PokeMan- W Realnym. Jak my¶lisz gdy taki 10-14 (podana przez Ciebie skala "Nowych") bêdzie chcia³ od rodziców ~300-400 z³ na 3DS-a+Gry pokemon+Co¶ z pokami to jak s±dzisz...Rodzice naprawdê dadz± mu na to kasê? O.o'
I powiedzenie ¿e YGO jest ma³o popularne to totalny brak znajomo¶ci rynku TCG. Anime to drugorzêdna sprawa szczególnie ¿e mamy internet.
Dalej...Chcesz "udzrowiæ" internet kasuj±c shoutboxa? O-o' nie no rly zejd¼ na ziemie proszê Ciebie. Skoro ludzie LUBI¡ takie rzeczy jak SB a Ty chcesz ¿eby Pokemony by³y popularniejsze w sieci to nie widzê w twoim rozumowaniu sensu. Póki co odpychasz nowych od tego swoim zachowaniem.
A ty tu jednak jeste¶... dziwne... nie wy¶miewaj± ciê, ¿e tu jeste¶?
2. Rodzice... i wy¶miewanie siê z zajêæ w³asnego syna... o mój bo¿e... gdzie ty siê wychowywa³e¶? =.=
Czy rodzice siê interesuj± zainteresowaniami dzieci ? W wiêkszo¶ci NIE. Chyba, ¿e ma siê oszo³omów którzy zapisuj± dzieci na kursy, tañce itp. pierdo³y zajmuj±ce ca³y wolny ( przy okazji zabijaj±c jego ewentualn± kreatywno¶æ, wszak ma wszystko podane na tacy ) czas zamiast pos³uchaæ potrzeb dziecka, które mo¿e nie chce tego czy owego, lub chce po prostu prze¿yæ beztroskie dzieciñstwo. Poza tym kurde, czy kto¶ nakazuje interesowaæ siê maniakalnie tylko pokemonami ? Nie, mo¿na mieæ jeszcze du¿o innych i chyba nikt tutaj nie ogranicza siê tylko do poków, bo tak to mo¿na rzygaæ. A je¶li ju¿ kto¶ ma Naprawdê tak wielkie problemy, to po pierwsze...kto mu ka¿e siê obnosiæ z tymi Pokemonami ? Nikt nie musi chodziæ w czapce Asha z transparentem - jo sem pokefan. Poza tym, je¶li do tego ma siê jakie¶ inne hobby i/lub nie jest siê PokeManiakiem bez real ¿ycia który napieprza w SB jakiego¶ pokefora, tylko normalnym cz³ekiem, który ma wyczucie - ¿e nie bêdzie z HipHopowcem osiedlowym gadaæ o Pikachu i jego poziomach - to nic z³ego siê nie zdarzy, nie bêdzie siê wy¶mianym i nie "pêknie" siê, zostawiaj±c dotychczasow± pasjê.
Kojot napisa³/a:
z Pokemonami - zainteresowanie anime zanika
Chyba TYLKO w necie tj. na pokeforach PBFowych, bo w¶ród widzów jest, poza tym, ILU jest chc±cych pierwsze serie, którzy o tym wypisuj± w najró¿niejszych forach ? Du¿o. Podobnie w szkole, mo¿e to i nie pokefani, ale gdyby mieli mo¿liwo¶æ, chocia¿ by zerknêli na powtórkê 1 serii.
Kojot napisa³/a:
Pokemon - animó leci, zainteresowanie du¿e, brak oficjalnego dystrybutora (?), tury jakie¶ tam nieoficjalne
WHAT ?? Od dawien dawna, jest dystrybutor ENG karcianki - ISA - który nawet siê zareklamowa³ na kasecie z pierwszym filmem ( krótka reklama przed/po napisach koñcowych z Profesorem Oakiem podaj±cym tel. do ISY itp. info ), teraz mamy TmToys od PL kart który robi³ w tamtym roku oficjalny turniej czy co¶ takiego ( nie znam bli¿ej sprawy ), a w ostatnich dniach na Cartoon Network reklamuj± jaki¶ konkurs rysunkowy.
Fakt, zapomnia³em o tym Shadowforum, zrazi³o mnie tym, ¿e kiedy¶ chcia³em zrobiæ pl stronê o YGO, ale wyczyta³em u nich, ¿e ni mo¿na reklamowaæ stron < jaki¶ WTF, który tylko ogranicza ewentualny rozwój ichniejszej sceny.
Drewko napisa³/a:
Jak my¶lisz gdy taki 10-14 (podana przez Ciebie skala "Nowych") bêdzie chcia³ od rodziców ~300-400 z³ na 3DS-a+Gry pokemon+Co¶ z pokami to jak s±dzisz...Rodzice naprawdê dadz± mu na to kasê? O.o'
Ale po co ma chcieæ ? Ja mimo ¿e w 2001 r. wiedzia³em o Game Boyu i Yellow ni chcia³em tego, wola³em odc. na Polsacie. Podobnie mo¿e byæ z widzami DXD.
Rodzice daj± kasê dziecku na co tylko chce niezale¿nie czy to wódka, rower, Poki etc., taka smutna prawda. W 2001/2002 r. niby w Pokemony na Game Boyu to grali tylko liceali¶ci ? Bez jaj. Takie same wymagania finansowe i jednak mo¿na by³o.
Drewko napisa³/a:
I powiedzenie ¿e YGO jest ma³o popularne to totalny brak znajomo¶ci rynku TCG.
Pisa³em o czym¶ takim, jak ogólna popularno¶æ serii. Wiêcej przeciêtnych ludzi kojarzy/zna Pokemony ni¿ Yugioh obecnie.
Drewko napisa³/a:
..Chcesz "udzrowiæ" internet kasuj±c shoutboxa? O-o' nie no rly zejd¼ na ziemie proszê Ciebie. Skoro ludzie LUBI¡ takie rzeczy jak SB a Ty chcesz ¿eby Pokemony by³y popularniejsze w sieci to nie widzê w twoim rozumowaniu sensu. Póki co odpychasz nowych od tego swoim zachowaniem.
raczej nie pozwalam nowo przyby³ym zajmowaæ siê tym, co zmniejsza zainteresowanie Pokemonem. I nie chcê uzdrawiaæ ( niew³a¶ciwe sformu³owanie ) internetu, tylko w tym konkretnym przypadku forum które zesz³o z kursu. I jakim cudem odpycham od Pokemonów, wy³±czaj±c co¶ generuj±cego niePokemonowy content ? I tak, ci którzy naprawdê lubi± Poki graj± w te swoje PBFy, lub dyskutuj± "NAPRAWDÊ" o pokach na http://forum.interklasa.p...hreads?forum=22
Tak, paradoks tutaj siê wy³ania, a ja siê ju¿ zaczynam gubiæ...
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Powiem tak...
Skoro siê gubisz to przywróæ SB i przestañ kombinowaæ bo naprawdê masz kiepskie pomys³y. skasowanie SB W ¯ADEN sposób nie poprawi tego co siê dzieje na forum. Naprawdê Twoja logika nie ma sensu i tylko robi nie potrzebny ha³as. Oddaj SB i ciesz siê tym co jest bo lepiej nie bêdzie. Pokescena to nie jest to samo co kilka lat temu i nie zmienisz tego. A je¿eli dziwisz siê ¿e na Shado Forum zabraniaj± reklam innych for to Cool ale nie rozumiesz niczego...;d
Drewko, ty jaki¶ uzale¿niony jeste¶, czy co?
Pomy¶l... Czy naprawdê tak bardzo przeszkadza Ci brak SB? Ale, naprawdê zastanów siê nad tym.
Je¿eli chcesz z kim¶ pogadaæ, to u¿yj GG, albo innego komunikatora.
