POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Zapisy - Staromodne
Autor Wiadomo¶æ
Sigma 25 
Pewnie nie zna PokeMana
Sigma Mizaki

Do³±czy³: 04 Cze 2009
Sk±d: Brzeziny
Kontakt:
Wys³any: 30 Listopad 10, 15:57   

1. Imiê/Nazwisko/Pseudonim Sam Mizuki
2. Wiek - 19 lat
3. P³eæ - Mê¿czyzna
4. Rodzina - Rodzice brat, dziadkowie. To tyle
5. Wygl±d :
5.1 Naturalny -
CZarne w³osy, granatowe, oczy, postawny, wysoki, umiê¶niony, w³osy na ¿el, hiszpañska bródka.
5.2 Ubranie - Ubrany w czarne jeansy i pomarañczowy T-Shirt. Na niego za³o¿ono czarna koszula z krótkim rêkawem.
Historia:
5.3 Znaki szczególne - Okulary, opaska na rêku.
5.4 Rzeczy noszone przy sobie (Rnps) - Latarka, scyzoryk
6. Cechy Charakteru - To co jest jego g³ówn± i charakterystyczn± cech± to spokój. Nie obchodz± go ¿adne obelgi, ¿adne wyzwiska. Jest on inteligentny i potrafi walczyæ. Zna siê na pokemonach jak ma³o kto.
6.1 Co lubi? - Pokemony, uczciw± walkê, Unovê i Sinnoh.
6.2 Czego nie lubi? - Nie lubi k³amstwa, oszustów, przegrywaæ
7. Profesja G³ówna - Trener
7.1 Profesje Poboczne - Ratownik wodny
8. Starter - Oshawott
9. Region i miasto - Kanto, okolice Virdian City
10. Towarzysze -

Nicole - niska brunetka, o pokemonie starterze mrocznym, urocza, waleczna. Mo¿e powróci uczucie. Ubranie: Czarne sztruksy, fioletowa bluzka, a na to czarna kurtka skórzana. Znaki szczególne: Naszyjnik z liter± "N"

Rad - d³ugow³osy(w³osy do ramion) szatyn, najlepszy kumpel Sam'a. Spokojny, zdecydowany, czasami bardzo dra¿liwy. Ubranie: Niebieskie jeansy , granatowy T shirt,stalowo szara bluza typu stójka. Znaki szczególne: Ca³y czas ¿uje szpilkê ;)

11. Cele:
11.1 Cel g³ówny - Zniszczyæ zespó³ R za to co zrobili
11.2 Cele poboczne - Byæ najlepszym trenerem pokemonów wodnych elektrycznych i stalowych
12. Historia -

Dzieñ ten by³ ponury jak umys³ grabarza oraz mroczny niczym jaskinia. Gêsty i obfity deszcz la³ siê z nieba tak, jakby kto¶ na górze wypu¶ci³ z rêki wiadro, a nawet kilka. Zastanawiaj±ce by³o dla mnie to, dlaczego siedzê sam pod jak±¶ ska³±. Po kilku chwilach jednak przypomnia³a mi siê to, co wydarzy³o siê kilka dni temu...

By³o to dok³adnie tydzieñ temu. Razem z Rad'em i Nicole szli¶my po startery. Ukoñczyli¶my akademiê pokemon i postanowili¶my z powa¿nym po¶lizgiem czasowym rozpocz±æ w³asn± podró¿. Tamtego dnia pogoda by³a negatywem dzisiejszej. S³oñce ¶wiec±ce wysoko na niebie o¶lepia³o ka¿dego, kto w nie spojrza³. Niebo wygl±da³o niczym b³êkitne p³ótno. Nie znajdowa³ siê na niej ¿aden choæby najmniejszy ob³ok. Ludzie krz±tali siê ochoczo na ulicach, gdy¿ oto nied³ugo do miasta mia³ przyjechaæ najwiêkszy targ podró¿uj±cy po Jotho. ¯ó³ta Galeria to grupa handlarz podró¿uj±ce po regionie, oferuj±ce dziwne i niezwyk³e przedmioty z ró¿nych regionów. Po doj¶ciu na miejsce zamieszkania oraz pracy profesora Elm'a, nagle us³yszeli¶my huk. Zdezorientowani wpadli¶my do laboratorium. Zdenerwowany profesor siedzia³ na krze¶le, kurczowo trzymaj±c jakie¶ notatki i nas³uchuj±c radia. Da³ ona nam wyra¼ny znak aby¶my siedzieli cicho i pos³uchali. Nagle to z radia wydoby³ siê komunikat:
"Dzisiaj w godzinach po³udniowych na miasto New Bark, uderzy³ Team Rocket, który pl±druje obecnie miasto w celach treningowych. Jest to najokrutniejsza forma dzia³alno¶ci organizacji w ostatnich latach. Prosimy uciekaæ z miejsc zamieszkania, b±d¼ walki."
- Co siê dzieje profesorze? - krzycza³a Nicole wygl±daj±c zza okna. - Co mamy robiæ?
- W³a¶nie?!
Razem z Radem wykrzyczeli¶my do¶æ wyra¼nie pytanie, kiedy to profesor wyj±³ Pokeball'ye oraz Pokedex'y. Wrêczywszy je nam powiedzia³ do¶æ zdecydowanie:
- Dzieciaki zmywajcie siê st±d! Nie walczcie, ale uciekajcie. Musicie opu¶ciæ miejsce dzia³añ Team'u Rocket, aby nie znale¼li was.
Po tych s³owach do¶æ szybko i nad wymiar sprawnie pokaza³ nam tylne wyj¶cie. Prowadzi³o ono przez las, w kierunku s³awnego Virdian City. W trójkê biegn±c ile si³, uciekali¶my tak jak kaza³ nam psor. Wybuchy i uderzenia s³yszane w oddali niepokoi³y g³ównie Nicole. By³a ona od nas o g³owê ni¿sza, wiêc mia³a prawo siê baæ. Gdy znale¼li¶my siê przy rzece dopadli nas Grutsi. Ja zatrzyma³em siê i próbowa³em ich zatrzymaæ, a moim przyjacio³om kaza³em uciekaæ. Zgodzili siê, a ja bez u¿ycia pokemona ich og³uszy³em. Wtedy to po dziwnym uderzeniu wpad³em do rzeki, a moja ¶wiadomo¶æ rozminê³a siê z rzeczywisto¶ci±. Ja obudzi³em siê kilka dni pó¼niej. Znalaz³a mnie jaka¶ kobiecina. Powiedzia³a, ¿e Rocket'si zostali pokonani, ale nie oby³o siê bez ofiar. Kiedy to zak³adaj±c suche ubrania spostrzeg³em, ¿e nie mam przy sobie pokeballi, zapyta³em mojej wybawicielce, gdzie mnie znalaz³a. Powiedzia³a, ¿e odnalaz³a mnie na brzegu kiedy wraz ze swoj± Tangrowth zbiera³a jagody. Ja dziêkuj±c za wszystko, wyszed³em z chatki. Kiedy to id±c wed³ug wskazówek kobiety co do miejsca mojego osadzenia na l±dzie, na pla¿y ujrza³em widok mnie niezwykle raduj±cy. Mój po walczy³ z Pidgeyem, którego po niezwykle szybkiej walce pokona³.
13. Pro¶by do MG -
Nic specjalnego, czarno pomarañczowy sprzêt trenerski (Pokedex, Pokegear)
14. Gra na kaszkê ? Nieeeeeeee:P

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 30 Listopad 10, 16:01   

Czemu nikt nie chce kasy? >.<

Szymbar:
A wiêc tak:
1. Krótka ta historia... niespójna lekko...
2. Nie ogl±da³em nawet 5 odcinków 4geny pokemonów... nie gra³em te¿ w gry z 4geny. Nie znam ,,tak dobrze'' Mars... powiem ci, ¿e tak jakby odpadam w tym temacie. (To nie ma wp³ywu na twój zapis, a po prostu ciê ostrzegam.)

Doooo poprawy? >.<

Poprawa v.1
1. To samo :/ Wiesz jak wygl±daj± twoje zdania w opowiadaniu? S± krótkie, ma³o rozwiniête. Gdy stawiasz kropkê, zaczynasz now± my¶l... wygl±da to mniej wiêcej tak:
,,GD by³ mi³ym ch³opcem. Nie chcia³ byæ trenerem.*
A mog³oby to wygl±daæ inaczej... na przyk³ad tak:
,,GD by³ naprawdê mi³ym i uczynnym ch³opcem, jednak ró¿ni³ siê troszkê od reszty swoich rówie¶ników. Polega³o to na tym, ¿e nie chcia³ zostaæ trenerem jak oni... on chcia³ byæ ¶mieciarzem.*
Rozumiesz? :]

Sigma:
Masz jeden ,,+'' za my¶lenie i 0,5 ,,-'' za nieudolne kopiowanie.
1. B³êdy w historii, których nie umiem wyt³umaczyæ.
2. CA£Y CZAS JEDZIESZ TYM SAMYM SZABLONEM! Wymy¶l co¶ w koñcu!
Pracuj dalej... nadal masz 2,5 minusów :]
*Tak, uwzi±³em siê na ciebie... zgadnij za co*
Polecam innego MG... ma³o ich mamy?

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Longi
Pewnie nie zna PokeMana
Pokemon Trainer

Do³±czy³: 06 Gru 2010
Kontakt:
Wys³any: 9 Grudzieñ 10, 15:07   

1. Imiê/Nazwisko/Pseudonim - Lavis Rane - Takaji
2. Wiek - 10lat S³ownie: Dziesiêæ lat
3. P³eæ - Mê¿czyzna
4. Rodzina - Mama - Rane Mary, Tata - Rane John, Siostra - Rane Linda
5. Wygl±d :
5.1 Naturalny - (W³osy, nos, oczy, wzrost, sylwetka, itd.)
5.2 Ubranie - Ubranie które jest na avku
5.3 Znaki szczególne - Zielona opaska na czole - Piszê bo nie ka¿dy nosi takie rzeczy.
5.4 Rzeczy noszone przy sobie (Rnps) - Okulary przeciw s³oneczne, 2 o³ówki, pastele i szkicownik.
6. Cechy Charakteru - Tajemniczy ch³opak nie za du¿o mówi i nie zaprzyja¼nia siê czyli nie ma za du¿o przyjació³. Spokojny nie wpada w gniew po prostu zawsze jest na luzie.
6.1 Co lubi? - Spokój lubi jak jest cicho, przebywaæ samotnie, walki pokemon, malowaæ.
6.2 Czego nie lubi? - Ludzi którzy za du¿o gadaj±, gdy jest za g³o¶no.
7. Profesja G³ówna - Trener.
7.1 Profesje Poboczne - Malarz.
8. Starter - Bagon, Skorupi.
9. Region i miasto - Sinnoh, Twinleaf Town.
10. Towarzysze - ¯adnych.
11. Cele: Zdobyæ odznaki i pokonaæ elitarn± czwórkê.
11.1 Cel g³ówny - Pokonaæ ligê.
11.2 Cele poboczne - Wygrywaæ najwa¿niejsze konkursy malarskie.
12. Historia - Ch³opak po urodzeniu siê spêdza³ du¿o czasu na malowaniu czym siê da³o kredkami, flamastrami czy nawet farbami. Po prostu lubi³ to i nawet mu wychodzi³o, rodzice widzieli ¿e to mu wychodzi i postanowili ¿e tylko po skoñczeniu szko³y ch³opak pójdzie do szko³y malarskiej. Ale ten niestety nie chcia³ wola³ wyruszyæ w podró¿ pokemon i walczyæ z innymi trenerami, rodzice nie mogli nic powiedzieæ mu w koñcu od niego zale¿a³o co bêdzie robi³ przez resztê swego ¿ycia a on postanowi³ zostaæ przy pokemonach i nimi siê zajmowaæ. Wiêc postanowili zrobiæ mu niespodziankê i daæ mu pierwszego pokemona który nazywa³ siê Skorupi ch³opak gdy go dosta³ by³ bardzo zadowolony i od razu z nim siê zaprzyja¼ni³. Bawili siê razem i prze¿ywali ró¿ne przygody w swoim rodzinnym miasteczku, nied³ugo potem mia³ odebraæ pokemona od profesora i wyruszyæ w podró¿ ale przed tym mia³ jeszcze zobaczyæ walkê swojego ojca gdy¿ mia³ walczyæ z cz³onkiem elitarnej czwórki. Gdy tylko zobaczy³ ten pojedynek u¶wiadomi³ sobie ¿e musi du¿o trenowaæ ze swoimi pokemonami by dorównaæ sile najlepszym trenerom w regionie. Parê dni potem z samego rana mia³ siê udaæ do profesora by odebraæ pokemona. Bardzo siê cieszy³ ¿e zwiedzi ró¿ne miasta, lasy i ró¿ne ³adne krajobrazy które na pewno narysuje, by³ tak podekscytowany jakiego pokemona dostanie od profesora oraz czy bêdzie odpowiedni do walki z jego ma³ym skorupim, ale to ju¿ po krótkim namy¶le nie przeszkadza³o mu za bardzo w koñcu móg³ zawsze z³apaæ inne pokemony i g³ównie ¿eby by³o one silne i mia³y potencja³ w koñcu nie trzeba mu by³o s³abiaków którzy by padali za jednym ciosem zadanym przez przeciwnika. Potrzebowa³ silnych pokemonów by wytrenowaæ ich na jeszcze silniejszych i ¿eby zrobiæ to czego nie zrobi³ jego ojciec czyli pokonaæ elitarn± czwórkê.
13. Pro¶by do MG -

1. Pieni±dze

14. Gra na kaszkê ? Nie.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 9 Grudzieñ 10, 16:34   

Kaszka to pieni±dze -.-

Jak bêdziesz malowaæ, nie maj±c farb i pêdzli? -.-
*A je¶li masz, albo mia³e¶ zamiar powiedzieæ: No przecie¿ napisa³em, ¿e chcê o³ówki i pastele. To wied¼, ¿e pastele, to mog± byæ farby, ale zazwyczaj takim zwrotem mówi siê o takich ,,kredkach''. Poza tym, rysowanie... to nie malowanie...

P.S.
FLAMASTRAMI I KREDKAMI SIÊ RYSUJE!

Przyjmujê :P

Sygnatura użytkownika

Sigma 25 
Pewnie nie zna PokeMana
Sigma Mizaki

Do³±czy³: 04 Cze 2009
Sk±d: Brzeziny
Kontakt:
Wys³any: 22 Grudzieñ 10, 22:42   

1. Imiê/Nazwisko/Pseudonim - Simon Van Hellsing
2. Wiek - 24 lata
3. P³eæ - Me¿czyzna
4. Rodzina - Wielki ród Van Hellsing
5. Wygl±d : http://fc03.deviantart.ne..._by_MajinLu.jpg
5.1 Naturalny - Wysoki (2m), umiê¶niony czarnow³osy kawaler z granatowymi oczami. Na brodzie hiszpañski zarost.
5.2 Ubranie - Czarne spodnie, koszula w kratê, granatowo-bia³a. Na do tego p³aszcz czarny, krótki.
5.3 Znaki szczególne -Okulary na nosie, blizna na oku.
5.4 Rzeczy noszone przy sobie (Rnps) - Scyzoryk, kompas, luneta(taka nowoczesna)
6. Cechy Charakteru - Spokój i precyzja to to co cechuje Van Hellsingów. Jest oczytanym i spokojnym m³odzieñcem,który ma cel dorównaæ swoim przodkom.
6.1 Co lubi? - Ostre jedzenie, morza i oceany, brunetki.
6.2 Czego nie lubi? - Fanatyków, latania, nudy i siedzenia w miejscu
7. Profesja G³ówna - Bohater Pozytywny
7.1 Profesje Poboczne - Krypto zoolog, ³owca wampirów
8. Starter - Elekid
9. Region i miasto - Sinnoh Sunyshore
10. Towarzysze - Rad Morris i Nicole Harker
11. Cele:
11.1 Cel g³ówny - Rozwi±zaæ problem Cynthi
11.2 Cele poboczne - Poznaæ wiele tajemnic ¶wiata
12. Historia -
Nazwisko zobowi±zuje, a Sam nigdy siê tego nie wyrzeka³. Jako praprawnuk wielkiego Abrahama nie móg³ zostaæ nikim innym jak pogromc± i kryptopokemonologiem. Nikt w to nigdy nie wierzy³ i uwa¿ano to za brednie, ale pokemony mog± po³±czyæ siê z cz³owiekiem i wtedy to powstaj± kryptydy.

Sam i jego przyjaciele Nicole Harker i Radoslav Morris , wyruszyli w³a¶nie do regionu Sinnoh. Tam mieli spotkaæ siê z Cynthi±, mistrzyni± regionu która podobna widzia³a jednego z "Dzieci nocy". Ruszyli oni statkiem nale¿±cym do Morrsów, gdy¿ wg. wszelakich podañ droga morska chroni przed mutantami.. Przynajmniej tymi l±dowymi. Ka¿dy z nas wiedzia³, ¿e je¶li nie rozwi±¿emy zagadki, to wtedy mo¿e nast±piæ zag³ada. Nicole czu³a siê najbardziej zagro¿ona, bo mo¿e mieæ to zwi±zek z jej przodkami. Ka¿dy z nas posiada³ swojego unikatowego pokemona. Ja opiekowa³em siê Elekidem, Rad hodowa³ ma³ego, stalowego Arona, a Niki postanowi³a pojednaæ siê z mrokiem i zatrzyma³a Monozu swojej babci
13. Pro¶by do MG -

