Ja preferujĂŞ komedie i SF.
Mam kilka, bardzo podobaj¹ mi siê filmy z Benem Stillerem (Poznaj mojego tatê, moich rodziców, nasz¹ rodzinkê, Starsza Pani Musi Znikn¹Ì) oraz Œwiêtej pamiêci Leslie Nielsen. Tego drugiego bardzo sobie ceni³em i nadal ceniê. By³ genialny. Jego mimika twarzy... Pan Magoo i seria Nagiej Broni mnie rozwali³a. Polecam.
Jednym z moich ulubionych jest Avatar - bardzo ciekawie zrobiony, jest wÂątek przyjaÂźni, miÂłoÂści, zaufania. A przede wszystkim przekaz w filmie na temat jak my niszczymy nasze Âśrodowisko i nie szanujemy natury i ludzi.
Moim teÂż nie jest anime. Ostatnio oglÂądaÂłam film pt. Non-stop. Akcja dzieje siĂŞ w samolocie, jednak to to nie jest zwykÂła akcja porwania. GorÂąco polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak kaÂżde inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). PrzeglÂądarkÂą moÂżesz regulowaĂŚ warunki przechowywania cookies.