Wszystko przez Zapdosa i jego Substitute. Jeszcze nie do koñca siê znam na substitute Z³y ruch
Cicho... nie ujawniaj mojej strategii.
spiritomb napisa³/a:
Jedynie Kojot mo¿e jeszcze ciê pokonaæ.
Maron wygra³ z Kojotem, a ja wygra³em z Maronem (jeden mecz na razie). Tak wiêc mo¿na z tego wywnioskowaæ i¿ wygram te¿ z Kojotem. (ale to jest tylko i wy³±cznie teoria)
Maron wygra³ z Kojotem, a ja wygra³em z Maronem (jeden mecz na razie). Tak wiêc mo¿na z tego wywnioskowaæ i¿ wygram te¿ z Kojotem. (ale to jest tylko i wy³±cznie teoria)
To tylko teoria. Np mo¿e byæ tak, ¿e Kojot ma dobre poki na ciebie, ty na Marona, a Maron na Kojota.
Ale tak i tak turniej wygrasz.
Dla mnie nie nawet bêdzie miejsca na podium
My¶lê, ¿e bêdzie tak:
1.lukaszkond
2. Maron
3. Kojot
4. Chleb
5. ja
Nie, no... Teraz unikam pojedynków, bo Chleb nauczy³ mnie czego¶... Czego na pewno nie ¿a³uje... By robiæ sk³ad na elminatkê. Zosta³o mi ju¿ 625 poków do sprawdzenia, 3 mi odpowiadaj±. Jest to Chandelure, Marowak i Breloom. Ale niestety, sk³adu nie zmieniê...
Pozory myl±.. A poza tym;
1 Mecz; 6:0 dla mnie
2 Mecz; 6:4 dla niego
3 Mecz; 6:5 (przez moj± zabawê w wymaxowanie ataku, zacz±³em mieæ problemy (co drugi atak flinch ;p) Gdybym siê nie bawi³ i zmieni³ lub waln±³ 2x z ataku to by jego Jirachi pad³).
Nie, no... Teraz unikam pojedynków, bo Chleb nauczy³ mnie czego¶... Czego na pewno nie ¿a³uje... By robiæ sk³ad na elminatkê. Zosta³o mi ju¿ 625 poków do sprawdzenia, 3 mi odpowiadaj±. Jest to Chandelure, Marowak i Breloom. Ale niestety, sk³adu nie zmieniê...
Nie mówi³em ¿eby¶ sprawdza³ wszystkie tylko najsilniejsze i te dla których masz ciekawy pomys³ na moveset i staty
btw Chandelure to chyba uber ;p (choæ pewny nie jestem)
Nie... Tylko nie to... NIEEEEEEEEEEE! Najlepszy pok wszech¶wiata nielegendarny, 90Def, 90SPD, 145SPA! Perfect! Co do Lukasza, to co¶ go namierzyæ nie mogê... Ca³y tydzieñ...
Mi zosta³ ju¿ tylko Kod¿ot i Tommy. Mój ogólny wynik jest s³aby.
ja 6:9 inni
Szymb,
Chandelure to raczej nie uber. Nie ma a¿ takich statsów jak ubery
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.