* Akcja
* Akcja
* AKCJA!
* Romanse

14. Gra na kaszkê ? Nie

Sygnatura użytkownika
Zapraszam na jeden z najlepszych PBF'ów na polskiej pokescenie. Kolejny rozdzia³ - Holiday Temptation.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 22 Grudzieñ 10, 22:50   

Hmmm.... znowu sk±d¶ skopiowa³e¶! Wiem, ¿e to jest twoje, ale nie by³o ciê jaki¶ czas, a teraz siê pojawiasz... i nawet nie wiesz jak ma na imiê twoja postaæ -.-
Simon.. tak? A Sam i Simon, to dwa ró¿ne imiona! >.<
Pomimo tego, zapis wydaje mi siê ciekawy... choæ... nadal ¶mierdzi mi tym samym szablonem, tylko w innym ok³adzie... ale niech stracê! Przyjmujê na okres próbny 2tygodnie! :P
Niebawem zajmê siê prac±, a wiêc nie naciskaj.

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 23 Grudzieñ 10, 13:47   

1. Imiê/Nazwisko/Pseudonim - William Rinse
2. Wiek - 16
3. P³eæ - Male
4. Rodzina - Wspomniane w historii, ale co tam. Anne i Charles Rinse (rodzice), dziadkowie nieznani.
5. Wygl±d :
5.1 Naturalny - Masz obrazek. Ale zmienimy troche, d³ugie w³osy, do karku.
5.2 Ubranie - Widoczne.
5.3 Znaki szczególne - Pieprzyk na kciuku w lewej nogi.
5.4 Rzeczy noszone przy sobie (Rnps) -
- bass guitar na pleckach
- harmonijka ustna w plecaku
6. Cechy Charakteru - Humorzasty, czasem nadagresywny, przemuzykalny ch³opak, nie jest typow± dusz± towrzystwa, nie¶mia³y w stosunku do dziewczyn; czeka a¿ one do niego podejd± :P
6.1 Co lubi? - Zieleninê i muzykê.
6.2 Czego nie lubi? - Kiedy ludzie siê z niego nabijaj± i szepcz± w jego towrzystwie.
7. Profesja G³ówna - Rend¿er, jakby siê da³o.
7.1 Profesje Poboczne - Rock musician.
8. Starter - Ralts, Male.
9. Region i miasto - Ho³en, Verdanturf
10. Towarzysze - Reszta zespo³u: Tom (gitara basowa), Savannah (perkusja)
11. Cele:
11.1 Cel g³ówny - Odratowanie rodziców
11.2 Cele poboczne - Muzyczna zemsta na zespole, dokszta³cenie jako Ranger
12. Historia - William Rinse urodzi³ siê w czwartek, 7 grudnia, roku pañskiego 1995 w metropolii regionu Hoenn, Oldale Town. To ówcze¶nie du¿e miasteczko têtni³o ¿yciem. William spokojnie dorasta³ tam, kszta³c±c siê w najlepszych szko³ach. Kiedy mia³ 6 lat, rodzice, Anne i Charles, zauwa¿yli, ¿e ich m³ody syn bêbni we wszystko z niewiarygodnym wyczuciem rytmu. Postanowili zapisaæ go do szko³y muzycznej, gdzie mia³by siê kszta³ciæ jako perkusista. Will, jako dziecko chêtne do poch³aniania wiedzy, uczêszcza³ na te lekcje z przyjemno¶ci±. Jednak¿e, kiedy osi±gn±³ wiek 12 lat, zainteresowa³a go muzyka rockowa. Zespó³, który sobie upodoba³, strasznie wypycha³a na wierzch gitarê basow±. William zakocha³ siê w tym instrumencie i natychmiastowo siê na niego przerzuci³. I tak, przez kolejne 4 lata sam uczy³ siê graæ, a¿ osi±gn±³ dobry poziom. Tyle o karierze muzycznej, czas na wydarzenia w tle.
W³a¶nie 4 lata temu, 2006 roku, na Oldale zesz³a straszna klêska. Do miasta przybyli ludzie, którym uda³o siê skutecznie wyp³oszyæ wszystkich mieszkañców. W ten¿e sposób Oldale sta³o siê malutk± miejscowo¶ci±, ale my nie o tym. Co wiêcej, by³ to ulubiony zespó³ Williama. Zafascynowany tym postanowi³ do nich do³±czyæ, jednak¿e ci nie chcieli takiego gówniarza. Will za³o¿y³ w³asny, konkurencyjny zespó³, ze sob± jako wokalist± i gitarzyst±. Chcia³ pokazaæ, ¿e jest on utalentowanym muzykiem, jednak¿e w tym czasie jego kochana formacja siê rozpad³a. Okaza³o siê, ¿e jest to tak naprawdê grupa gro¼nych przestêpców, która najpierw okrad³a niemal¿e ca³e miasteczko, po czym porwa³a umi³owanych rodziców naszego bohatera. Will ruszy³ na ich poszukiwanie, jednak Tom, syn znanego rangera powstrzyma³ go. William potrzebowa³ wsparcia. Ojciec Toma podarowa³ ch³opakowi swój Battonage i mianowa³ go uczniem na rangera, wpajaj±c mu podstawy tej profesji. Od teraz Will kszta³ci siê w drodze jako Ranger, wraz ze swoimi przyjació³mi, grajæ koncerty i szukaj±c swoich rodziców.
13. Pro¶by do MG - Dawn Stone
14. Gra na kaszkê ? No, mo¿esz co¶ tam daæ...

