POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
12 Czerwiec 13, 09:15
Wasze ulubione legendy

Jaka jest wasza ulubiona poke-legenda?
Articuno / Zapdos / Moltres
7%
 7%  [ 15 ]
Mew
6%
 6%  [ 12 ]
Mewtwo
6%
 6%  [ 12 ]
Raikou / Entei / Suicune
4%
 4%  [ 9 ]
Lugia
11%
 11%  [ 22 ]
Ho-oh
3%
 3%  [ 7 ]
Celebi
2%
 2%  [ 5 ]
Regirock / Regice / Registeel
1%
 1%  [ 2 ]
Latias / Latios
5%
 5%  [ 11 ]
Kyogre
1%
 1%  [ 3 ]
Groudon
2%
 2%  [ 4 ]
Rayquaza
9%
 9%  [ 18 ]
Jirachi
1%
 1%  [ 3 ]
Deoxys
1%
 1%  [ 3 ]
Uxie / Mesprit / Azelf
2%
 2%  [ 4 ]
Dialga / Palkia
5%
 5%  [ 10 ]
Heatran
1%
 1%  [ 2 ]
Regigigas
1%
 1%  [ 3 ]
Giratina
6%
 6%  [ 12 ]
Cresselia
0%
 0%  [ 0 ]
Phione / Manaphy
1%
 1%  [ 2 ]
Darkrai
5%
 5%  [ 10 ]
Shaymin
7%
 7%  [ 15 ]
Arceus
4%
 4%  [ 9 ]
G³osowañ: 69
Wszystkich G³osów: 193

Autor Wiadomo¶æ
domino162 
Pewnie nie zna PokeMana
domino162

Do³±czy³: 17 Wrz 2010
Sk±d: bukowiec
Wys³any: 23 Wrzesieñ 10, 21:30   

ja wole lugie i palke :D

Azure Dragon 
Pewnie nie zna PokeMana
Fajny avek co nie

Do³±czy³a: 29 Wrz 2010
Sk±d: Zza monitoraXD
Wys³any: 1 Pa¼dziernik 10, 17:11   

Moje ulubione legendy:
- Articuno
- Moltres
- Zapdos
- Lugia
- Ho-Oh
- Suickune
- Latias
- Latios
- Rayquaza
- Dialga
- Giratina
- Shaymin

Sygnatura użytkownika
Jestem zago¿a³± fank± Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj± Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn± :) ale na Avatarze mam CH£OPCA xD

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 15 Grudzieñ 10, 19:36   

Legenda to winna byæ legenda...co¶ rzadkiego...legend teraz jest tyle co magistrów, przez co straci³y warto¶æ. Wiêc je¶li mamy opisaæ prawdziw± legendê, to w grê wchodzi tylko MewTwo, Mew i Lugia. Dlaczego te 3 ? Bo wszystkie zosta³y w Polsce oficjalnie zapremierowane w kinach w 2001 r. pó¼niejsze, to jakie¶ wymys³y niekanoniczne.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

mati74316 
Gapa, gubi PokeBalle
Matt ^^

Do³±czy³: 02 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 16 Grudzieñ 10, 14:00   

Ja je¿eli chodzi o legendy to wybieram Mew, Lugie, Shaymina i Celebi.
Wybór mój tak trafi³ ogólnie ze wzglêdów wizualnych tych o to pokemonów i jako¶ zawsze lubi³em te poczki ^^

Sygnatura użytkownika
You know that I want you
And you know that I need you
I want it bad, a Bad Romance

I want your love and
I want your revenge
You and me could write a Bad Romance
(Oh-oh-oh-oh-oooh)
I want your love and
All your lover's revenge
You and me could write a Bad Romance

Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oh
Caught in a Bad Romance
Oh-oh-oh-oh-oooh-oh-oh-oooh-oh-oh-oh-oh
Caught in a Bad Romance

Lady GaGa - Bad Romance <3

Tai16 
Pewnie nie zna PokeMana
Uwielbia Digimony

Do³±czy³: 28 Gru 2010
Sk±d: Rawicz
Wys³any: 28 Grudzieñ 10, 14:17   

Ja zag³osowa³em na Mewtwo, Groudona, Dialge, Palkie i Arceusa po s± to dla mnie najsilniejsze i najlepiej wykonane legendy

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 6 Pa¼dziernik 12, 06:51   

Mew, Mewtwo - bo film pierwszy by³ najlepszy. Oba Poki s± otoczone pewn± doz± tajemniczo¶ci. Ponadto Groundon za ciekawe wystêpy w anime :sliniak:

lexsiso 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³a: 03 Wrz 2012
Wys³any: 17 Listopad 12, 20:51   

Oto Pokemony , na które odda³am swój g³os, plusik króciutkie uzasadnienie:
Mew- ogromny sentyment przewa¿y³ nad wiêkszo¶ci± argumentów. Mój pierwszy Pokemon, którego tak polubi³am, dodatkowo pierwsza figurka, któr± dosta³am przedstawia³a w³a¶nie jego. Ma³y, acz s³odziutki, urokiem przewy¿sza wiêkszo¶æ stworków z V geny.
Regirock / Regice / Registeel- tutaj za¶ przewa¿y³a moja sympatia z mangi. Bardzo polubi³am te trio odk±d przyczyni³o siê do uratowania Hoenn. Urod± nie grzesz±, ale szczególnie mi siê spodoba³a cena jak± trzeba by³o zap³aciæ nad kontrol± nad nimi. ¦wietnie ukazuje ona jak silne s± te Pokemony.
Arceus- có¿ tu du¿o pisaæ, Bóg Pokemonów. Dla mnie osobi¶cie te¿ piêkny nie jest, ale w koñcu to Bóg xD
Latias / Latios- tutaj chyba przewa¿y³y wspomnienia z filmu. Dwójka trzymaj±ca siê zawsze razem, czy mo¿e byæ co¶ s³odszego?
Ostatnio zmieniony przez lexsiso 29 Grudzieñ 12, 13:44, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 28 Grudzieñ 12, 17:43   

A teraz post o Pokemonach. Tak dla odmiany :P

G³os pad³ na Mewtwo. Klasyka. Film pierwszy ukaza³ go w taki sposób ¿e trzeba mieæ serce z kamienia ¿eby go nie lubiæ. Skrzywdzony przez ¶wiat szuka zemsty. OStatecznie nawraca siê ale wci±¿ pozostaje samotnikiem. Jak nie lubiæ kogo¶ kto zosta³ tak ukazany? Do tego w paru filmach jest pokazany na pocz±tku gdy lektor opowiada o tym ¿e ¶wiat Pokemonów jest pe³en tajemnic i inne takie. ¦wietnie tam wygl±da w postrzêpionej pelerynie. Piwo dla tego kto wy¶lê mi link do jakiego¶ porz±dnego screena lub grafiki takiego Mewtwo z pelerynie.

Lubiê te¿ Darkraia. Tego akurat za wygl±d. A jako ¿e przeciêtny facet o wygl±dzie potrafi napisaæ ¿e mu siê podoba lub nie to na tym pozostanê.

Sygnatura użytkownika

Conquest 
Nosi czapkê Asha

Do³±czy³: 15 Kwi 2012
Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 12, 20:25   

kowalt napisa³/a:
G³os pad³ na Mewtwo. Klasyka. Film pierwszy ukaza³ go w taki sposób ¿e trzeba mieæ serce z kamienia ¿eby go nie lubiæ. Skrzywdzony przez ¶wiat szuka zemsty. OStatecznie nawraca siê ale wci±¿ pozostaje samotnikiem. Jak nie lubiæ kogo¶ kto zosta³ tak ukazany? Do tego w paru filmach jest pokazany na pocz±tku gdy lektor opowiada o tym ¿e ¶wiat Pokemonów jest pe³en tajemnic i inne takie. ¦wietnie tam wygl±da w postrzêpionej pelerynie. Piwo dla tego kto wy¶lê mi link do jakiego¶ porz±dnego screena lub grafiki takiego Mewtwo z pelerynie.

Z filmu o Jirachim.
Mo¿e byæ Lech :sliniak:

kowalt napisa³/a:
Lubiê te¿ Darkraia. Tego akurat za wygl±d. A jako ¿e przeciêtny facet o wygl±dzie potrafi napisaæ ¿e mu siê podoba lub nie to na tym pozostanê.

¦wietnie przedstawile¶ mêski punkt widzenia :D

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 28 Grudzieñ 12, 22:04   

Kurde. No ale dziêki tobie uda³o siê znale¼æ. Nawet nie pamiêtam bym ogl±da³ ten film.
Dziêki. Piwo przeka¿e gdy spoktamy siê kiedy¶ w realnym ¶wiecie. Od dzi¶ zawsze z Lechem w kieszeni w razie napotkania Conquesta :P
Conquest napisa³/a:

kowalt napisa³/a:

¦wietnie przedstawile¶ mêski punkt widzenia :D

Poczu³em siê taki miêski od tego :P

Zapomnia³em wspomnieæ wcze¶niej ¿e nasz Mewtwo zaliczy³ ¶wietny wystêp w mandze. Szkoda ¿e w grze nie pe³ni ¿adnej ciekawszej roli. Ale mo¿e kiedy¶.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: