POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
14 Lipiec 12, 15:19
Revival Great Return...
Autor Wiadomo¶æ
spiritomb 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 31 Sie 2009
Sk±d: Veilstone City
Kontakt:
Wys³any: 26 Luty 11, 16:16   

Szymb napisa³e¶, ¿e 3:2 dla nas. A ja to co?
S±dzê, ¿e trochê krytyki nam dobrze zrobi, ale nie tyle co pisze opticum. Czytaj±c jego posty w tym temacie to siê zanudziæ mo¿na :chory:
De, jak chcesz siê pok³óciæ o PoPL, to id¼ na revivala. Zobaczysz jak ciê przyjm±. :D

Sygnatura użytkownika

Klikajcie w jajka:)
W poki te¿:D

Platinum is the best!!!

Moje sk³ady:
Pokemon Platinum:
Dusknoir lv.100
Floatzel lv.100
Infernape lv.88
Magmortar lv.90
Eelctrivire lv.90
Rhyperior lv.91
Togekiss lv.86
Lucario lv.79
Weavile lv.78
Zapdos lv.71
Articuno lv.71
Inna Platyna:
Regigigas lv.71
Giratina lv.71
Dialga lv.71
Palkia lv.71
Gallade lv.68
Gliscor lv.68
Froslass lv.67
Porygon-Z lv.64

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 26 Luty 11, 16:32   

Cytat:
De, jak chcesz siê pok³óciæ o PoPL, to id¼ na revivala. Zobaczysz jak ciê przyjm±. :D

O RLY?XDDDDDD

spiritomb 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 31 Sie 2009
Sk±d: Veilstone City
Kontakt:
Wys³any: 26 Luty 11, 22:12   

De napisa³/a:
Cytat:

O RLY?XDDDDDD

Tak.
Nie bêdzie tak jak tu. Jak co¶ powiesz przeciwko nim, a szczególnie przeciwko Vulpowi, to ju¿ warna masz gwarantowanego. A jak bêdziesz chcia³ siê dalej k³óciæ, to drugi warn w prezencie. Taki bonus :D
Ciekawe czy jest na Revivalu taka zabawa dla modów i adminów pt." Komu dzisiaj damy warna" lub "Kogo dzisiaj zbanujemy" :sliniak:

Sygnatura użytkownika

Klikajcie w jajka:)
W poki te¿:D

Platinum is the best!!!

Moje sk³ady:
Pokemon Platinum:
Dusknoir lv.100
Floatzel lv.100
Infernape lv.88
Magmortar lv.90
Eelctrivire lv.90
Rhyperior lv.91
Togekiss lv.86
Lucario lv.79
Weavile lv.78
Zapdos lv.71
Articuno lv.71
Inna Platyna:
Regigigas lv.71
Giratina lv.71
Dialga lv.71
Palkia lv.71
Gallade lv.68
Gliscor lv.68
Froslass lv.67
Porygon-Z lv.64

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Kontakt:
Wys³any: 26 Luty 11, 22:29   

Cytat:
Nie bêdzie tak jak tu. Jak co¶ powiesz przeciwko nim, a szczególnie przeciwko Vulpowi, to ju¿ warna masz gwarantowanego. A jak bêdziesz chcia³ siê dalej k³óciæ, to drugi warn w prezencie. Taki bonus

Lolz, ded³em

Cytat:
Ciekawe czy jest na Revivalu taka zabawa dla modów i adminów pt." Komu dzisiaj damy warna" lub "Kogo dzisiaj zbanujemy"

Na revivalu jest taka zabawa modow i adminow "pomyslmy nad fajnym eventem a nie zawracajmy sobie glowy duperelami" :P to sie nazywa "administracja serwisem internetowym", pojecie moze nieznane dlatego przytaczam. Dla przypomnienia.

Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 27 Luty 11, 15:00   

[quote="spiritomb"]
Cytat:
Nie bêdzie tak jak tu. Jak co¶ powiesz przeciwko nim, a szczególnie przeciwko Vulpowi, to ju¿ warna masz gwarantowanego. A jak bêdziesz chcia³ siê dalej k³óciæ, to drugi warn w prezencie. Taki bonus

-_- Och. Wzruszaj±ce.
Wiesz, szczerze w to w±tpiê. Zreszt±, rzadko siê zdarza ¿eby kto¶ na revie by³ "TAK ¬LE nastawiony" na admina, ¿eby chcia³ siê z nim k³óciæ. A nawet je¶li to nawet taki vulpi musi utrzymywaæ porz±dek, ¿eby neo-userzy mu na ³eb nie weszli. O.

Btw. Jak czytam wasze posty ( Tak, do was mówiê Collect!) to nie chcê nawet my¶leæ, jaki polew ma Optic czy De z waszego poziomu wypowiedzi i kultury. Sorry, ale chamscy nie musicie byæ nawet je¶li nie lubicie reva.

Okej, ale o jakiej tyranii tu mowa wgl.? Byli¶cie na Revie ostatnio? widzicie co siê tam dzieje? Pbf kwitnie, sza³t pêka od rozmów, jest wycie z postów Amgera, forum obchodzi³o niedawno swoje piêciolecie - dziêki czemu by³ konkurs. Kto¶ tam napisa³, ¿e wygrywaj± ci co siê vulpowi podlizuj±. We¼, przepadnij niedoinformowany cz³owieku. I naprawdê, co wam siê tam niepodoba? Ludzie? To siê zastanówcie z jakim podej¶ciem na dzieñ dobry wkroczyli¶cie i sobie odpowiedzcie na wszystkie pytania co do Revivala O_o
A to ¿e vulpi zbanowa³ jaki¶ czas temu wiadomo kogo, no dobra ok; to nie by³o m±dre.
Tylko ¿e teraz dwójka tych panów znów jest Mg i dobrze im tam gdzie s±.

A co siê dzieje tu? Tu nawet ¿e¶cie sza³ta wy³±czyli. Gdzie siê podzia³o PokeCollect na którym przesiadywa³am godzinami? Zniknê³o w pyle nad którym unosi siê Rev. Mo¿e ludzie mieli dosyæ WASZEJ tyranii na tym forum odno¶nie Reva. " nie id¼ na Revivala bo ciê vulpi wsadzi do swojej armii i wypierze mózg" ilez mo¿na by³o tego s³uchaæ.

Poxer, o tobie to nawet nie wspomnê. Nic nie wiesz, a gadasz. EOT -_-

Moja wypowied¼ to mój wywód i proszê siê do niej nie odnosiæ ; <

BTW. i teraz zagadka. Kim jestem na Revivalu? :no-wai:

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 27 Luty 11, 19:52   

Blue napisa³/a:
Kim jestem na Revivalu?

Vulpi, Vulpi :D (Witaj z powrotem, Blue na Collectie :D ) Czekaj, mo¿e jeste¶ MG?
Spiri napisa³/a:
Szymb napisa³e¶, ¿e 3:2 dla nas. A ja to co?

Nie policzy³em poksia... -_-
Tomb napisa³/a:
Ciekawe czy jest na Revivalu taka zabawa dla modów i adminów pt." Komu dzisiaj damy warna" lub "Kogo dzisiaj zbanujemy"

Nie, aplikacja na facebooku lepsza :D
Blue napisa³/a:
Zreszt±, rzadko siê zdarza ¿eby kto¶ na revie by³ "TAK ¬LE nastawiony" na admina, ¿eby chcia³ siê z nim k³óciæ.

Bo wszyscy siê boj±?
Cytat:
A nawet je¶li to nawet taki vulpi musi utrzymywaæ porz±dek, ¿eby neo-userzy mu na ³eb nie weszli.

Dziêkujê w imieniu collect za komplement. :kapitanbomba:
Cytat:
widzicie co siê tam dzieje?

Tak, widzia³em. Kolejny (16?) ROA, szkoda, ¿e nas nie ma jak w 13 :D
Cytat:
Pbf kwitnie

Nam Nen zwia³ -_-
Cytat:
sza³t pêka od rozmów

Temat: Sza³tboks zastêpczy
Cytat:
jest wycie z postów Amgera

KOGO?
Cytat:
forum obchodzi³o niedawno swoje piêciolecie

Widzia³em ten temat. Po prostu odliczanie - nawet nie codzienne...
Cytat:
dziêki czemu by³ konkurs.

O, tak... Pewnie jeszcze nagrod± s± DSy...
Cytat:
Kto¶ tam napisa³, ¿e wygrywaj± ci co siê vulpowi podlizuj±.

No, kto w historii wygra³, kto siê vulpowi nie podlizywa³?
Cytat:
We¼, przepadnij niedoinformowany cz³owieku.

Wstyd, hañba, ...ja...
Cytat:
I naprawdê, co wam siê tam niepodoba?

Cytat:
Ludzie?

Trafiony zatopiony.
Cytat:
To siê zastanówcie z jakim podej¶ciem na dzieñ dobry wkroczyli¶cie

Wyobra¼ sobie, ¿e nawet trzy zapisy z³o¿y³em do MG na revie, a ka¿dy "Masz 4 posty, to jeste¶ noobem. Zaraz odejdziesz, nie op³aca siê."
Cytat:
i sobie odpowiedzcie na wszystkie pytania co do Revivala

Wola³bym "Bezpo¶redni± solówê" ofc. na nas wszystkich :D z Vulpem
Cytat:
A to ¿e vulpi zbanowa³ jaki¶ czas temu wiadomo kogo, no dobra ok; to nie by³o m±dre.

Tylko dlatego, ¿e wiedzieli, jak rozwaliæ reva... A Daru?
Cytat:
Tylko ¿e teraz dwójka tych panów znów jest Mg i dobrze im tam gdzie s±.

Rozmawia³a¶ z nimi, czy po prostu jak maj± du¿o graczy, to musz± siê ¶wietnie czuæ?
Cytat:
A co siê dzieje tu?

Nabitka postów, coraz mniej userów, k³ótnia. Prawie jak na revie.
Cytat:
Tu nawet ¿e¶cie sza³ta wy³±czyli.

Wstyd! Hañba! A nawet tak jest lepiej, bo przynajmniej tam ni ma nabitki... Ludzie, mam taki pomys³... SB BEZ ROZKRZYCZANYCH!
Cytat:
Gdzie siê podzia³o PokeCollect na którym przesiadywa³am godzinami?

No, chodz± legendy, ¿e na http://pokecollect.net.pl , ale mogê nie mieæ racji O_o
Cytat:
Zniknê³o w pyle nad którym unosi siê Rev.

¦MIESZ TWIERDZIÆ, ¯E FORUM PRZEJ¡£ I ZNISZCZY£ REV?
Cytat:
Mo¿e ludzie mieli dosyæ WASZEJ tyranii na tym forum odno¶nie Reva.

Którzy? Ci z reva?
Cytat:
" nie id¼ na Revivala bo ciê vulpi wsadzi do swojej armii i wypierze mózg"

NIE! PROSZÊ! NIE ODCHOD¬! ZOSTAÑ! CHOÆ JEDEN DZIEÑ! NIE ID¬ TAM, BO VULP CI MÓZG WYPIERZE! (Tadaaaa)
Cytat:
ilez mo¿na by³o tego s³uchaæ.

Wiesz, nie dawno by³a taka piosenka "365 days of the year..." No dobra, 29 lutego - dzieñ przyja¼ni z revem :D
Cytat:
Poxer, o tobie to nawet nie wspomnê. Nic nie wiesz, a gadasz. EOT

Akurat tu masz racjê. Na razie on i Opticum jedyni nie wiedz± nic o Vulpim...
Cytat:
Moja wypowied¼ to mój wywód i proszê siê do niej nie odnosiæ ; <

Kurczê, trzeba by³o napisaæ na wstêpie :D

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Kontakt:
Wys³any: 27 Luty 11, 20:12   

D¿izas, mam wrazenie, ze ktos tu jest nawiedzony i mu sie za duzo wydaje xD Na serio odnosze wrazenie, ze dopatrujecie sie rzeczy ktore nie istnieja i w dodatku sie wam wydaje, ze jestescie tak strasznie interesujacy zeby z wami polemizowac xD

poza tym jak ktos by sie bal vulpiego to by sobie z forum... poszedl.. tak to dziala wiesz?

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 27 Luty 11, 20:28   

Cytat:
poza tym jak ktos by sie bal vulpiego to by sobie z forum... poszedl.. tak to dziala wiesz?

Chodzi o to, ¿e niby forum jest spoko, ale jak siê boi admina, to nie bêdzie pyskowaæ adminowi, zawieraæ znajomo¶ci ani nic... Ludzie... Co¶ mi siê dzieje, bo robiê siê bardzo autokrytyczny... Ta rozmowa nie ma sensu. Po co pisaæ po raz setny "Rev to z³o", skoro zawsze kto¶ odpyskuje "wcale nie"
Ludzie! Rev to rev, to jest dyskusja o VULPIM!

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 27 Luty 11, 20:33   

Blue, touche.

Niektórzy (ja) wkurzaj± siê i kln± na Reva poniewa¿ jest to forum konkurencyjne, któremu na dodatek lepiej siê wiedzie. Od tego momentu zamykam dziób na k³ódkê i nie napiszê posta w tym temacie.

Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 27 Luty 11, 21:39   

Szymb napisa³/a:

Vulpi, Vulpi :D (Witaj z powrotem, Blue na Collectie :D ) Czekaj, mo¿e jeste¶ MG?

-_- vulpi tu nie ma konta. ( Ja tu jestem codziennie têpaku) Trafiony zatopiony! Tak siê sk³ada ¿e jestem MG na revie! (nie patrzeæ po nicku bo go nie znajdziecie)

Cytat:
Mo¿e ludzie mieli dosyæ WASZEJ tyranii na tym forum odno¶nie Reva.

Mówiê o tych co z Collecta odeszli. Czemu plpl sobie poszed³? Bo mia³ do¶æ wiecznego s³uchania jaki to Rev niedobry.

A powiedz, co ty tak naprawdê wiesz o Adminie Reva? Bo mi siê zdaje, ¿e wszystko co wiesz pochodzi z plotek, niedomówieñ i w³asnych wymy¶lonych pogl±dów.
Zamknijcie ten temat bo szymb tylko se posty nabija -_-

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: