Ja w podziêkowaniach? a my¶la³am, ¿e w sumie to siê nie lubimy...
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Hehehehe.... ja te¿ tam jestem ^.^
Jak¿e uradowany jestem z tego¿ powodu, ale jednak¿e po co dziêkowaæ, jak jeszcze siê nie odchodzi, a na forum bywa siê czêsto? Dotychczas mo¿na dziêkowaæ za drobnostki, zrobienie tego, napisanie tego, a na koniec, gdy ju¿ ¿egnaæ siê z jakiego¶ powodu chcesz to wtedy wyj±æ na ¶wiat³o dzienne powinno siê najwiêksze powody, do podziêkowañ.
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Dziêki za podziêki szymb ;D Ja te¿ wam wszystkim dziêkujê, nie chce mi siê wymieniaæ ka¿dego z osobna, ale pokecollect by³o (mo¿e znowu bêdzie), bardzo wa¿n± czê¶ci± mojego ¿ycia przez ponad 2 lata
Wiekszosc z tych, ktorym chcialbym podziekowac juz od dawna nie zaglada na to forum :< A z obecnej obsady forum: Vabi, Raik, PokeMan, Drago, czyli ludzie, z ktorymi utrzymywalem/utrzymuje w miare staly kontakt. Ogolnie to powinienem podziekowac calemu forum, ze laskawie sie nie rozlecialo, kiedy bylem adminem
Jesli kogos nie wymienilem, a ta osoba czuje, ze cos jej zawdzieczam, to przepraszam.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.