nie, z Lukaszem nie gra³, a z PokeSkate przegra³.
Zaliczam MECZ 2:1 dla Szymba. Nie potrzebnie grali¶cie ;s
Tym bardziej powtórka meczu, rozgrywa³aby siê tylko na Randomowych Pokemonach (znacie teamy przeciwników na wylot).
A to, ¿e zapomnia³e¶ to niestety twój problem.
Sprawa naszego meczu posz³a do Drago. Drago rozstrzygnie, skoro jeste¶ tak uparty i Ci to nie pasuje.
[Edit]
Sprawa dogrywki; (Maron i Szymb)
Losujecie numery 1 do 20. S± to "losowe pokemony" z Tieru OU.
Na tej zasadzie bêdzie dogrywka, PONIEWA¯ znacie teamy przeciwników. Koniec i kropka. Po "losy" piszecie mi najwcze¶niej we wtorek. (jak ju¿ przygotujê).
[edit2]
Mój mecz z Maronem zaliczam. Item Cause to nie to co mia³em na my¶li xd
Mam jedno pytanie:
Co je¶li chodzi o b³êdy PO (okno walki siê zamra¿a). Bo w mojej walce z Maronem by³y 2, jeden pod koniec walki (uznali¶my, ¿e wygra³em, bo ja mia³em poka, który bez problemu zabija³ przeciwnego). Drugi za¶ nast±pi³ w drugiej walce- w po³owie, ja mia³em 6 poków, Maron 3. Stwierdzili¶my, i¿ powtórzymy ten mecz dzi¶. I tu moje pytanie: jak to bêdzie rozwi±zywane w przypadku sporu pomiêdzy graczami, o to, kto by wygra³? Bêdzie powtórka walki, czy jak?
Ale po co to wyd³u¿asz, jak obaj z Szymbarem ju¿ to rozstrzygnêli¶my. I dobrze, ¿e siê przyzna³e¶ do b³êdu, bo ju¿ napisa³em, ¿e odchodzê
A co do tego z pokami 6:3 to nie wiem czy nie powinna byæ moja przegrana... Jednak skoro lukasz sie zgadza to ok
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Gra³em z kilkoma osobami i oto wyniki:
I_LIKE_BREAD 0:3 ja
PokeSkate 0:3 ja
Spiritomb 0:3 ja
Maron 0:1-2 ja (nie dokoñczyli¶my walk i nie ustalili¶my, czy przerwan± zaliczyæ)
ogó³em:
zwyciêstw: 10-11
pora¿ek: 0
Jak widaæ na razie jestem niepokonany- zainteresowani przegran± ze mn±- pisaæ na GG.
PS
Logi za chwilê wy¶lê. Ostatniej walki ze Spiritombem nie ma- roz³±czy³ siê i nie zd±¿y³em skopiowaæ.
lukaszkond, masz ¶wietny sk³ad, ale prawie by by³o 2:1, prawie
Wszystko przez Zapdosa i jego Substitute. Jeszcze nie do koñca siê znam na substitute Z³y ruch
Raczej wygrasz ten turniej. Jedynie Kojot mo¿e jeszcze ciê pokonaæ.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.