em, bardzie pasuje okre¶lenie Vulpa o d :"razem od tylu tylu lat" z jednego z pierwszych ROA, wiêc to radio 2 userów, którzy maj± 2 autonomiczne fora i zrobili kolejny wspólny projekt, który i tak gmatwa to wszystko jeszcze bardziej
emachel napisa³/a:
Jestem ciekaw ile userów w ogóle mia³o pojêcie czym jest reprint zanim przypadkiem odkryli moje filmy ;]
Kupa ludzia na PPSie u¿ywaj± s³owa "zajedwabisty/e" które wynalaz³em 2 lata temu, jako sposób na omijanie cenzury Revovej s³owa sympatyczny i nic na to nie poradzê. Ale wszak mogê sobie odpu¶ciæ prawo autorskie, wa¿ne ¿e uda³o siê stworzyæ jak±¶ mini-tradycjê/obyczaj/zwyczaj.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
To¿to ja ju¿ od paru lat u¿ywam "jedwabi¶cie". Nie by³e¶ pierwszy.
Ale chyba nie na PPS, bo tutaj jeste¶ dopiro od stycz. 2009.
Pierwsze wra¿enia z Radia pozytywne. Wprawdzie jak dot±d na ok. godzinê s³uchania lec± same piosenki ANG, ale plusem tego jest to, ¿e wreszcie wys³ucha³em ANG wersji PokeRapu. Wprawdzie szkoda, ¿e nie ma powiedziane sk±d ta muza, z jakiej p³yty itd. ale wiem, ¿e takie szczególiki to raczej chyba tylko mnie obchodz±...wiêc jak kto¶ chce, to jednak mo¿e mi³o spêdzaæ czas s³uchaj±c Reprinta. Co najwy¿ej dopyta d lub mnie.
No a na t± chwilê pisania posta, lec± utworki z Pokemon Live ( alias Original Cast Recording ) które nagrano na potrzeby trasy koncertowej o której wiêcej przeczytacie na http://en.wikipedia.org/wiki/Pok%C3%A9mon_Live!
Jedna z moich ulubionych p³yt Pokemon, wiêc tym bardziej siê cieszê, ¿e aby pos³uchaæ, nie musia³em klikaæ 10 r4azy po folderach, tylko klik w Foobarze i voila ! Radyjko z pokemuza któr± lubiê...na t± chwilê jest great.
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Smutne jest to, ¿e znowu powsta³ groch z kapust±, radiem DJjuj± równie¿ osoby z PoPLa, dzieciom z Reva siê nie wyt³umaczy³o równie¿ ¿e oficjalny kana³ IRC radia stoi na seriwe chaxa, a okienko z nim, jest dostêpne na Astville...
Znowu projekt zrobiony z marszu, zrobiony pod wp³ywem chwili, znów mieszaj±cy atmosferê...pokepiosenki puszczane s± tak rzadko, ¿e jak dot±d tylko 2 razy na nie trafi³em, zgodnie z tym co pisali twórcy jest Rock, wczoraj wieczorem by³y Ang. pokepiosenki, wczoraj ok 15 puszczono kilka PL pokepiosenek, dzisiaj :
Cytat:
12:13:47 Kazik Na ¯ywo - Nie Zrobimy Wam Nic Z³ego... Current Song
12:10:00 Kazik Na ¯ywo - Co Siê Z Tob¹ Stanie ...
12:06:36 Kazik Na ¯ywo - Wierszyk Z Daleka
12:05:23 Micha³ Lorenc - ona
Generalnie to dopiero testy, mo¿e jeszcze siê wyklaruje, ale go³ym okiem widaæ, ¿e to projekt dla popleczników, nie dla masy. Chocia¿ nikt nie napisa³, ¿e ma byæ inaczej, wiêc je¶li taka ma byæ rola, to jest Ok.
Sygnatura użytkownika
No i? Oni sie na tym znaja, wolisz doswiadczonych z PoPLa, czy jakis nubasow z PC?
Cytat:
Znowu projekt zrobiony z marszu, zrobiony pod wp³ywem chwili,
Nie da sie tego zrobic pod wplywem chwili, bo to nie forko jakies, tylko znacznie wiecej roboty. Poza tym aktualnie ustalam ramowke i zbieram DJow czy inne osoby ktore maja pomysl na program.
Cytat:
.pokepiosenki puszczane s± tak rzadko, ¿e jak dot±d tylko 2 razy na nie trafi³em,
Bo to radio dla PPSu, a nie radio o pokemonach. Wiekszosc takich ludzi nie slucha 24h na godzine OST z Pokemonow przeciez...
Oni sie na tym znaja, wolisz doswiadczonych z PoPLa, czy jakis nubasow z PC?
Do¶wiadczonych z PC
De napisa³/a:
Nie da sie tego zrobic pod wplywem chwili, bo to nie forko jakies, tylko znacznie wiecej roboty. Poza tym aktualnie ustalam ramowke i zbieram DJow czy inne osoby ktore maja pomysl na program.
Ale¿ to by³a chwila...start z nie wiadomo jak± ramówk±, mas± obietnic na stronie, z których ledwo z 30% us³yszeli¶my na antenie i spad tfu, hibernacja
De napisa³/a:
Bo to radio dla PPSu, a nie radio o pokemonach. Wiekszosc takich ludzi nie slucha 24h na godzine OST z Pokemonow przeciez...
Byæ albo nie byæ. Robiæ radio po¶wiêcone tylko pokemon dla pokefanów, czy radio + domieszka pokemon dla ppsowiczów z domieszk± pokefanów. Ja w takich wypadkach nie postêpujê tak i wolê czego¶ ni robiæ, ni¿ robiæ co¶ takiego.
Sygnatura użytkownika
No, ja tu mia³em spokojnie... siê nie wtryniaæ w sprawy PPS i zostaæ przy handheldach i grach, a wy mnie po prostu prowokujecie...
Cytat:
Je¶li masz na celu tylko prowokowaæ flejmy, awantury i tym podobne to powiem wprost: wyno¶ siê tam, sk±d przyszed³e¶. Znaczy na miejsce, gdzie nie ceni± ludzkich uczuæ. Na reva.
p4key stara siê zostaæ doceniony poprzez wzbudzenie rzekomej bzdurnej sensacji.
A w³a¶nie - sami prowokujecie go do dalszego pisania g³upot. Wystarczy komentarz od dwóch, powiedzmy, "dobrych do konwersacji" osób, tj. PokeMana i Legendsa, a nie musicie wszyscy apelowaæ "tak, zgadzam siê z panem iks, g³upotki".
Wiêc skoñczmy jod³owanie i wycie, a zajmijmy siê Pokemonami, bo wci±¿ jestem przekonany, ¿e ostatnimi czasami PPS to jednak strefa sporów, flejmów i butthurtów. Zamiast zaj±æ siê po prostu pisaniem o Pokemonach lub - mówiê o osobach ambitnych - zrobienia w³asnej strony Pokemon i solidnej pracy, wolicie obalaæ b³êdne teorie.
No to, mam nadziejê, nastanie koniec idiotyzmu przynajmniej tu i na PVF... Trzeba to zwalczaæ powoli, lecz silnie i skutecznie. Piszmy o Pokemonach, nie o p4keyu, vulpim, Drago, Daru i innych "szychach" PPSu, bo z tego robi siê jakie¶ GTA : PPS Story.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.