Oczywi¶cie ¿e Infernape kiedys Blaziken lecz Infernape jest jego udoskonaleniem.Nied³ugo bêdê mia³ konsole nintendo DS i bêdê go mia³. Yupiiiiiiiii jeszcze ma super wygl±d
Nom, a ja nigdy listy nie poda³em
1. Shaymin
1. Weavile (Egzekwo, czy jak to siê pisze )(Nie pisze, jest napisane )
2. Victini
3. Piplup
4. Giratina
5. Palkia
6. Mew
7. Electivire
8. Swampert
9. Scizor
10. Zorua
Du¿a zmiana. Nie zna³em siê wtedy tak bardzo na pokach. Infernape lubi³em, bo by³ moim pierwszym pokemonem w Platinum. Teraz mam kilka ulubionych, wszystkie z 4 geny:
Gallade: Super ataki, dobra statsy.
Froslass: Fajny wygl±d, mo¿na z niej zrobiæ dobrego special sweepera, dobre po³±czenie typów, bo walka, która du¿o robi ice, nic nie robi duchowi
Dusknoir: naprawdê wysokie obrony i Hp, nadaje siê na tanka i fajnie wygl±da.
A ja najbardziej lubiê Cubone'a. Ze wzglêdu na kapitalny wygl±d, charakter, i ko¶ciste ataki. Ciekawi mnie jego historia (to, ¿e jego czaszka nale¿a³a do matki itp.), a tak¿e prawdziwe oblicze. Jest genialny, nie zaprzeczycie.
A dalej s±: Tangela, Fushide, Licktiung, Bellsprout i inni.
-Reshiram(ekstra wygl±d, ataki, ale tam miêdzy dolnymi ³apami...(*ekhem*)...to,to prawdziwe czy taki dodatek, wiecie o co chodzi ;x )
Sygnatura użytkownika
Jestem zago¿a³± fank± Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj± Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn± ale na Avatarze mam CH£OPCA
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.