Mam pytanie-co trzeba zrobiæ aby walczyæ w Battle Frontier z liderem (w budynku Battle Arena) o srebrn± odznakê? bo przeszed³em 3 razy po 7 sesji i nadal jak idê walczyæ to nadal s± zwykli trenerzy a nie lider
1. Battle Arena
Ciekawy budynek, w którym walka trwa tylko 3 tury. PO up³ywie tego czasu, je¿eli ¿aden z pokemonów nie zostanie pokonany sêdziowie oceniaj± poszczególne tury. Wygrywa pokemon który otrzyma wiêcej punktów a przegrany musi zostaæ zmieniony.
ko³o to 2 pkt, krzy¿ 0 a trójk±t 1.
Ka¿da "sesja " trwa siedem walk. Za wygranie jednej "sesji" dostajemy 1 BP. Po wygraniu trzech sesji wyzywa nas lider Batle Arena i walczymy o srebrn± odznakê
Pokemony lidera:
-Heracroos
-Umbreon
-Shedinja
Po wygraniu 6 sesji walczymy z liderem o z³ot± odznakê.
Pokemony lidera:
-Umbreon
-Gengar
-Breloom
nie ca³kiem o to mi chodzi³o (ale i tak dziêki ) te¿ znam Valhalle xd chodzi mi o to ¿e po pokonaniu (WED£UG TEJ INSTRUKCJI) nie walczê z liderem o srebrn± odznakê a na Valhalli jest napisane ¿e po przej¶ciu 3 sesji po 7 walk ma nas wyzwaæ lider a ja zaczynam 4 turê i nadal walczê ze zwyk³ymi trenerami xd
Dobra pomoc na www.psypokes.com. Ja generalnie napisa³em sobie jakie poki dobrze uzyæ, ¿eby wygran± mieæ w kieszeni. Jak kto¶ chce, wy¶lê mu to na maila.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.