Opticum, nie ten dzia³, przecie¿ PV jest o pokach, a nie innych rzeczach.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
baner na dole strony nie wystarczy? musimy jeszcze marnowaæ na to miejsce na forum?
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
baner na dole strony nie wystarczy? musimy jeszcze marnowaæ na to miejsce na forum?
Baner wcale nie daje tak wiele. Poza tym Valhalli nie potrzeba szczególnej reklamy, gdy¿ jest ona powszechnie znana na PPSie, a nawet poza nim. Dekada historii co¶ znaczy.
A co do samego tematu reklamowego, to naprawdê strasznie sk±py.
Wiesz jak to g³upio brzmi ? Tak jakby - du¿a ilo¶æ pokemonów. Je¶li ju¿ to Centrum Pokefanów albo Pokemaniaków (jak nas ochrzci³a w 2009 r. Dorota Lanton) albo centrum fandomu Pokemon. Tak samo w najnowszych pl sezonach anime u¿ywaj± "centrum Pokemonów" co jest poprawne jêzykowo, ale g³upio i dwuznacznie brzmi, a w pierwszych sezonach (z prawid³ow± obsad± i nazewnictwem ) by³o niepoprawne, ale sympatyczne "Centrum Pokemon".
DominLoL napisa³/a:
musimy jeszcze marnowaæ na to miejsce na forum?
Jej, wielkie mi marnowanie - kilka postów powsta³o, o ja Ciê...
Na pewno ten temat jest sensowniejszy ni¿ jakie¶ fanfici czy posty PBFowe.
Zreszt±...jakie marnowanie ? Po prostu tu siê dyskutuje o tej stronie, nie ma to wiele z reklam± wspólnego.
Conquest napisa³/a:
forum Valhalli ma nowy adres
Jak i nowo-star± bazê.
14 stycznia zaczê³y siê pierwsze problemy (niedostêpno¶æ strony i forum) z PV, które naprawiono dzieñ potem. Niestety, sytuacja powtórzy³a siê przedwczoraj i wczoraj, ale z gro¼niejszym skutkiem:
Shoutbox PVF napisa³/a:
» (Zg³o¶) Zigi13 - 29-01-10:37 -- Kurde a taki zajefajny nick mia³em
» (Zg³o¶) Zigi13 - 29-01-10:34 -- Yo Big Grin
» (Zg³o¶) Ceila - 29-01-10:31 -- (Sory, kaps lock mi siê niechc±cy w³±czy³...)
» (Zg³o¶) Ceila - 29-01-10:31 -- TAAAA.....
» (Zg³o¶) PokeMan - 29-01-10:27 -- I tak cieszcie siê, ¿e skoñczy³o sie tylko na tym, w latach 2005-2007 takie pady koñczy³y siê tym, ¿e zak³adano nowe forum, od pocz±tku - mniej wiêcej kilka razy w roku tak by³o
» (Zg³o¶) brailed - 29-01-10:27 -- Fajna by³aby wojna pokemony vs ludzka technologia Big Grin
» (Zg³o¶) Ceila - 29-01-10:27 -- Big Grin
» (Zg³o¶) brailed - 29-01-10:26 -- Wink
» (Zg³o¶) brailed - 29-01-10:26 -- No oczywi¶cie, nie ma winnych Smile
» (Zg³o¶) Ceila - 29-01-10:26 -- Skasowa³o po³owê moich artów, akurat te, które tata spali³ w kominku......
» (Zg³o¶) PokeMan - 29-01-10:25 -- st moim postem Sad
» (Zg³o¶) PokeMan - 29-01-10:25 -- ¦wietnie, teraz ostatni post w temacie o ¦cie¿kach przeznaczenia je
» (Zg³o¶) Ceila - 29-01-10:25 -- Czujmy siê odm³odzeni Big Grin
» (Zg³o¶) Ceila - 29-01-10:24 -- Ech.......no trudno, show must go on!
» (Zg³o¶) PokeMan - 29-01-10:23 -- kto¶ shackowa³ bazê danych? <<< Ale wydumane. Przecie¿ jest prostsza teoria - serwer poszed³ siê waliæ, a ostatnia kopia bazy jest z 6 stycznia, ot i co. ¯adnego hacku nie by³o.
» (Zg³o¶) Ceila - 29-01-10:22 -- mo¿e to nie ich wina, nie³adnie jest tak kogo¶ obwiniaæ....
» (Zg³o¶) brailed - 29-01-10:18 -- dba* lol
» (Zg³o¶) brailed - 29-01-10:18 -- Dobrze wiedzieæ, ¿e administracja dobra o stronê...
» (Zg³o¶) Delejt - 29-01-10:17 -- Tyle moich bezsensownych postów posz³o siê kochaæ [*]
» (Zg³o¶) Delejt - 29-01-10:16 -- Dobrze mi siê wydaje, ¿e mamy 3 tygodnie w 3,14zdu?
» (Zg³o¶) Ceila - 29-01-10:11 -- Noo.......kurde (przepraszam) ale co siê tak w³a¶ciwie sta³o?!
» (Zg³o¶) Adam - 29-01-10:01 -- Ale wybuch by³
» (Zg³o¶) Twister - 29-01-04:36 -- i wyr±ba³o posty z po³owy miesi±ca, lol xd
» (Zg³o¶) Twister - 29-01-04:35 -- czy mi siê zdaje czy kto¶ shackowa³ bazê danych?
» (Zg³o¶) IrielNee - 29-01-04:22 -- *ogóle
» (Zg³o¶) IrielNee - 29-01-04:22 -- W ogle co tu siê sta³o
» (Zg³o¶) molo5 - 29-01-03:57 -- ale cofka piêkna Sad
» (Zg³o¶) Diablicka - 06-01-23:53 --
» (Zg³o¶) IrielNee - 06-01-23:47 -- Dziêki za protipy. Idê spaæ.
Stracono posty napisane od ok. 5:00 7 stycznia, a tym samym stracono te¿ newsy o X/Y i nowej generacji. Nigdzie (nawet na facebooku) nie ma (jeszcze ?) ¿adnego oficjalnego o¶wiadczenia ws. tej "cofki" przez któr± niemal ca³y styczeñ postowania poszed³ na marne. Szkoda.
Tu¿ przed awari±, PVF mia³o ok. 71 250 postów, aktualnie jest ok. 65 930. Wg. Cache Googla, dzi¶ forum wsta³o ok. 30 minut po pó³nocy, a pierwszymi userami, które je odwiedzili byli emachel, IrielNee i Keriew.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 29 Styczeñ 13, 09:24, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Pierwsi userzy za³o¿yli temat pt. Dziwny b³±d Valhalli w którym snuli swoje przypuszczenia:
Pysia123 napisa³/a:
Witam
Dnia 28.01.13r nie mo¿na by³o wej¶æ na stronê. Sprawa ta by³a spowodowana awari± strony(czy jako¶ tak). Dzisiaj wchodz±c 29.01.2013r widzê wiadomo¶ci(jako niedawno dodane) sprzed 3 tygodni(to samo tyczy siê postów,starych avatarów czy sygnaturek). Wiem, ¿e ten b³±d wynika z awarii, która nast±pi³a dzieñ wcze¶niej, ale czy bêdzie to naprawiane?
Nie znalaz³em takiego tematu, a je¶li z³y dzia³ to przepraszam(ale nie chodzi tu o wybieranie dzia³ów ale o naprawê forum Valhalli).
Pozdrawiam
Zigi13 napisa³/a:
Wed³ug mnie to by³a najzwyklejsza awaria serwera a to co teraz mamy jest kopi± zapasow±. Nie jest to niczyj± win± lecz szansê na przywrócenie nowszych tematów s± znikome
Delejt napisa³/a:
Skoro by³a awaria serwera, to to co teraz mamy to prawdopodobnie ostatnia kopia bazy danych i nowszej nie ma, wiêc nowszych postów nie da rady przywróciæ. Czyli forum jest z trzytygodniow± dziur±.
