Kojot...te¿ bym siê wypisa³, ale zosta³ jeden duel... A lukaszkond chcia³by ze mn± pewnie zawalczyæ...
Mi to ju¿ w sumie zwisa, z kim zawalczê, po wypisaniu siê Kojota, nawet jakbym przegra³ z Maronem 2:1, a z Tommy'm 3:0, i tak mia³bym 1-sze miejsce.
Maron napisa³/a:
jak mog³em daæ siê tak rozdeptaæ? Chocia¿ nie wiedzia³em kto to jest i nie doceni³em go
Widaæ mog³e¶, ja za¶ Ciê chyba przeceni³em- nie my¶la³em, ¿e a¿ tak ³atwo mi pójdzie. Chcesz siê dowiedzieæ o mnie wiêcej- zapraszam na forum Valhalli.
Maron napisa³/a:
Kojot, nie anuluj swoich walk bo to nieuczciwe jest... Jakie ja mam szanse, jak moja wygrana siê nie liczy? Zagraj z lukaszkondem.
Co Ci da te 2 wygrane wiêcej? Ja jeszcze ¿adnej walki nie przegra³em na tym turnieju, a ty ju¿...7 meczy? Z reszt± Kojota te¿ planujê rozwaliæ 3:0.
nie ^.-
po prostu nie mam czasu. Konieec i dwie kropki
A ja siê nie bojê, bo gram 4fun, tymbardziej ¿e nagrody na Vba s± fundowane przeze mnie, a NDS'a nie mam.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.