Witam drodzy userzy! (i przy okazji spó¼nionego, Szczê¶liwego Nowego Roku!)
Kierujê siê do was z pytaniem, czy kto¶ mo¿e ogl±da³ Axis Powers Hetalia? Lub czyta³ mangê (która imo sporo lepsza).
Dla wszystkich, którzy o anime jeszcze nie s³yszeli - Hetalia ukazuje personifikacje pañstw, stworzone zgodnie ze stereotypami.
Tak¿e, mamy niepowa¿nego Polskê, wiecznie jedz±cego co¶, lekko przyg³upiego, Amerykê, Rosjê, który jest co najmniej straszny, i w sumie spooro wiêcej.
Ja osobi¶cie bardziej mangê polecam, aczkolwiek anime nie jest takie z³e. (chibitalia powala, a i endingi ¶piewane przez wszystkich poklei to fajny pomys³)
Odcinki s± krótkie, bo piêciominutowe, ale wiêkszo¶æ jest naprawdê zabawna...
Aczkolwiek chcia³bym poznaæ te¿ wasz± opiniê.
Zapraszam do dyskusji.
Wiem, ¿e Ty ogl±da³e¶~
Ano, W³och jest przegenialny. Aczkolwiek, wolê go w wersji chibi - jak W³ocha Po³udniowego - , jest wtedy uroczy. I ¦wiêtek~ Wiesz, ¿e to ma³y Niemiec, prawda?
Przy którym epie jeste¶? Polska ju¿ by³?
Powiem ci, ¿e na ogl±danie nie mam zbytnio czasu xP
Niestety moje ogl±danie to pogmatwana przeplatanka... bo jeden ogl±da³em, drugiego nie, a jednego nie by³o, a drugi by³ itd. :<
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.