Nie rozumiem Ciê i innych. Po co walczyæ o co¶ tak b³ahego?
W koñcu to ma byæ tylko tymczasowa decyzja, za jaki¶ czas znowu bêdziecie mogli nabijaæ sza³ty i dostawaæ za to warny, je¿eli tak bardzo chcecie.
Drago, prawdziwy z Ciebie Admin
Wracaj±c do tematu Drewko czy ty naprawdê my¶lisz, ¿e przegadasz Poke?(bez obrazy) Ju¿ trochê mnie to zaczyna denerwowaæ macie chat to to samo co nie? Ach tak zapomnia³em, ¿e tam nie da siê nabijaæ shoutów cieszyæ siê jak g³upi do sera z tego, ¿e jest siê w rozkrzyczanych i dostawaæ za to warny.
A ty tu jednak jeste¶... dziwne... nie wy¶miewaj± ciê, ¿e tu jeste¶?
2. Rodzice... i wy¶miewanie siê z zajêæ w³asnego syna... o mój bo¿e... gdzie ty siê wychowywa³e¶? =.=
Czy rodzice siê interesuj± zainteresowaniami dzieci ? W wiêkszo¶ci NIE. Chyba, ¿e ma siê oszo³omów którzy zapisuj± dzieci na kursy, tañce itp. pierdo³y zajmuj±ce ca³y wolny ( przy okazji zabijaj±c jego ewentualn± kreatywno¶æ, wszak ma wszystko podane na tacy ) czas zamiast pos³uchaæ potrzeb dziecka, które mo¿e nie chce tego czy owego, lub chce po prostu prze¿yæ beztroskie dzieciñstwo. Poza tym kurde, czy kto¶ nakazuje interesowaæ siê maniakalnie tylko pokemonami ? Nie, mo¿na mieæ jeszcze du¿o innych i chyba nikt tutaj nie ogranicza siê tylko do poków, bo tak to mo¿na rzygaæ. A je¶li ju¿ kto¶ ma Naprawdê tak wielkie problemy, to po pierwsze...kto mu ka¿e siê obnosiæ z tymi Pokemonami ? Nikt nie musi chodziæ w czapce Asha z transparentem - jo sem pokefan. Poza tym, je¶li do tego ma siê jakie¶ inne hobby i/lub nie jest siê PokeManiakiem bez real ¿ycia który napieprza w SB jakiego¶ pokefora, tylko normalnym cz³ekiem, który ma wyczucie - ¿e nie bêdzie z HipHopowcem osiedlowym gadaæ o Pikachu i jego poziomach - to nic z³ego siê nie zdarzy, nie bêdzie siê wy¶mianym i nie "pêknie" siê, zostawiaj±c dotychczasow± pasjê.
Chcia³em mu to powiedzieæ, znaczy Drewku, gdyby w jakikolwiek sposób skomentowa³ moje 2 ,,pytania'', ale ty zepsu³e¶ mi zabawê i powiedzia³e¶ to za mnie >.< Thx x.X
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
ja te¿ :3
pozdro i muffcie co chcecie, bo to AMERICAN PUN oh.
a co do tematu ; GDZIE JE £BOX GDZIE JE £BOX GDZIE JE £BOX
nie vidzicie my tu marzniemy
Róbta co chceta niech pan PokeMan rozpie*Khem* t± stronê swoim pomys³ami mi to wisi...
Masz mi za z³e, ¿e cokolwiek robiê, jako jeden z ostatnich adminów którzy tut zostali ? Taa...lepiej rzuciæ to w diab³y i pozwoliæ pa¶æ ? Nigdy w ¿yciu. Nie jestem jakim¶ pierdo³owatym dzieckiem z lat 2002-2006 które zak³ada³o stronê o np. BeyBlade, przepisywa³o newsy z ang. stron, zlewa³o sprawê pl emisji i porzuca³o stronê na pastwê losu "bo siê znudzi³o".
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.