Witam, jestem tu nowy i zauwa¿y³em, ¿e jak dla mnie brakuje jednego dzia³u, który by siê przyda³.
Nazywa³ by siê Multiplayer (lub co¶ w tym stylu).
Potrzebne by by³y w nim jeszcze takie fora jak:
Wymiany (Oferty wymian, czyli mo¿na siê dogadaæ w ramach wymiany)
Walki (Oferty osób, które chêtnie zagraj± na ró¿nych zasadach)
Turnieje (Turnieje np. o¶mio osobowe, losowane pary zasady turnieju itp.)
Poszukiwanie (Wpisywanie poka, którego chêtnie by¶my zdobyli (wymienili) za innego)
Dobry Pomys³ jednak te Turnieje mog³y by zostaæ w Konkursach.Takto wszystko by³oby zebrane w "kupê" i nie by³oby potrzeby szukania nieraz godzinami nad tematem .
@edit
Oj trochu szaleñstwa nie zaszkodzi. /Kojot
Ostatnio zmieniony przez Kojot 21 Luty 09, 18:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
bo siê nikomu nie chce, a jestem pewien, ¿e gdyby turnieje mia³y odpowiedni± formê to by³oby du¿o chetnych do samego udzia³u jak i organizacji. po prostu trzeba zadabaæ o promocje i marketing.
A wiêc, np by by³y 3 ligi, ka¿da po 6 graczy.
Mecze 6vs6 max level 40 (na przyk³ad).
Zwyciêzca 1 Ligi otrzymuje specjaln± rangê (do wymy¶lenia)
Dwóch Najgorszych walczy w bara¿ach z dwoma najlepszymi 2 ligi, i tak samo z trzeci±, która walczy ze spadkowiczami drugiej.
Co wy na to? Móg³bym siê nawet tym zaj±æ, ale potrzebowa³ bym jakiego¶ zaufania w moje mo¿liwo¶ci :P
To ju¿ musisz sam wszystko ustaliæ... W sumie nie wiem czy w takim przypadku trzeba ale mo¿esz to jeszcze przedyskutowaæ z adminami, i zabraæ siê do roboty ;3 ustaliæ wszystko i w ogóle aby mia³o rêce i nogi ;)
hmm. ja bym proponowa³ klasyczny system pucharowy czyli bez grup mecze 3x3 a final 6x6 (powiedzmy, ¿e potrzeba 8 lub 16 uczestników ), lub system pucharowy z faz± grupow±, mecze 3x3 a final 6x6 (powiedzmy, ¿e potrzeba 16 lub 32 uczestników).
zawsze mozna by by³o zrobiæ i ligê i puchar ale to mo¿e byc trochê za duzo. w samej organizacj, mogê pomóc, ewentualnie zorganizowaæ.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.