POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
31 Styczeñ 17, 21:38
Nowy dzia³ lub subforum
Autor Wiadomo¶æ
Mack 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 04 Sty 2009
Wys³any: 21 Luty 09, 22:16   

Ejjj to we¼cie mo¿e siê jako¶ zgadajcie albo nie wiem... My¶lê ¿e by³oby fajnie tylko oczywi¶cie trzeba by by³o ustaliæ w któr± grê, i jaki poziom aby mo¿na by³o of kors potrenowaæ...

Sygnatura użytkownika

Bary 
Pewnie nie zna PokeMana
: O

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Elbl±g
Wys³any: 22 Luty 09, 00:12   

A móg³by w ogóle powiedzieæ kto¶ o jakie turnieje wam chodzi? bo tak g³ówkujê i g³ówkujê i nikt nic nie napisa³ czy maj± to byæ turnieje w TPPC czy na emulatorze lub na NDSie czy jakie¶ randomy w ogóle nie zwi±zane z pokemonami :oo

Drago 
Nosi czapkê Asha
:drago:

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 22 Luty 09, 00:24   

ca³y czas mowimy o turniejach z gier pokemon np z FR/LG

Sygnatura użytkownika
:drago:

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 22 Luty 09, 08:26   

13sniper napisa³/a:
Nazywa³ by siê Multiplayer (lub co¶ w tym stylu).
Potrzebne by by³y w nim jeszcze takie fora jak:
Wymiany (Oferty wymian, czyli mo¿na siê dogadaæ w ramach wymiany)
Walki (Oferty osób, które chêtnie zagraj± na ró¿nych zasadach)
Turnieje (Turnieje np. o¶mio osobowe, losowane pary zasady turnieju itp.)
Poszukiwanie (Wpisywanie poka, którego chêtnie by¶my zdobyli (wymienili) za innego)

A ja my¶la³em ¿e PC, to download, nie do¶æ ¿e jakie¶ Help Serwisy strasz±, to jeszcze jakie¶ turnieje.
To tak jak z TVS, niby TV ¶l±ska, ale ostatnio jad± w komerchê ogólnopolsk±.'
Nie odchod¼my od pierwotnych za³o¿eñ.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Mack 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 22 Luty 09, 10:31   

A to co¶ zmieni?? :/ Daj spokój przecie¿ nikt Ci ni karzê braæ w tym udzia³u czy co¶...

Sygnatura użytkownika

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 22 Luty 09, 10:57   

Powiem tak jako ze powiedzmy znam snipera juz troche (przez pewne forum) xD to radze wam zebyscie mu zaufali. A co do turniejow to w ostatnim bylo tyle walkowerow i tyle mieszania ze postanowiono ze turniej bedzie najszybciej w czerwcu jak wszyscy sie poucza pozdaja i beda mieli czas ale beda musieli chodzic do szkoly czyli beda jeszcze w domu. Ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby ktos zorganizowal inny turniej. :zawstydzony: // a co do tego "nikomu sie nie chce" zglaszam sprzeciw zostal konkurs zorganizowany przez paqo i przeze mnie chcielismy nawet eventy robic co jakis czas ale frekfencja w konkursie nas zalamala :zdegustowany:
Ostatnio zmieniony przez Vabigoon 22 Luty 09, 11:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

13sniper 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 21 Lut 2009
Sk±d: Bia³ogard
Kontakt:
Wys³any: 22 Luty 09, 11:01   

No turnieje turniejami, ale mo¿na by graæ w ka¿d± wersjê wg mnie (czyly FR/LF/RUBY/SAPHIRRE/EMERALD), ale z ograniczonymi levelami.

Tak¿ê bym wola³, ¿eby uczestniczyli gracze tacy, którzy nie jad± na kodach z RARE CANDY, zrobi± sobie ca³y sk³ad na lev40 i bêd± siê cieszyæ, ¿e maj± silnego pokemona.

Niech siê wypowie kto¶ z góry lub napisze do mnie na gg (10274398) i powie, czy mogê to zorganizowaæ.

Bary 
Pewnie nie zna PokeMana
: O

Sk±d: Elbl±g
Wys³any: 22 Luty 09, 12:03   

Ja ogólnie to móg³bym co¶ pomóc : OO sam graæ raczej nie bêdê ale "organizacj±" móg³bym siê trochê zaj±æ. Jednak wydaje mi siê ¿e do tego trzeba by by³o zrobiæ jak±¶ mini stronkê w xhtmlu np. i tam wszystko pouk³adaæ a pokecollect móg³by byæ 'supportem' czy czym¶ tam takim. Na rewelacje co do strony nie liczy³bym bo przerobie tylko jaki¶ w miarê ³adny znaleziony theme :D Ale to zawsze co¶ ;]
Krótko mówi±c mam 'podwójne' weekendy (mój weekend to 4 dni ;d) Wiêc mam mnóstwo wolnego czasu, z tym ¿e zazwyczaj ¶piê do 15:00 wiêc dopiero po tej godzinie mo¿na siê mnie spodziewaæ :D

Mack 
Pewnie nie zna PokeMana

Wys³any: 22 Luty 09, 12:07   

13sniper napisa³/a:
Tak¿ê bym wola³, ¿eby uczestniczyli gracze tacy, którzy nie jad± na kodach z RARE CANDY, zrobi± sobie ca³y sk³ad na lev40 i bêd± siê cieszyæ, ¿e maj± silnego pokemona.

My¶lê ¿e je¿eli bêdzie do 40lv to nikt nie bêdzie walczy³ pokami na 20, tylko ¿e bêd± doje¿d¿aæ do 40 i chyba wiêkszo¶æ jakby bra³a udzia³ mia³a takie poki :P Wiêc Sztuczkê z rare candy na bank kto¶ u¿yje bo co komu zale¿y. Ja jakbym gra³ to te¿ pewnie wszystkie poki bym mia³ na maksymalnym lv.

Sygnatura użytkownika

paqo 
Powoli siê wkrêca

Kontakt:
Wys³any: 22 Luty 09, 12:09   

Tyle ze Pokemon wytrenowany za pomoca Rare Candy, wiec taka osoba tylko zmniejsza swoje szanse na zwyciestwo.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: