PRZEDSZKOLU, A TY? A TY SIEDZISZ W DOMU I NIC! WE¬ SIÊ ZA SIEBIE CZ£OWIEKU.... - Nie... to nie ona przerwa³a, a ty zamkn±³e¶ drzwi... proste co? Twój pokój ma opatentowany przez ciebie system poch³aniania d¼wiêków wszelkiego rodzaju *YAY!*.
To w³a¶nie daje ci si³ê w takich chwilach.. ale chwila... TRZEBA CO¦ ZROBIÆ! Twój pokój przypomina³... co¶ co siê rusza?!
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Wys³any: 14 Kwiecieñ 11, 16:18
- BUKA?! A nie , to nie ta bajka pomyli³o mi siê. - My¶lê ,po czym próbuje jako¶ ogarn±æ ten ca³y bajzel w pokoju. Przed ca³± t± robot± rozgl±dam siê przez okno, obserwuje co siê dzieje na podwórku. Czy ptaki przelatuj± , czy dzieci siê bawi±.
- Czemu ona siê mnie tak czepia, ci±gle tylko , twój brat to, twój brat tamto. A niech niañczy te swoje zakichane dzieci w przedszkolu, te¿ mi zajêcie. Ja wole siê zajmowaæ czym innym, muzyka jest moj± przysz³o¶ci± Krzyczê, maj± nadzieje ¿e matka to us³yszy. Powoli, ale na prawdê bardzo powoli schylam siê by pozbieraæ wszystko co le¿y na pod³odze.
- Najlepiej by by³o gdyby opu¶ci³ ju¿ rodzinne gniazdo i wyruszy³ w podró¿, mia³ bym z g³owy wszystkie te pogadanki o bracie , jak i wreszcie przesta³a by siê na mnie drzeæ , ¿e nic nie robiê - My¶lê dalej.
_____
O tak?
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
W³a¶ciwie.. co ciê trzyma? Chyba tylko.. niee... a mo¿e... nieeee... KURNA?! CZEMU WCZE¦NIEJ NIE WYRUSZY£E¦?! JAKI¦ G£UPI Z CIEBIE CZ£OWIEK?!
Nawet twoje sumienie na ciebie krzycza³o... czy to normalne? Raczej nie, ale w twoim ¿yciu chyba nic nie jest proste... albo raczej normalne. Wszystko wina twojego brata, co? B³±d! To twoja wina, bo nie my¶la³e¶ zawczasu i nie uciek³e¶ z domu jak mia³e¶ czas... albo okazjê! Kiedy¶ namawia³ ciê do tego twój ojciec, a teraz jedyna rzecz jaka po nim zosta³a to te s³owa, które powiedzia³ le¿±c na stole w szpitalu:
Synku... utrzyj kiedy¶ nosa matce...
I z u¶miechem na twarzy zmar³... ah... ten twój ojciec... zawsze go lubi³e¶, ale czy spe³nisz jego pro¶bê siedz±c w domu?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Wys³any: 14 Kwiecieñ 11, 18:51
- Koniec tego dobrego, dotrzymam obietnicy z³o¿onej ojcu. Czas nawiaæ z tego cholernego psychiatryka ... , ale jak? Oknem ? Przez szybê wylecieæ to trochê zaboli, chyba ¿e zrobiê taki choæby kok z prze¶cierad³a, ale co potem, ¿adnego pokemon'a nic. Uciec w nocy? Niby dobry pomys³, mia³bym jeszcze czas na organizacje tego wszystkiego. - Mówiê sam do siebie
- To chyba choroba, mówienie do siebie samego - my¶lê. Rozgl±dam siê po pokoju, muszê znale¼æ jakie¶ przydatne przedmioty czy co¶. Przy okazji sprz±tam ten ca³y ba³agan , by matka by³a zadowolona.
- Ale ¿eby, w³asny brat podstawia³ mi k³ody pod nogi. Czym sobie zas³u¿y³em na taki los? - mówiê sam do siebie po raz kolejny. - Jeszcze by tego brakowa³o, by tu przyjecha³ z tym swoim charakterkiem za dychê. - Dodajê.