Emachel napisa³/a:
Dobra wiadomo¶æ dla twórców ambitnych fan ficków - najpewniej oznacza to, ¿e mój niskich lotów "W³adca Grabarzy" zostanie zamkniêty. Nie no srsly, strata pó³torej rozdzia³u (jeden w temacie i pó³ w szkicu) to nie jest co¶, co chce mi siê nadrabiaæ. W ogóle je¶li to forum ma tak zr±bane zabezpieczenia na wypadek awarii serwera, to zastanawiam siê, czy w ogóle jest tu sens cokolwiek wrzucaæ...
Najfajniej siê odezwa³ jaki¶ ¶wie¿ak:
Wings napisa³/a:
Nic tylko pogratulowaæ...
Zdarza siê, ale adminem winna byæ osoba odpowiedzialna.
Ten ca³y Wings jest na forum dopiero od stycznia, wiêc nic nie wie o PPSie i czemu gdyby nie Daru, to by nic nie by³o. Niestety w tym temacie by³o takich kretynów wiêcej, co nie wiedz± o co chodzi.
Temat zamkn±³ Daru, bo otworzy³ inny - oficjalny:
Daru napisa³/a:
Niestety w wyniku awarii serwera, która mia³a miejsce podczas wykonywania kopii zapasowej, byli¶my zmuszeni cofn±æ siê do bazy danych naszej strony z pocz±tku dnia 7 stycznia. Oznacza to ni mniej, ni wiêcej znikniêcie wszelkich napisanych newsów, tematów, postów, prywatnych wiadomo¶ci, na³o¿onych i wycofanych ostrze¿eñ, zmian na forum, zmian w ekipie forum oraz modyfikacji kont u¿ytkowników dokonanych w dniach od 7 do 28 stycznia bie¿±cego roku. Za wszelkie problemy z tego wynik³e chcia³bym w tym miejscu gor±co przeprosiæ. W zwi±zku z tym znikn±³ te¿ niestety w ca³o¶ci dzia³ dotycz±cy najnowszych gier spod znaku Pokemonów - X/Y. Wszystkich cz³onków naszej spo³eczno¶ci zachêcam do jego odbudowy poprzez pisanie tematów i postów w reaktywowanym dziale po¶wiêconym szóstej generacji - przejdziecie do niego klikaj±c tutaj.
Potem pojawia siê kilka mia³kich postów od ¶wie¿aków co siê smuc± nad swoimi stratami 5, 50 czy 100 postów. I pojawia siê to:
PokeMan napisa³/a:
W poprzednim temacie o tej sprawie, 2 osoby napisa³y co¶, na co muszê zareagowaæ, ale skoro tamtem topic zamkniêty ju¿, to robiê to tu:
Emachel w forum.pokemony.com/temat-3779-Dziwny-blad-%22Valhalli%22?pid=71279#pid71279' napisa³(a): Dobra wiadomo¶æ dla twórców ambitnych fan ficków - najpewniej oznacza to, ¿e mój niskich lotów "W³adca Grabarzy" zostanie zamkniêty. Nie no srsly, strata pó³torej rozdzia³u (jeden w temacie i pó³ w szkicu) to nie jest co¶, co chce mi siê nadrabiaæ. W ogóle je¶li to forum ma tak zr±bane zabezpieczenia na wypadek awarii serwera, to zastanawiam siê, czy w ogóle jest tu sens cokolwiek wrzucaæ...
Wings w forum.pokemony.com/temat-3779-Dziwny-blad-%22Valhalli%22?pid=71274#pid71274' napisa³(a): Kto¶ tu ma nauczkê, by robiæ kopiê bazy co 2-3 dni. Pan admin nawet nie ma odwagi przyznaæ co siê sta³o. Jakie¶ 5-6k postów zniknê³o...
Obaj racji nie macie. Widaæ, ¿e¶cie zbyt m³odzi by pamiêtaæ czasy 2005-2007 r. kiedy to pady forum PV by³y ¶rednio co 4 miesi±ce i zawsze startowano ponownie OD ZERA, bo nikt nie robi³ kopii zapasowych. Dopiero od niedawna na PPSie zaczêto my¶leæ i robiæ kopie, dziêki czemu obecne forum PV istnieje na tej samej bazie od 2010 r.
A teraz sprostowania personalnie:
Wings - brakuje dok³adnie ok. 5300 postów
Emachel - Wrzucaj na Reva, kilka mies. temu przywrócili bazy stare i teraz na forum s± posty np. z 2005 r albo wrzucaj na PoPLa, tam od pocz±tku 2008 r. jest baza tylko nadmiernie szybko pakuj± tematy do archiwum co jest g³upot±, bo tym sposobem co pó³ roku powstaje nowy temat gdzie kto¶ siê pyta o GS Balla lub wrzucaj na PokeCollect gdzie baza "trwa" do dzi¶ od listopada 2008 r.
A wszystkim ¿yczê du¿ej tolerancji dla Daru - dopóki sam nie zosta³em jedynym adminem na PC, dopóty b³êdnie my¶la³em, ¿e to takie proste jest adminowaæ. Teraz wiem, ¿e ma³a rzecz wymaga du¿ej pracy, a wiêksze = multum pracy.
PS: osobi¶cie dziêki padowi straci³em tutaj 2 posty, wiêc po czê¶ci znam Wasz ból, ale nie przesadzajmy. Ja rozumiem p³acz jakby stracono rok postów, ale nie 2 tyg. Jest to te¿ nauczka dla tych, co lubi± w krótkim czasie zmaniaczyæ siê na punkcie PVF i nawaliæ setki postów. Nie, tak siê nie robi. Lepiej pisaæ rzadziej, ale dziêki temu byæ na pokescenie od kilku lat, a nie przez kilka miesiêcy.
Na co pojawiaj± sie 2 denne posty od wcze¶niej wspomnianego Wingsa (który nic nie rozumie ocb w PPS) oraz Gonza który wprawdzie kuma, ale jest niestety....tak, Legion z pps1.fora.pl jednak siê nie myli³, co do tego, ¿e Gonzo to destruktywny cz³ek któremu siê Anime nie podoba i w ogóle to z³y cz³owiek.
Szkoda, ¿e dopiero Daru wie, o co mi chodzi:
Gonzo napisa³(a): A Ty tu pierniczysz o tym jakie te bazy by³y bêd± lub nie bêd±...
Bo Wy siê zachowujecie, jakby historia nie istnia³a, a historia jest po to, aby nauczyæ, ¿e by³o kiedy¶ tak i siak, i to co siê sta³o teraz to jest wielkie NIC w porównaniu do tego co by³o kiedy¶. Ale bez znajomo¶ci historii, to niektórzy szalej± z rozpaczy...
(29.01.2013 15:10)Wings napisa³(a): Nie obruszaj siê tak, pokemony to nie ca³e ¿ycie. Uwierz, s± wa¿niejsze sprawy, np. zarobiæ na chleb.
Wings, punkt siedzenia siê k³ania. W tym temacie wa¿ne s± stracone posty, w innym wa¿ne jest co innego. Trudno ¿eby za wa¿n± rzecz uwa¿aæ TUTAJ, na TYM forum problem braku pracy. TUTAJ wa¿ny jest Pokemon, na innej stronie wa¿ny jest Doctor Who, a jak chcesz pogadaæ o braku chleba czy Smoleñsku to s± inne fora.serwusy typu niezalezna.pl
Argument Twój, to tak jakby pocieszaæ fanów telenowel, ¿e nic siê nie sta³o, ze jaka¶ stacja przerywa emisjê, bo wa¿niejsze jest chodzenie do pracy.
(29.01.2013 16:08)Vapek napisa³(a): Niby to tylko dwa tygodnie, ale w ¶wiecie fandomu pokemonowego, dzia³o siê MNÓSTWO w te 14 dni... mnóstwo postów, tematów i rozmów na temat VI generacji, Krakonie oraz udzia³u fandomu/fanartu.
Krakon i 6 gen., wra¿enia ludzi nt. tego, ¿e u nas mieli¶my premiery odcinków szybciej ni¿ USA, reklama PPS Castu i Domix Pokemona no i jeszcze jakie¶ posty o PTCG. Reszta siê NIE LICZY. Fandom/fanart to wytwór stanowczo zbyt wywy¿szany, a bez którego mo¿na ¿yæ.
(29.01.2013 16:13)Pysia123 napisa³(a): A ja mam jedno konkretne pytanie. Czy do¶æ czêsto wystêpuj± takie b³êdy czy mo¿na jako¶ im zaradziæ.
Gdyby kto¶ ruszy³ mózgiem i spisa³ krótko tendencje (bo spisanie krótkiej historii to te¿ ju¿ za du¿o) panuj±ce na PPS, to by takich pytañ nie by³o.
(29.01.2013 16:44)Chicorii napisa³(a): ale dlaczego nie mamy ¿a³owaæ tych dwóch tygodni? Jak komu¶ nie jest ¿al tego co napisa³, to widocznie nie przyk³ada³ siê do tego naprawdê mocno, nie zale¿a³o mu na tym specjalnie. Mi zale¿y na polskim fandomie i staram siê co¶ temu forum i polskim fanom przez pisanie postów daæ od siebie, nie mam z zwyczaju pisaæ postów od niechcenia, wolê pisaæ co¶ d³u¿szego, bardziej tre¶ciwego.
(...)
Ja uwa¿am takie pierwsze reakcje na tak wielki news za bardzo cenne, jak ma³o co. Osobi¶cie lubiê po jakim¶ czasie przypomnieæ sobie jak fani reagowali na now± generacjê, jak na jednym zagranicznym forum trafi³am na pierwsze reakcje na temat DP czyta³am to z ciekawo¶ci±, nie dok³adnie wszystkiego, ale ciekawi³o mnie jak tamci ludzie to przyjêli. Wielka szkoda, ¿e to stracili¶my, teraz ju¿ nie przypomnê sobie po d³u¿szym czasie swoich i innych pierwszych reakcji, nie jest to najwiêksza strata w ¿yciu, ale jednak jest.
Dlaczego nie macie ¿a³owaæ ? Bo nie ¿a³ujecie straconych lat postów np. z 2004 r. ? A po co siê przyk³adaæ do postów, je¶li I TAK spo¶ród ok. 66 tysiêcy postów, ok. 16 tys. jest w ARCHIWUM , czyli nikt (oprócz takiego archiwizatora i historyka PPSu jak ja) ich ju¿ wiêcej nie poczyta.
Jej, stracili¶my reakcje o 6 gen. ale czemu nikogo nie boli brak mo¿liwo¶ci poznania reakcji polskich fanów na pierwsz±, drug±, trzeci± i czwart± generacjê ?
Dywersyfikacja. Nie po to istnieje kilka polskich pokefor, aby polegaæ tylko na jednym. Winno siê na wszystkich pisaæ i bywaæ, na wypadek zdarzeñ takich jak takie. Reakcje na 6 gen. s± bezpieczne jeszcze na Revie i Collect`cie. Wiêc piszcie sobie dalej na jednym forum, tylko potem nie p³aczcie nad w³asn± g³upot±. Ja tê tezê wysnu³em po tym, jak w 2009 r. zawali³ mi siê PPSowy ¶wiat, bo zbanowano mnie na Revie, gdzie tylko wtedy by³em, co by³o g³upie.
(29.01.2013 17:13)Twister napisa³(a):
(29.01.2013 14:27)PokeMan napisa³(a): Nie by³o Ciê wtedy, to nie znasz realiów PPSu, wiêc nie winne¶ siê wypowiadaæ o tym, o czym nie masz pojêcia.
Skoro go nie by³o na PPSie i nie wiedzia³ co by³o wtedy, to sk±d ma wiedzieæ, ¿e nie mo¿e siê wypowiadaæ? To jest g³upie, ¿e czepiasz siê innych za to ¿e czego¶ nie wiedz±.
Mnie te¿ nie by³o wtedy, ale ja zamiast pytaæ, wola³em poszukaæ samemu wiedzy nt. tego, do jakiego bagna* wchodzi³em.
* - s³owo u¿yte ¿artobliwie
(29.01.2013 18:35)Kazdur napisa³(a): Popieram Chicorri bo je¶li patrz±c na utratê, to na forum zarejestrowany jestem tylko 3 dni a w ci±gu tych kilkunastu dni które minê³y,wiele siê jak dla mnie i nie tylko dla mnie zmieni³o.Dosta³em swoje pierwsze Cherishe,napisa³em pierwsze posty.To trochê tak jakby wytwórcy stracili pierwszy zarys pokemonów 6 generacji.Jest mi trochê z tego powodu smutno. Sad
Ostatnio mojeforum.net skasowa³o polskie forum PokemonChaos które od ok. pó³tora roku ju¿ nie by³o aktywne, ale ok. 2009 i 2010 r. masa ludzi tam by³a i napisa³a ok 80 tysiêcy postów. W tym, ja tam napisa³em ok. 400. Wiêc widzisz, zdarzaj± siê wiêksze straty ni¿ Twoja, czy nasza - te nieszczêsce 5 300 postów.
(29.01.2013 20:44)Conquest napisa³(a):
(29.01.2013 16:08)Vapek napisa³(a): PokeMan obroñc± wszelkiego co pokemonowego, wstrzemiê¼liciel PPS'u i wielki skarbnik wiedzy z archiwów for i stron ma wiêkszy ¿al o straty postów ni¿ aktualni userzy.
Je¶li tak, to aktualni userzy to g³upcy...
Nie g³upcy - a nawet je¶i - to tylko przez nas czyli star± generacjê fandomu, która nie przygotowa³a ich na to, ¿e kiedy¶ spotka ich co¶, co nie bêdzie weso³kowatym i bzdurnym pisanie fanficów, tylko prawdziwym PPSem - stratami i flejmami Big Grin
(Wczoraj 14:18)Red napisa³(a): W sumie po co ja siê mêczê, zapewne ma³o osób to przeczyta, a jeszcze mniej siê z tym zgodzi, a szanuj±c siê hejter i tak wynajdzie 1000 innych powodów ¿eby rzucaæ b³otem w administracjê
Mêczysz siê, bo ludzie my¶l±cy siê mêcz± w walce z byd³em. Przeczytaæ przeczyta³em. Zgadzam siê po³owicznie, a b³otem to ja bêdê rzucaæ w hejterów Tongue
Potem pojawia siê flejm, w którego trakcie przeciwko mnie s± Gonzo, Emachel i Opticum oraz kilku ¶wie¿aków czyli ludzi, co s± na PVF dopiero od kilku tygodni i nie kumaj± ocb, a te osoby to: Wings, Kazdur, NIK i Zigi13. Za mn± jest chyba tylko Ertix, który jest na PPSie te¿ od dawna i rozumie moje argumenty, bo dorós³, w przeciwieñstwie do moich oponentów. Najg³upszy post, to oczywi¶cie brednie NIK`a:
NIK napisa³/a:
Gdyby nie by³o dzia³u FF i FA ma³o by siê na tym forum dzia³o. Je¶li kto¶ zacznie pisaæ FF to raczej zostaje na forum, ¿eby go dokoñczyæ. Je¶li kto¶ pozostawi co¶ w³asnego na forum, to raczej bêdzie tu zagl±da³, ¿eby chcia¿ zobaczyæ czy kto¶ to przeczytal/obejrza³. Newsy i artykó³y mo¿na czytaæ bez logowania siê na forum.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.