Pobudka. Pora wstawaæ i wyruszaæ. Yup. To ju¿ dzisiaj wybywasz w swoj± wielk± podró¿, gdzie bêdziesz wolny, bez szko³y i nakazuj±cych wszystko rodziców. A poza tym bêdziesz móg³ szkicowaæ dopóki ci rêka nie padnie z wysi³ku. Zaczynamy jak zwykle. Poranna toaleta, ubieranie siê i tak dalej. Schodzisz na dó³ do salonu, gdzie czeka na ciebie weso³a br±zowa kulka futra... To znaczy Cubone. Od razu rzuca siê z powitaniem. Dobrze, te sprawy mamy za sob±. Na stole le¿y karteczka od rodziców.
"Wyszli¶my do pracy, wszystko masz w plecaku. Powodzenia w podró¿y! Rodzice".
No, dobrze. Co teraz?
- Hej, Lonny. Co tam? Jeste¶ g³odny? - pytam my¶lami wci±¿ w snach koñcz±c w³asne ¶niadanie.
- Nie wiem, czy mama dawa³a ci co¶ do jedzenia. A z reszt±... Chod¼, najwy¿ej kupiê ci co¶ w sklepie. Po raz kolejny zagl±dam do plecaka upewniaj±c siê, czy czego¶ oby nie zapomnia³em. Mój pierwszy dzieñ podró¿y. Nie ma czasu na b³êdy. Grunt to dobrze zacz±æ, potem bêdzie z górki. Siadam przy stole kuchennym, ostrzê dobrze o³ówek i na szybko szkicujê na odwrocie kartki, któr± zostawili mi rodzice odwróconego ty³em i odchodz±cego trenera (mnie), ze spuszczon± g³ow± i Lonnym u boku.
Wyjmujê klucze ze skrytki, zak³adam plecak i wychodzê wolnym krokiem ze spokojnym spojrzeniem wraz z Lonnym z domu. Spod opuszczonej g³owy k±tem oka spogl±dam na pobliskich ludzi. Jak zwykle szczê¶liwych. "Jak mo¿na cieszyæ siê bez okazji" - g³owi³em siê.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.