Pokemon Valhalla (strona) jest gigantem na stronach o Pokemonach - by³a, jest i prawdopodobnie bêdzie. Bo widzisz, tutaj Raik zrezygnowa³ - Daru ma za to kompetentny zespó³ któremu gotów jest zaufaæ [...]
Hah, co¶ ci siê popieprzy³o.
Newsy tam wychodz± raz na ruski rok, artyku³y s± do dupy a redaktorzy to lamy.
No Poke, dobra ale wiesz, ¿e dla mnie merytoryka to by³ tcg dex, pokedex, wszystko dotycz±ce gier + ostatecznie spis odcinków anime, wiêc po prostu arty, a newsy by³y swego czasu czê¶ciej ni¿ na Valhalli. W porównaniu do tego co jest teraz na pokemony.com to chyba prawie zawsze.
Tcg dex ? Zagranicznych pewnie tylko. PokeDex ? Tu mogê siê zgodziæ, choæ i tak nic nie przebije wszechstronno¶ci artu o danym poku na Bulbapedii. Spis odc. zarówno na Vall i PS by³/jest ¿a³osny. Jedynie na StronaPokemon jest najsensowniejszy. Newsy ? Pomijaj±c anime, nawet o PL kartach nic nie by³o pisane...A Polacy chc± wie¶ci z Polski, o jakiej¶ tam 5 gen. czytaj±/czytali na zagranicznych stronach, to po co by³o to spolsczaæ ? Je¶li w kolejce potrzeby, czeka³o Polskie, wa¿niejsze infa ?
Opticum napisa³/a:
tutaj Raik zrezygnowa³ - Daru ma za to kompetentny zespó³ któremu gotów jest zaufaæ - zaczynaj±c od Nid, AtoMana, pó¼niej redaktorów, a na koñcu loteriada/zamkniêcie. A PokeSerwis opiera³ siê tylko na barkach Raika... koniec.
Nie wspominaj±c o PoPLu, bo ono przebija (jako forum) i Collect, i PVF, i Revivala, itd.
Daru nie ma nikogo, ja ni mam nikogo, nikt nie ma kogo¶ ( kompetentnego, a nie jak Ci co wysy³ali Daru do naboru, texty z mas± eufemizmów i przemy¶leñ w³asnych, nienadaj±cych siê do tak powa¿nej strony ). Ludzia do ewentualnego przejêcia s±, chocia¿ tyle dobrego. Obecnie wolê to co jest, ni¿ kaszanka dezorientacji, jaka siê dzia³a od pa¼ 07 do wakacji 2008. Wszak wa¿ne jest, aby to nadal trwa³o, jedyna z stron pokemon, co ma na aktualnej bazie newsy a¿ od 2005. PoPL to ¿eruje na tym, ¿e CMS Vall ni pozwala na takie rzeczy jak ustawienie s³ów kluczowych itp. i po wypozycjonowaniu, s± pierwsi w Google. Poza tym, o¶mieszaj± PokeFanów Logiem, nie wspominaj±c, ¿e nikt nie potraktuje takiego forum powa¿nie, prêdzej nas czy PVF.
Revival, w dalszym ci±gu, udaje ¿e PokeFani to biedni uci¶nienie, którzy nie mog± liczyæ na jakie¶ oficjalne zlicencjonowane produkta, i jakie¶ fanowskie niepotrzebneprod¿akty robi±. Trudno, i tak od chluby jest PVF który jak dot±d, sprawia najlepsze wra¿enie w¶ród osób spoza PPS.
Vabigoon napisa³/a:
wiêcej nowo¶ci o pokemonach dowiadujê siê z pewnego nowego portalu o tematyce nintendo ni¿ z Valhalli.
Ale ja siê nie dowiem, bo mnie gry nie interesi±, z kolei strony o anime, udaj±/nie widz±, ¿e jest kupa animców w telewizorze ( i nie chodzi choæby o jutrzejszego rannego SteamBoya, a bardziej regularne emisje) .
poxer napisa³/a:
Je¶li ju¿, to miesi±c. Artyku³y s± jakie s±, ale to wina tego, ¿e przysz³o¶ci ba³wany ( dawni redaktorzy ) rozpoczyna³y jakie¶ kosmiczne niepotrzebne projekty w stylu, opisaæ ka¿d± pokegrê, i teraz kiedy stron± siê nie zajmuje nikt/1 osoba, to nie ma komu pisaæ o tych Blackach i Platimach nowych. Nie spominaj±c o ultraczasoch³onnym pomy¶le z galeri± ka¿dego odcinka...co¶ jeszcze bardziej bezu¿ytecznego ni¿ 5 artów o jakim¶ Fajerredzie.
Redaktorzy to nie lamy, bo redaktorów nieoficjalnie ni ma.
Poza tym..nadal na Vall wchodzi dziennie 1500 osób, wiêc s± gigantem niekwestionowanym.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nie spominaj±c o ultraczasoch³onnym pomy¶le z galeri± ka¿dego odcinka...co¶ jeszcze bardziej bezu¿ytecznego ni¿ 5 artów o jakim¶ Fajerredzie.
Poke przyjmij do wiadomo¶ci ¿e wiêkszo¶æ pokefanów gra w gry, i ta wiêkszo¶æ chce 5 artów o fajerredzie. Co do galerii odcinków - zgadzam siê
Hah, co¶ ci siê popieprzy³o.
Oooch bro., muszê to powiedzieæ. ehehe, ¿a³osny jeste¶.
Valhalla newsy daje rzadko - ale du¿o du¿o du¿o du¿o du¿o wiêcej ni¿ PokeSerwis :O
Artyku³y s± bardzo dobre, powiedzia³bym, ¿e PokeSerwis dorównuje w tej sprawie Valhalli - PS ma jedynie ciut wiêcej (max 10 artyku³ów wiêcej). Zreszt±, PokeSerwisu nie ma :O
Redaktorzy to lamy? :/ Przynajmniej s± jacy¶ :O Btw ¶miech³em, bo na PS nie ma prawie ¿adnego redaktora (a jak s± to chyba nind¿a, bo ich nie widaæ) i tym mniej niusów.
A nie lepiej za³o¿yæ w³asn± stronê a nie b³agaæ na kolanach Raika i k³aniaæ siê ku jego mieczykowi aby u¿yczy³ Wam nazwy kiedy mo¿na zrobiæ w³asn± stronê, lepsz± ( tu bym siê zastanowi³ ) i co najwa¿niejsze w³asn±. Mam nadzieje ¿e to przemy¶licie i nie bêdziecie truli dupska i przynudzali wszystkich gadkami jak to by by³o wspaniale odnowiæ PokeSerwis który pewnie nie bêdzie taki sam jak ten stary idealny.
CO?! PokeSerwis zamkniêty! To s± chyba jakie¶ ¿arty! By³am tam tylko 5miesiêcy. Nawet du¿o by³a tam rzeczy, a tu nagle BUM! zamkniête, przesta³o istnieæ!
Sygnatura użytkownika
Jestem zago¿a³± fank± Pikacha i Eeveelucji! Ale jak chodzi o bohaterów to wygrywaj± Ash i Dawn! Lubie te¿ Bakugan, troche nawet bardziej ni¿ Pokemon <LOL> Obrazek nie jest z Pokemon, wiêc Sorry. Naprawde to jestem dziewczyn± ale na Avatarze mam CH£OPCA
CO?! PokeSerwis zamkniêty! To s± chyba jakie¶ ¿arty! By³am tam tylko 5miesiêcy. Nawet du¿o by³a tam rzeczy, a tu nagle BUM! zamkniête, przesta³o istnieæ!
Czy¿ nie lepiej przej±æ jak±¶ z kilkuset opuszczonych stron jakie walaj± siê po necie ? To tak samo jak z ¿yciem, wg. mnie lepiej wzi±æ dziecko z sierociñca ni¿ robiæ nowe. Wiêcej po¿ytku bêdzie, bo tak przynajmniej pomo¿esz jakiemu¶ biedakowi którego zrobi³ plebs dla becikowego/zasi³ków etc.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ja wcale tam nie by³em, chocia¿ 1 screena, ale nic. Têsknie za Pokeserwisem (nawet go nie pozna³em i nie poznam) bardzo, spoczywaj w pokoju Pokeserwisie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.