Witam!
Jestem szczê¶liwym posiadaczem HTC Touch Diamond 2 i poszukujê dobrego emulatora gameboy'a advance na ten w³a¶nie telefon. Jakie emulatorki polecacie? Z góry wielkie dziêki, a za ka¿d± pomocn± odpowied¼-cukierki! (W miarê mo¿liwo¶ci, proszê o linki)
Z tego co mi wiadomo, to raczej nie ma emulatora, aczkolwiek mogê siê myliæ. Wiem, ¿e na pewno jest emulator na iPhone i pozwala nie tylko emulowaæ gry z GBA ale i tak¿e te z DS'a.
Napewno jaki¶ jest próbowa³em MorphGear, PocketGBA i kilku innych. Dzia³a³ tylko MorphGear, ale mia³em jak±¶ dziwn± wersjê i nie mog³em rozci±gn±æ na ca³y ekran.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.