Ja p..., jedyny przeciwnik który stanowi dla mnie jakiekolwiek wyzwanie odchodzi... Nadal czekam na Marona i Tommy'iego. Moje pytanie: co z nagrodami na DSa? (niepokoi mnie fakt, ¿e sam nag³ówek o tych nagrodach znik³).
lukasz sprawa jest nieciekawa zbytnio; rubin zepsu³ siê komp, ciê¿ko j± z³apaæ na GG. Na pewno co¶ mi siê uda za³atwiæ.
A co do nag³ówka, musia³em go kiedys podczas edycji usun±æ przypadkiem.
Dobra niech ci bêdzie. Najpierw by³y 3 rozgrzewki, które ja wygra³em. Potem by³ match 1 ja, 1 ty, 1 ja.
Chyba, ¿e nie liczymy rozgrzewek to by³o 3:0 dla mnie.
Kojot...te¿ bym siê wypisa³, ale zosta³ jeden duel... A lukaszkond chcia³by ze mn± pewnie zawalczyæ... jak mog³em daæ siê tak rozdeptaæ? Chocia¿ nie wiedzia³em kto to jest i nie doceni³em go
Kojot, nie anuluj swoich walk bo to nieuczciwe jest... Jakie ja mam szanse, jak moja wygrana siê nie liczy? Zagraj z lukaszkondem! (jak to sie odmienia? lukaszemkondem?)
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.