Dobra, mo¿e nie by³ to najlepszy pomys³ no ale spam siê tam szerzy i szerzyæ bêdzie.
Mo¿e, mo¿na by zrobiæ nowy dzia³ do którego bêd± wrzucaæ pliki zwykli userzy a pó¼niej moderatorzy mogliby przenosiæ te pliki które nie s± spamem do uploadu ;]
Wiesz J.Sparrow mimo i¿ bêdziemy regulowali spam to i tak bêdzie.To nic nie da, wiesz ile siê mêczy³em aby wbiæ dziecku Ne0 do g³owy ¿e siê nie bije czyich¶ slimów.Najlepiej by by³o gdyby¶my mogli do Download wrzucaæ w³asne pliki.
Nie wiem czy by³o, je¶li tak to usuñcie ten post.
Proponujê wprowadziæ jaki¶ suwak sygnowy który nie bêdzie rozszerza³ ani wyd³u¿a³ strony przez obrazki (mówiê g³ównie o DominLoLu który wrzuca jakie¶ tam obrazki a pewnie nie wie ¿e nikogo nie obchodzi co ma w sygnie) (i tak, ta robota jest dla Raika bo pewno tylko on ma dostêp do ftp ( )).
Nie wiem czy by³o, je¶li tak to usuñcie ten post.
Proponujê wprowadziæ jaki¶ suwak sygnowy który nie bêdzie rozszerza³ ani wyd³u¿a³ strony przez obrazki (mówiê g³ównie o DominLoLu który wrzuca jakie¶ tam obrazki a pewnie nie wie ¿e nikogo nie obchodzi co ma w sygnie) (i tak, ta robota jest dla Raika bo pewno tylko on ma dostêp do ftp ( )).
Zgadzam siê, bo niektórzy przesadzaj± z nadmiern± ilo¶ci± fotek itd. w podpisach.
Je¿eli Raik zaakceptowa³by ten pomys³, to mogê siê nim zaj±æ.
A zamiast suwaka, bo to trochê uci±¿liwe wed³ug mnie, mo¿na zrobiæ przewijanie podpisy (choæ nie wiem czy to by rozwi±za³o problem z za szerokimi obrazkami).
Sygnatura użytkownika
Je¿eli chcesz skopiowaæ co¶ mojego autorstwa, to pisz na PW!!
Netykieta - Zbiór przepisów obowi±zuj±cych w Internecie, respektowany przez powa¿nych u¿ytkowników (przestrzegania pilnowaæ powinni administratorzy). Na wielu stronach, za nieprzestrzeganie Netykiety gro¿± ostrze¿enia a nawet banicje. To samo dotyczy komunikatorów (przede wszystkim GG i Tlen) oraz poczty elektronicznej.
Netykieta okre¶la zachowania dozwolone i zabronione w Internecie. Dla przyk³adu zabronione jest wysy³anie Spamu, pisanie tekstu z w³±czonym Caps Lockiem, "Pokemonizacja tekstu", czy nadu¿ywanie grafiki. Zgodnie z jednym z przepisów Netykiety:
Sygnatura powinna liczyæ nie wiêcej ni¿ 4 linie po 80 znaków ka¿da.
Okre¶lenie "nadu¿ywanie grafiki" oznacza, ¿e w jednym po¶cie nie powinno byæ wiêcej ni¿ 5 obrazków (dotyczy tak¿e u¶mieszków) na ka¿de 500 znaków. Ich waga (³±czna !) nie powinna byæ wiêksza ni¿ 150 KB, a wielko¶æ wy¿sza ni¿ 4 linie (1 linia = 16 px {dop. - zazwyczaj}). Sygnatura to 2/5 tego limitu na post.
Ogl±danie postów w których 3/4 ca³o¶ci to sygna to naprawdê wkurzaj±ca "rozrywka"... szczególnie ¿e niektórzy umieszczaj± tam reklamy do konkurencji (np. Valhalla).
