No wiêc postanowi³em za³o¿yæ ten w±tek, aby ka¿dy pisa³ tu swoje autentyczne ¶mieszne prze¿ycia. Mo¿e zacznê i dam s³aby przyk³ad, ale innych sytuacji chwilowo nie pamiêtam:
"Papierkami???"
By³a sobie lekcja historii i jeden z go¶ci z klasy o rok m³odszej ode mnie dar³ tak ryja, ¿e nauczyciel wstawi³ mu uwagê. Nie by³oby w tym nic dziwnego, ale tre¶æ uwagi: "Patryk rzuca papierkami na lekcji." Nie mia³o to z tym nic wspólnego, ale gdy odezwa³em siê i powiedzia³em: "A co mia³ napisaæ? Napier***a papierkami?" wywo³a³em ¶miech kilku osób, wiêc mo¿e to jest ¶mieszne.
U mnie raz jeden go¶æ w klasie wzi±³ atrament i obsmarowa³ sobie nim zêby. Nauczycilka mu wpisa³a uwagê i wys³a³a do dyrektorki.
Ca³a klasa siê ¶mia³a
W lecie mieli¶my mecz pi³ki no¿nej, dziewczyny vs. ch³opaki. By³o to na naszym szkolnym Orliku. Gor±co jak w piekarniku, wiêc dziewczyny wpad³y na niezwykle inteligentny pomys³. Wszystkie pozdejmowa³y topy itp. co spowodowa³o paradê biustonoszy. Podczas jak¿e zaciek³ej rywalizacji sportowej, naj³adniejszej dziewczynie w klasie rozpi±³ siê biustonosz. Powiem tyle, reakcja klasy nie do opisania.
Mój kolega "uwzi±³" siê na jedn± dziewczynê z naszej szko³y. Tzn. chodzi³ za ni±, by³ natrêtny itp. Raz gdy podszed³ do niej i co¶ jej powiedzia³, ona widaæ nie wytrzyma³a i rzuci³a w niego telefonem. Dosta³ "headshota", mia³ guza 1 cm, telefon (Galaxy) siê rozlecia³, a klasa mia³a temat do gadania na nastêpne dwa tygodnie
Sygnatura użytkownika
Nowi userzy to spamerzy,
¦redni userzy to lamerzy,
a Starzy userzy to szpanerzy,
Czyli normalny jest tylko Henio by QuerryPass
Kiedy¶ mieli¶my problem z dziewczynami. Wtrynia³y siê do naszej szatni zawsze po w-f. Nie by³ to dla mnie ¿aden problem, ale wiêkszo¶æ osób mêskich z mojej klasy by³a mocno wkurzona. Postanowili, ¿e rozbior± jedn± z dziewczyn, która wejdzie do naszej szatni(zboki, perverty jedne). Oczywi¶cie tylko do biustonosza, ale niech siê przestraszy. No wiêc by³ jeden ma³y problem, który pojawi³ siê podczas wykonania. Jedna z dziewczyn nie mia³a(!) stanika na sobie i by³o jej widaæ cycki. Reakcja, by³a dziwna. Pomog³em ze znajomym jej, aby siê ogarnê³a i spu¶ci³em "fpierdziel" dwóm osobom, które jej zdjê³y koszulkê i bluzkê. W ka¿dym razie mam u niej plusa i podrywam j± teraz, a ona u¶miecha siê do mnie. Mo¿na jak siê chce. W ka¿dym razie, ch³opaki i tak nie powiedzieli wychowawcy co siê sta³o, bo da³em im do zrozumienia, ¿e dziewczyna nie powie o tym, jak oni nie powiedz± i dostali karê(w mordê).
Kiedy¶ mieli¶my problem z dziewczynami. Wtrynia³y siê do naszej szatni zawsze po w-f. Nie by³ to dla mnie ¿aden problem, ale wiêkszo¶æ osób mêskich z mojej klasy by³a mocno wkurzona. Postanowili, ¿e rozbior± jedn± z dziewczyn, która wejdzie do naszej szatni(zboki, perverty jedne). Oczywi¶cie tylko do biustonosza, ale niech siê przestraszy. No wiêc by³ jeden ma³y problem, który pojawi³ siê podczas wykonania. Jedna z dziewczyn nie mia³a(!) stanika na sobie i by³o jej widaæ cycki. Reakcja, by³a dziwna. Pomog³em ze znajomym jej, aby siê ogarnê³a i spu¶ci³em "fpierdziel" dwóm osobom, które jej zdjê³y koszulkê i bluzkê. W ka¿dym razie mam u niej plusa i podrywam j± teraz, a ona u¶miecha siê do mnie. Mo¿na jak siê chce. W ka¿dym razie, ch³opaki i tak nie powiedzieli wychowawcy co siê sta³o, bo da³em im do zrozumienia, ¿e dziewczyna nie powie o tym, jak oni nie powiedz± i dostali karê(w mordê).
Szacun!
Ja mia³em dziwn± sytuacje w 3 klasie. Przebierali¶my siê z dziewczynami w jednej sali. Zwykle odwróceni plecami od siebie. Ja ju¿ zaczynam siê przebieraæ gdy nagle dziewczyna ¶ci±ga koszulke po WF'ie i widze siódme niebo panowie ; D Oczywi¶cie natychmiast siê odwróci³a ale chyba do tego dnia nie wie o tym zdarzeniu
Sygnatura użytkownika
Micha³ Wi¶niewski napisa³/a:
Kechup z jogurtem, truskawkami i malinami. Kechup zwykle ze wszystkim jest zawsze dobry.
Szacun!
Wiem, ¿e to dziwna sytuacja, ale ja czasami lubiê pobawiæ siê w policjanta
Raz mój kolega wpad³ na fenomenalnie inteligentny i m±dry pomys³ ¿eby otworzyæ drzwi do damskiej szatni i obczaiæ sytuacjê. Pomy¶leli¶my z ch³opakami, czemu nie, w koñcu rzadko siê taka sytuacja zdarza. No to siu, on otwiera drzwi z kopa... a tam na ¶rodku szatni naj³adniejsza dziewczyna w klasie (tak, ta sama) tañczy sobie topless (nie pytajcie co to by³ za taniec...), a inne dziewczyny rzucaj± w ni± stanikami. Uh. Nie mogli¶my siê wykurowaæ z szoku dwie lekcje... >.<
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.