Czytanie ze zrozumieniem? Piêæ postów wy¿ej napisa³em, ¿e plastikowe rz±dz±, cztery posty wy¿ej by³o, ¿e maj± najlepsz± wytrzyma³o¶æ, to trzy posty temu to wy¶mia³em... To wszystko, bo kocham plastikowe. Kto chce moje s³it focie z nimi?
BTW. Ma kto¶ Mewtwo? Bo ja w³a¶nie go szukam... I Groudona, ale z metalowych, bo Kyogre i Rayquazzê mam. Chêtnie wymieniê siê za Articuno (Mam 3) i Zapdosa (2), lub Treecko (4)
Mi rodzice nie pozwalali je¶æ chipsów i nie mog³em zbieraæ metali. Pó¿niej jak wysz³y plastikowe uda³o siê ich przekonaæ. Plastiki mia³em prawie wszystkie.
Tyle, ¿e plastiki by³y pierwsze... Doskonale pamiêtam, na pocz±tku by³y plastiki z Kanto, potem z Johto, potem by³y trójk±ciki 3D, a potem metale.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.