Ci, którzy nie znaj± przepisów Netykiety a chcieli by j± poznaæ odsy³am do Google lub do wikipedii (ale jako¶æ artyku³u na ten temat na wiki jest mizerna, wiêc ostrzegam).
1. - Niech który¶ z adminów zrobi tak aby w dziale Upload mog³y pisaæ osoby tylko z rang± uploader i moderator : o non stop szerzy siê tam spam który jako tako posprz±ta³em ;x
LOOOOOL, czy¶ ty postrada³ zmys³y ?Ograniczaæ ludzi ? A gdzie maj± popisaæ o plikach ?
Jaki spam ? Na g³owê upad³e¶ ?
Bary napisa³/a:
2. - Proszê równie¿ o zrobienie dodatkowego dzia³u dla FAQ, zwi±zanego z grami, emulacj± itp. (Pan DominLoL wszystko wrzuca do uploadu a ja mam zwi±zane rêce bo nie mam gdzie tego przerzuciæ)
Je¶li FAQ o grach, to do Gier. Takie trudne ?
Bary napisa³/a:
To na razie wszystko :p Gdybym na co¶ jeszcze wpad³ to tutaj dopiszê :d
Ty wpadasz tylko na zueeee pomys³y, wiêc nie trzeba dopisywaæ. Ju¿ starczy tych szaleñstw.
Bary napisa³/a:
Cytat:
Od tego to chyba mamy download. Nie lepiej zrobic tak, ze w uploadzie dajemy tylko posty z linkami, a do dyskusji tworzymy osobny dzial?
W³a¶nie teraz tak jest, tylko ¿e nubki pisz± i tak w uploadzie bo nie chce im siê poszukaæ odpowiedniego dzia³u.
I CO Z TEGO ? Zamiast siê cieszyæ, ¿e jakie¶ posty, to ty...
kurnik3478 napisa³/a:
Po co zawracaæ g³owê adminom zrobiæ usterkê w regulaminie i sypaæ wanami
Netykieta - Zbiór przepisów obowi±zuj±cych w Internecie, respektowany przez powa¿nych u¿ytkowników (przestrzegania pilnowaæ powinni administratorzy). Na wielu stronach, za nieprzestrzeganie Netykiety gro¿± ostrze¿enia a nawet banicje. To samo dotyczy komunikatorów (przede wszystkim GG i Tlen) oraz poczty elektronicznej.
Netykieta okre¶la zachowania dozwolone i zabronione w Internecie. Dla przyk³adu zabronione jest wysy³anie Spamu, pisanie tekstu z w³±czonym Caps Lockiem, "Pokemonizacja tekstu", czy nadu¿ywanie grafiki. Zgodnie z jednym z przepisów Netykiety:
Sygnatura powinna liczyæ nie wiêcej ni¿ 4 linie po 80 znaków ka¿da.
Okre¶lenie "nadu¿ywanie grafiki" oznacza, ¿e w jednym po¶cie nie powinno byæ wiêcej ni¿ 5 obrazków (dotyczy tak¿e u¶mieszków) na ka¿de 500 znaków. Ich waga (³±czna !) nie powinna byæ wiêksza ni¿ 150 KB, a wielko¶æ wy¿sza ni¿ 4 linie (1 linia = 16 px {dop. - zazwyczaj}). Sygnatura to 2/5 tego limitu na post.
Ogl±danie postów w których 3/4 ca³o¶ci to sygna to naprawdê wkurzaj±ca "rozrywka"... szczególnie ¿e niektórzy umieszczaj± tam reklamy do konkurencji (np. Valhalla).
Ci, którzy nie znaj± przepisów Netykiety a chcieli by j± poznaæ odsy³am do Google lub do wikipedii (ale jako¶æ artyku³u na ten temat na wiki jest mizerna, wiêc ostrzegam).
LUUULZ. To zbyt skomplikowane. Dla ludzi trzeba prosto, dlatego tylko przewijana sygnatura jest good, reszta pomys³ów odpada.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.