Sygnatura użytkownika
Znalaz³e¶ lalkê wokalisty zespo³u ,,Poxele'', star± kanapkê, któr± zjad³e¶ i 5 pokeballi, niestety, na PokeDex'ie stan±³e¶ i poszed³ w pó³. No có¿, czas uciec, z³apaæ poka i ukra¶æ drugi PokeDex. Ale... nadal pozostaje warunek ,,bólu'', a propos upadku z wysoko¶ci, a mo¿e po prostu zejdziesz na dó³, powiesz mamie, ¿e wychodzisz i nie wrócisz? NIE! To by³oby zbyt proste... WYSKAKUJEMY! Ale... zniwelujesz wstrz±s po upadku? Kto to wie? Ja nie, a wiec ty siê przekonaj! Nie patrz siê na mnie! Ty jako postaæ powiniene¶ to wiedzieæ! Pff... i po co to g³upie spojrzenie? SKACZ!
- BYAKURAI! DO CIEBIE! - Zawo³a³a nagle twoje matka z do³u... i zatrzyma³a ciê w oknie twojego pokoju, a wiêc.... skaczesz?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Wys³any: 21 Kwiecieñ 11, 20:23
-... FAIL ... Ta stara wied¼ma, zawsze mi we wszystkim przeszkodzi, a mia³em ju¿ skakaæ ... btw tajemniczy g³osie , wyjd¼ z mojej g³owy! - Mówiê , po czym niechêtnie , ale jednak schodzê na dó³, po schodach , do matki, ale przed tym urywam g³owê lalce po czym spuszczam j± w kibelku, razem z tym co wysz³o ze mnie jakie¶ 10 min temu.
-Ciekawe kto to? Jak to ten osobnik , którego imienia nie wolno wymieniaæ to idê siê poci±æ mas³em! Ale jak to on, to czego chce? Czy to normalne , ¿e tak sam od siebie dzwoni? - Takie w³a¶nie my¶li kr±¿± mi po g³owie.
-Kto to? Kolega ze szko³y, braciszek , kolega ... KOLEGA? - Mówiê z b³agaj±cym tonem w g³osie, chocia¿ odpowied¼ by³a pewna.
- NO JU¯ POWIED¬ TO "TAK TO TWÓJ BRAT" POWIED¬ TO ... POWIED¬! - wrzeszczê w swoich my¶lach.
Sygnatura użytkownika
- Jestem twoim sumieniem... chcesz byæ bez sumienia? - Mówi dziwny g³os - Poza tym, ta dziewczyna nie wygl±da jak twój brat.. hmm.. operacja plastyczna?
Prawda.. w drzwiach by³a sylwetka dziewczyny, ³adnej... dziwne.. dziewczyna w twoim ¿yciu, która nie jest twoj± matk±? Chwila... KIMIKO?! NIEEEEEE!!!! Ju¿ chcia³e¶ uciec na górê i schowaæ siê pod swoim niebieskim kocykiem, ale chyba jest Ci to nie dane, bo Kimiko szybkim ruchem z³apa³a ciê za ko³nierz i wpychaj±c twoj± g³owê pod przedramiê zacisnê³a j±, jakby by³a to futryna drzwi.. i drzwi.
- Cze¶æ Byakuraiku! Co tam u ciebie? - Mówi i zaczyna ciê czochraæ po twojej g³owie, a¿ okulary Ci spad³y - Czy ty mnie ostatnio nie unikasz?
- Powied¼ tak! Powied¼ tak! Niech ju¿ mniej nam bêdzie cierpieñ! - Mamrocze twój g³os w g³owie.. ym.. znaczy sumienie. Dziwne?
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Wys³any: 14 Maj 11, 23:50
-Nieee, ale¿ sk±d¿e. Po prostu w dziwnym zbiegu okoliczno¶ci, nie by³o nam siê spotkaæ ze sob± w tym samym czasie, ale jak widzê, ju¿ to naprawi³a¶. No có¿, cze¶æ ... jak siê masz, a tak od siebie dodam ... pu¶æ mnie ! Zaraz mnie udusisz. - Odpowiadam jej z nieco sarkastycznym tonem, próbuj±c siê wyrwaæ z jej side³.
-Sumienie tak? Czy ono mnie nie powinno gry¼æ , ¿e unikam t± o to osóbkê? Raczej nie, skoro nic mi nie jest. Czy plan pój¶cia do pokoju na moment i zwianie oknem jest dalej mo¿liwi i aktualny moje drogie sumienie? - My¶lê, gadaj±c sam do siebie.
-Czym zawdziêczam, (czym zas³u¿y³em),na t± mi³±, (straszn±) niespodziankê z twojej strony - Pytam siê Kimiko
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.