POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
22 Maj 12, 19:37
Wyprawa dooko³a ¶wiata
Autor Wiadomo¶æ
Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 25 Listopad 10, 21:03   

Malowanie sz³o Ci znacznie gorzej ni¿ szkicowanie choæ farby nie by³y najlepsze. Zaraz po tym przysz³a Ci my¶l "Trzeba kupiæ lepsze farby". Gdzieniegdzie, by³o widaæ gêste plamy. Mimo ¿e stara³e¶ siê braæ tyle samo wody, jak i farby to ci±gle siê rozmazywa³ rysunek. Musia³e¶ odstawiaæ na chwilê by wysch³, a potem znów malowaæ. Upora³e¶ siê z t± prac± po 1h. Zaczê³o siê ¶ciemniaæ, kelnerzy ju¿ zaczêli zapraszaæ do sali na kolacjê. Przysz³a po Ciebie Mary, ubrana dosyæ ³adnie i schludnie.
- Idziesz ze mn± na kolacjê? - zapyta³a, zaraz gdy otworzy³e¶ drzwi.

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 25 Listopad 10, 21:38   

Lekko zaszokowany, ¿e kto¶ chce ze mn± zje¶æ kolacjê, stojê i nie mówiê nic, pomimo tego my¶li me pe³ne wszelakich rozmy¶lañ. Nie dajê jednak poznaæ tego po sobie i próbujê wygl±daæ jakbym siê nad tym k³opota³, rozmy¶la³.
- Ona nie da mi spokoju.... poza tym, ciekawy jestem, czy uda mi siê jutro narysowaæ i pokolorowaæ kredkami akwarelowymi inny obraz. - My¶lê i marze na jawie jak±¶ dobr± minutê. Potem, gdy ju¿ wrócê na ziemiê, przemy¶lê czy chcê i¶æ z ni± na t± kolacjê. I niestety powiem...
- Tak, z przyjemno¶ci± - Ah! Czemu mama pokara³a mnie dobrym wychowaniem?! A wiêc tak odpowiadaj±c na jej pytanie wyda³em na siebie wyrok, niejakiej ¶mierci. - Tylko daj mi chwilê - MÓWIÊ WIÊCEJ NI¯ TRZEBA, a wiêc chowam siê w pokoju i my¶l±c ,,Za du¿o mówisz pacanie!'', przebieram siê w co¶ ,,³adniejszego'' gdy¿ tamte ubrania s± o wiele bardziej kolorowe, od kiedy w nich malowa³em.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 2 Grudzieñ 10, 18:07   

Wyruszyli¶cie razem na kolacjê. Sala do której mieli¶cie siê udaæ znajdowa³a siê piêtro ni¿ej. Po wej¶ciu ujrza³e¶ na ¶rodku sali miejsce dla kapeli, której jeszcze nie by³o. ¦wiat³o dosyæ s³abo pada³o, przez co powodowa³o to lekki "romantyczny" nastrój Usiedli¶cie przy stoliku niedaleko kapeli, by lepiej s³yszeæ muzykê. Naprzeciwko Ciebie usiad³a Mary. W niebieskiej sukience, lekko l¶ni±cej by³o jej bardzo ³adnie. W³osy lekko krêcone podkre¶la³y jej urodê. Kilka pojedynczych w³osów, opada³o na czo³o. Ty za¶, by³e¶ ubrany w czarne spodnie i bia³± koszulê. Przez to ¿e by³o gor±co nie bra³e¶ marynarki. W³osy trochê uczesa³e¶, jednak zawsze mia³e¶ problemy z ich uk³adaniem. Podszed³ do was kelner w czarnym, eleganckim wdzianku. Zapyta³ siê:
- Co pañstwu podaæ?
Lekko siê zmiesza³e¶ na s³owo "pañstwu". Zreszt± nie tylko Ty, Mary te¿ siê zaczerwieni³a. Poprosi³a o ziemniaki, karpia w sosie i sa³atkê "kalafiore". Kelner zapisa³ to, i popatrzy³ siê na Ciebie.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 13 Grudzieñ 10, 16:36   

Czemu... czemu... czemu zawsze to robicie?
-----------------

Nie ukrywaj±c... a mo¿e jednak ukrywaj±c swoje zmieszania zas³oni³em swoj± twarz ,,Menu'', zacz±³em co¶ ,,paplaæ'' i g³upio siê ¶miaæ. To wcale nie pomaga³o, gdy¿ nie znaj±c do koñca sytuacji naoko³o mnie, zacz±³em odczuwaæ coraz wiêcej spojrzeñ na swoim ciele. By³o to prawie jak nak³uwanie ig³ami do akupunktury... a mo¿e jednak nie do akupunktury, a do tablicy korkowej. Trzema s³owami: By³o mi ¼le
- Dobrze... - W koñcu siê ogarn±³em i zacz±³em mówiæ ludzkim g³osem... choæ troszkê cicho, przez co nie by³em do koñca przekonany, czy kelner mnie us³ysza³ - Dobrze - Powtarzam g³o¶niej i powtarzam jeszcze kilka razy, abym nie wyszed³ na jakiego¶ g³upka. - A wiêc.... poprosi³bym Lazanie
Ciekawe... bo nawet w mojej g³owie chcia³bym uciec z tego ,,przeklêtego miejsca''. Najchêtniej usiad³bym gdzie¶ w ciemnym rogu, sam... udawa³bym, ¿e ma³o co mnie obchodzi i zastanawia³bym siê nad swoim istnieniem. Jednak... musia³o staæ siê tak, a nie inaczej. Siedzê na krze¶le, dziwnie siê zachowujê... a przede mn± siedzi co¶.. z czym prawie nigdy o w³asnych si³ach nie rozmawia³em. Ciekawe... jak ja mogê byæ takim pechowcem.

Sygnatura użytkownika

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 5 Luty 11, 10:43   

-Zamówienie zostanie zrealizowane, najpó¼niej za 15 minut.
Kelner podrepta³ w stronê kuchni by oddaæ zamówienie. Mary wykorzysta³a t± chwilê i zapyta³a siê Ciebie;
-Kogo zamierzasz z³apaæ? Ja my¶la³am o z³apaniu Poliwaga lub Marilla. S± takie s³odkieeee..
Chwileczkê pó¼niej kelner przyniós³ talerze oraz sztuæce.
-Czy ¿ycz± sobie co¶ pañstwo do picia?
Mary zamówi³a szklankê Coli z lodem. Kelner zerkn±³ na Ciebie i czeka³ na twoje zamówienie.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 6 Marzec 11, 23:06   

Sorry, ¿e tak d³ugo.
--------
- Poproszê czyst± wodê mineraln±... - Mówiê cicho... troszkê zbyt cicho, ale zaraz po tym poprawiam siê i mówiê to troszkê g³o¶niej. Potem czekam, a¿ kelner odejdzie i wtedy odpowiadam na pytanie Mary.
- Wiesz, szczerze mówi±c.. to nie zastanawia³em siê nad tym, ale my¶lê, ¿e do swojej dru¿yny do³±czê jakiego¶ pokemona lataj±cego. - Odpowiadam i dopiero 10s. po tym domy¶lam siê, ¿e powiedzia³em za du¿o... za du¿o... i wtedy mnie trafi³o. Zaczê³o robiæ siê mi gor±co, w mojej g³owie zaczê³y pojawiaæ siê my¶li, ¿e Mary uzna mnie za dziwaka, albo za bardzo gadatliw± osobê i wyjdê na idiotê. Z reszt± jak zwykle...

- I nastêpna duszyczka z notatnika znajomych idzie na straty.. - My¶lê i zwieszam g³owê, by udobruchaæ swoje ,,emocje''

[ Dodano: 4 Kwiecieñ 11, 15:35 ]
Odchodzê... za ma³o tego tu... a mam genialny pomys³ na now± postaæ :3

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum