Mój ulubiony to Carmander:
1. Najbardziej lubiê ogniste poki.
2. Jest z nich najsilniejszy.
3. Charizard przydaje siê do Fly dziêki niemu nie biore marnego ptaszka i zwalnia siê miejsce w dru¿ynie
Ja trochê dla odmiany;
Oczywi¶cie lubiê Charmandera niee ataki, ale jako¶ tak sentyment z dzieciñstwa.Zawsze go lubia³em
Squirtle te¿ lubiê zw³aszcza po tym Squirtle Squad (normalnie ze sto³ka spad³em jak ten odcinek ogl±da³em)
Bulbasaura tak ¶rednio, ogólnie nie lubiê Pokemonów Trawiastych...
Jakby siê kto¶ nie po³apa³ to najbardziej lubiê Charmandera :P
Charmander. na nim zawsze mogê polegaæ. w gry pokemon gram ju¿ z jakie¶ 7 lat i nie przypominam sobie abym nim przegra³ jakikolwiek pojedynek. po za tym przemienia sie w moje dwa ulubione poki czyli w Charmeleona i Charizarda.
Piszcie jaki jest wasz ulubiony starter z gier R/B/Y/G i dlaczego w³asnie on?
Ja oczywi¶cie Charmander, g³ownie dlatego ¿e samym Charzizardem da siê przej¶æ ca³a grê ;o ¦wietny moveset i fajny wygl±d poza tym ma
sory ze sie czepiam ale przeciez twoj ulubiony pok to bulbasaur nie rozumiem dla czego muwisz ze to charmander [ moze nie zmieniles w opcjach profilu ]
ja pikachu sentyment bo yellow to moje piersze poki w ktore gralem wogule i na game =boyu
a mój to Charmander chocia¿ Squirtle te¿ jest fajny. Mam sentyment do charmiego a w dodatku Charizard jest smokiem a ja je uwielbiam za ich si³ê i chêæ walki
Mój favourit to Squirtle. Zawsze lubi³em wodne pokemony. Nie¼le sobie radz±, no i mog± siê nauczyæ lodowych ataków, co jest dosyæ skuteczne na kamienne i ro¶linne poki.
Ja dam po kolei:
Mam tylko Yellowy wiêc...... lubiê Pikachu i Squirtla bo maj± mega ataki i fajnie siê gymy przechodzi. na drugim miejscu Bulbasaur i na trzecim Charmander bo ma mo¿e evy fajnne ale ma tak zwany uraz do nich.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.