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 27 Grudzieñ 10, 16:47   

Przyjmujê, gra za nied³ugo xD

Sygnatura użytkownika

Tai16 
Pewnie nie zna PokeMana
Uwielbia Digimony

Do³±czy³: 28 Gru 2010
Sk±d: Rawicz
Wys³any: 28 Grudzieñ 10, 22:11   

1. Imiê/Nazwisko/Pseudonim -: Takuya Kanbara/Taku
2. Wiek -: 14 lat
3. P³eæ -: Mê¿yczyzna
4. Rodzina -: Tata alkocholik, mam te¿ ale mniejszy
5. Wygl±d :

5.1 Naturalny -: Widaæ na zdjêciu
5.2 Ubranie -: Widaæ na zdjêciu
5.3 Znaki szczególne -: gogle
5.4 Rzeczy noszone przy sobie (Rnps) - PokeBall x2, Okulary, Pami±tka po dziadku
6. Cechy Charakteru -
6.1 Co lubi? -:Dziewczyny, dobre ¿arcie
6.2 Czego nie lubi? -: Alkocholików
7. Profesja G³ówna -: Kolekcjoner
7.1 Profesje Poboczne -: Z³odziej
8. Starter -: Meowth
9. Region i miasto -: Kanto Pallet Town
10. Towarzysze -: Siostra o rok m³odsza o imieniu Izumi
11. Cele:
11.1 Cel g³ówny -: Pokonanie wroga rodziny Mewtwo
11.2 Cele poboczne -: Zdobycie wszystkich kamieni.
12. Historia -: W dzieciñstwie Taku ¿y³ wraz z siostr± i rodzicami pijakami. W wieku 7 lat musia³ przenie¶æ siê do samotnego dziadka (babcia zmar³a przed narodzinami Takuyi) dlatego, ¿e rodzice zginêli w wypadku samochodowym. W wieku 9 lat wyjecha³ na dwutygodniowy obóz wraz z siostr±. Gdy wróci³ nie zasta³ dziadka tylko list, kamieñ i PokeBall. Tre¶æ listu brzmia³a tak: "Drogi Takuya i Izumi, Mewtwo mnie zaatakowa³, szuka³ tego o to kamienie Thunder Stone. Musia³em uciekaæ z Kanto. Musicie dokoñczyæ za mnie misje. Zdob±d¼cie wszystkie kamienie Pokemon. Pó¼niej dowiecie siê po co one s±. Oto PokeBall dla ciebie Takuya. Jest w nim Meowth o imieniu "Gadu³ka" imiê wziê³o siê od jego talentu. ¯yczê wam powodzenia"
13. Pro¶by do MG -
1. Gadaj±cy Meowth

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 28 Grudzieñ 10, 23:24   

Wiesz... nie mam mo¿e kompletu.. ale obieca³em to jedno miejsce ju¿ jednej baaardzo fajniej dziewczynie z naszego forum i nie chcia³bym jej jako¶ oszukaæ. Dlatego przepraszam ciê, ale jednak nie mogê prowadziæ twojej gry, gdy¿ mam ju¿ komplet... czyli po ludzku:
,,ZAPISY ZAMKNIÊTE DO ODWO£ANIA!"

Arigato :P

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum